ЧОРНИЙ КОЛІР В ДОБІРЦІ BY FASHONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 383

З давніх давен чорний колір символізував таємничість, він ніс у собі глибину невідомості. До прикладу, японці вважали, що чорний стимулює фантазію, бо породжений ніччю – світом, відмінним від реалій дня. Цей колір обирала й бунтівна молодь – від бітників до панків і готів. Через чорний одяг вони транслювали відмову від цінностей, які нав’язує суспільство.

Нині чорний – взірець гарного смаку. Образи з ним магнетичні й чарівливі. FASHIONISTA не змогла пройти повз цей благородний колір і склала невеличку добірку, в якій домінує чорний.

БАЗОВИЙ ЧОРНИЙ

Через свою універсальність і практичність чорний став базовим як у повсякденному, так і в діловому / вечірньому гардеробі. Ще цікавіше поєднувати чорні речі різного настрою і різних стилів! Наша зваблива сукня-сорочка з сатину у своїй невагомості і сяйві органічно поєднується зі строгим двобортним пальтом. Ще трохи гри – взуваємо високі чоботи з ременем і накладними кишенямиБордова сумка з клапаном завершує комплект на високій ноті.

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

ЧОРНИЙ МОНОХРОМ

Якщо весь образ витриманий в одному кольорі, акцентуйте увагу на цікавому крої речей, аксесуарах. Або ж звертайте увагу на гру фактур. У своїй лютневій публікації FASHIONISTA розповідала про секрети успіху монохромних аутфітів. Там ми докладно розбирали, як створити довершений лук в одному кольорі.

Сьогодні ж нагадуємо: поєднання гладенької поверхні шкіряних штанів і м’якого ворсистого трикотажу светра – один із безпрограшних трюків.

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

ЧОРНИЙ БІЛЯ ОБЛИЧЧЯ

Чорний у портретній зоні здатен не найкращим чином відтінити ваше обличчя. Коли одягаєте його до лиця, потурбуйтеся про ненав’язливий макіяж очей, акуратну зачіску. Якщо ви певні, що чорний у портретній зоні – не ваша історія, додайте у верхню частину луку свій відтінок.

У нашому третьому аутфіті ми розбавили чорну гаму стьобаної куртки, мініспідницічобіт і сумки соковитим зеленим джемпером.

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

Як варіант, обирайте верхній шар у тому відтінку, що вигідно підкреслить вашу вроду. Якщо будете в приміщенні, то ним стане кардиганпіджак чи жилет. Якщо ж плануєте прогулянку – верхній одяг. Так команда FASHIONISTA стилізувала силуетну чорну мідісукню з гірчичною стьобаною курткою на запахчорними челсі і рудою сумкою з асиметрією.

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

ЧОРНИЙ І КОРЕКЦІЯ ПОСТАВИ

Часто чорний асоціюється з можливістю виглядати стрункішою. Звісно, цей ахромат поглинає світло, а тому має здатність робити об’єми нашого тіла візуально меншими. Однак не достатньо обрати колір. Якщо ваша мета – дещо зменшити свої пропорції, звертайте увагу, аби:

- одяг не облягав тіло дуже щільно. Силуетні гольфи і джинси-скіні – не кращий варіант. Нехай між тілом і тканиною залишається простір. Звертайте увагу на штани вільнішого крою, сорочки прямого силуету, щільний несилуетний трикотаж тощо;

- речі були вашого розміру. Цей пункт перегукується з першим. Але тут уже йдеться не стільки про фасон речей, як про вибір потрібного саме вам розміру. Важливо, як річ на вас «сидить», а не які літери на її етикетці;

- за допомогою чіткої лінії плечей і подовженості верхів утворювався прямокутний силует. «Куці» речі візуально розширюватимуть вас у зоні живота. Якщо це зона корекції, відмовтеся від укорочених моделей;

- у низів була висока посадка, яка відтворюватиме пропорцію «ноги довші за тулуб»;

- зберігався масштаб між взуттям / аксесуарами і вашою поставою. Якщо у вас пишні форми, маленькі сумки чи взуття на тонкій підошві контрастуватимуть із поставою й образ виглядатиме негармонійно. Це правило поширюється і на принти.

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

Чорний колір в добірці образів by FASHIONISTA

Вишуканий і мінімалістичний, консервативний і стриманий, розкішний і манливий чи зрозумілий і зручний? Обирайте свій варіант образу в чорних тонах. Вплітайте в нього яскравіші барви чи залишайтеся в монохромі – FASHIONISTA певна, ви знайдете свій варіант. Дослухайтеся до себе! Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ