ДОВЕРШЕНИЙ МОНОХРОМ У ДОБІРЦІ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 953

Для створення вишуканих, елегантних і благородних образів FASHIONISTA вкотре звертається до монохромної схеми поєднання барв. Стримана й заспокійлива, виконана в нейтральних тонах, вона розкривається завдяки :

  • - знанню «своїх» тонів;

  • - грі відтінків одного кольору;

  • - цікавому крою і формі речей, зокрема асиметрії;

  • - протиставлянню фактур і стилів;

  • - використанню принтів;

  • - розкладанню акцентів і збереженню пропорцій;

  • - введенню statement-елементів.

Нашарування на перше кількох наступних правил даруватиме глибокі і гармонійні комплекти, а ви в них почуватиметеся неперевершено. Як принципи роботи з монохромом розкриваються на ділі, розповімо на прикладі добірки образів у бежевих і ахроматичних тонах, левову частку якої становлять речі бренду INSPO.

БАГАТСТВО БЕЖЕВОГО

Бежевий часто використовують як нейтральне тло для інших барв, однак цей самодостатній колір далеко не завжди потребує доповнень.

Обрати свій тон. «Нейтральний» співзвучний з «натуральним», закономірно, що і відтінки бежевого мають такі назви, як молочний, кремовий, пісочний тощо. У цій палітрі точно знайдуться ті, що пасують вам. Невелика підказка: обирайте відтінки, що на два тони світліші або темніші за тон вашої шкіри. Тоді збережеться потрібна контрастність і ви не зливатиметеся із вбранням.

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

У першому образі молочне двобортне пальто й світло-бежевий джемпер «підсвічують» і освіжають обличчя. А прямі плечі та крій верхнього одягу роблять силует ще стрункішим, збираючи лук із трикотажними штанами-кльош у єдине.

Гра відтінків. Бежевий монохром – безпечна затія, адже його барви прекрасно римуються між собою. Світлий беж пальта на запа́х, темніший бежевий штанів і черевиків челсі, молочний відтінок бавовняної сорочкипісочний жилет і світло-коричнева сумка – переборщити зі спорідненими відтінками неможливо. Багатошаровість проявляється по-особливому багато й благородно у розмаїтті цих теплих спокійних тонів.

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

Для будь-якого вдалого луку, зокрема й монохромного, зважайте на актуальну посадку й силует. Прямий крій із трохи розширеною плечовою зоною і вузький низ – гідна альтернатива вільному крою. Не оверсайзом єдиним!

Асиметрія і правильні пропорції. Коли створюємо комплект в одному кольорі, на першому плані виринають нові способи додати родзинки – наприклад, оригінальний крій / форма одягу й аксесуарів. У вбранні нижче за це відповідають текстурований гольф з асиметричним низом і рукавами-кльош та сумка з геометричним тисненням у формі трапеції. До того ж їх рельєфність чудово контрастує з рештою ансамблю, але про це трошки згодом.

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

Часто у монохромі, а особливо з одягом-оверсайз, важливо підкреслювати талію: такий акцент створить потрібні пропорції. В образі вище ми досягаємо їх, ледь заправивши гольф у штани. А дещо різні відтінки верху й низу додатково підкреслюють переходи постави.

АХРОМАТИЧНА ПАЛІТРА

В ахроматичній палітрі є два основні кольори – насичений чорний і яскравий білий. Поєднуючи їх у різних пропорціях, отримуємо безліч відтінків мінливого сірого: від ніжних і тендітних світлих до консервативних темних, що асоціюються з надійністю й стабільністю. Білий, сірий, чорний плавно перетікають один в інший, а образи в цій палітрі також монохромні.

Контраст фактур і щільності тканин. Доволі плоскими виглядають монохромні луки, виконані в одній фактурі. Гладкість – шорсткість, блиск – матовість: протилежні поверхні, навпаки, одразу піднімають вбрання на новий щабель.

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

Як у випадку зі світлим сірим аутфітом, може різниться щільність тканини : класичне пальто, його структура і геометрія протиставлені м’якому розслабленому трикотажному костюмуСумка із гладкої шкіри і черевики також вносять додаткову полярність, а білий колір в аксесуарах – повітря й свіжість до комплекту.

Контраст стилів і введення принтів. Полярними в одному луці можуть бути не тільки тканини, а й стилі. Ба більше, введення чогось із протилежним настроєм тільки підсилить красу й ефект обраного напрямку. Так, пальто на запа́х, костюм з двобортного силуетного піджака й мініспідниці, а також чорна сумка-конверт ще більше проявляють свою елегантність і мінімалізм на фоні бунтарських, пронизаних рок-духом ботфортів. Принт гусяча лапка – бонус комплекту, що додає йому глибини.

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

Аби темний монохром не з’їдав зросту, відкривайте трохи тіло, особливо найтендітніші його ділянки – зап’ястя, щиколотки, шию. Або, як в образі вище, – стрункі ніжки.

Statement-елементи. Чорний – далеко не тільки формальна класика, він має багато амплуа. Коротка шкіряна сукня-сорочка з об’ємними рукавами і декоративними швами гучно заявляє про себе. Все, що залишається, – знайти для неї потрібних партнерів. Ми вирішили дещо збавити градус спокусливості курткою з капюшоном. Жодної нудьги цей чорний аутфіт не обіцяє, навпаки, він пронизаний молодіжною енергетикою.

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

MONOCHROME OUTFITS BY FASHIONISTA

Гладеньку фактуру нашої сукні відтіняє текстурована шкіра сумки, її ненав’язливий, ледь помітний блиск – матовий верхній одяг, а грайливий посил – рельєфна груба підошва чобіт. Якби сукня була не такою ефектною, а стриманою базовою, можна було б використати яскраву statement-прикрасу. Вона б чудово розкрилася на чорному тлі.

Total black потребує довершеності. Бо навіть мінімальні недоліки посилюватимуться, ніби на них направили світло прожектора. Якщо одягаєте контрастний чорний, підкресліть макіяжем виразність очей і брів, подбайте про акуратну укладку. Тут важливе все.

Завжди доречний і презентабельний монохром легко скласти з речами by FASHIONISTA. Він витягує силует, візуально додає кілька сантиметрів зросту. Створити з ним потрібне враження легко. Головне – знайти відтінки, що вам пасують, і застосовувати прості правила складання довершених монохромних образів.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ