DENIM OUTFIT OF THE DAY BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 426

Ставку на джинсовий одяг ми робимо з багатьох причин. Він зручний, довговічний, позачасовий і підлаштовується під будь-який стиль. Але важливо знайти свої фасони і складати з ними стилістичні формули. Нижче – десять прикладів від FASHIONISTA. Надихайтеся на власні denim outfits разом із нами!

ВІЛЬНІ СВІТЛІ ДЖИНСИ

Вільний крій, молочний відтінок, довжина до підлоги – так виглядає одна з найактуальніших пар джинсів цієї весни. З ними – на вибір – два варіанти стилізації. Перший – безумовний тренд, total denim look з жилетом у тон і аксесуарами в ніжно-квітковому втіленні. Другий – заграє з business core через корсет Laconic і містку структуровану сумку. Взуття при цьому підіграє розслабленому настрою джинсів.

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

БЛАКИТНИЙ ДЕНІМ

Блакитний денім – то класика весни і літа. Але не тільки у звичному втіленні – джинсах. Найближчі місяці для денних вилазок куди частіше ви потребуватимете шортів, то чом би не подбати про їх придбання вже тепер? Висока посадка новенької моделі Original ідеально компонуватиметься з укороченими верхами, як-от рожевий лонґслів з відкритою спиною. Увечері ж носимо джинсову сорочку з класичними штанами, не забуваючи про яскравий акцент.

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

З ПІДЖАКОМ ЧИ ЖАКЕТОМ

Безпрограшне рішення – поєднувати свої улюблені джинси з піджаком чи жакетом. Коли вам близька естетика old money, обирайте твідовий верх, довершуючи вбрання елегантною сумкою і перлинами. Якщо ж обожнюєте стримані ділові силуети, для вас – лаконічний піджак оверсайз. Згодом його замінить жилет.

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

МОДЕЛЬ ДЖИНСІВ BOOTCUT

Фасон джинсів bootcut – це різновид кльошу, що має вузьку посадку на стегнах і злегка розходиться в розкльошені штанини на щиколотках. Така форма підходить більшості типів постави, візуально видовжує ніжки, а отже, стане прекрасною компаньйонкою у створенні гармонійних луків. Чи то з футболкою і кардиганом, чи з укороченою сорочкою і жилетом.

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

ДЖИНСОВА МІНІ

Ви не проти додати зухвалості? Тоді компонуйте чорну міні з простою футболкою, додавши картату сорочку як верхній шар. Високе взуття і маленька сумочка підсилять ефект. Інший невимушений образ – з джинсовою плісированою юбкою і сорочкою Stylish. Ми починали цю колекцію стилізацією з total denim outfit, ним же й закінчимо. Бо деніму забагато не буває!

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

DENIM_DROP_BY_FASHIONISTA_SS_2024

Головне при створенні джинсового луку – сміливо поєднувати фактури, грати з пропорціями і формувати образ, що відповідає нагоді й вашому особистому стилю. Веселих експериментів! Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ