ЛЛЯНИЙ КОСТЮМ – СТИЛЬНЕ ВКЛАДЕННЯ У ВАШ ГАРДЕРОБ ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 530

У своїй колекції на теплу весну і літо FASHIONISTA відводить багато місця льону. Натуральна тканина, що дає повітрю легко циркулювати крізь себе, незамінна, коли надворі добряче припече. І хоч тепер за вікном вітряно і дощить, вже зовсім скоро лляний костюм стане рятунком. У наші лляній лінійці є моделі на всякий смак для різних виходів: і на прогулянку, і в офіс.

КОСТЮМ NATUREL З ЖИЛЕТОМ І ШТАНАМИ

Розпочнемо з business core у розслабленому виконанні, що досягається через легкість лляної матерії. Вона не обтяжує і не обтискає тіло, а тому костюм Naturel дуже комфортний у спеку. Освіжатиме вас не тільки його повітропроникність, а й квітковий ліловий тон. До того ж ви легко його розпаруєте. Про те, як стилізувати жилети, маємо окремий пост.

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

КОСТЮМ NATUREL З ПІДЖАКОМ І БЕРМУДАМИ

Ще одна модель лляного костюму – з укороченим піджаком і шортами-бермудами. Ця двійка виконана у нейтральних барвах – білій і бежевій. Універсальний базовий повсякденний комплект слугуватиме вам не один теплий сезон, адже лляна тканина міцна й довговічна при належному догляді. Деталі читайте в описі до кожної позиції. Також рекомендації з догляду лляного одягу – наприкінці посту, викладеного влітку 2022-го. Його знайдете тут.

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

КОСТЮМ FANCY

Додаємо яскравості у костюмну пастель з комплектом Fancy. Червоний топ на запах і короткі шорти забезпечать вам вражаючий вигляд. Та й зав’язаний бант виглядатиме дуже доречно – це одна з трендових деталей 2024-го. Допасувати костюм зможете як зручними кедами, так і підборами.

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

ЗБЕРИ САМА

Крім уже готових комплектів, на нашому сайті є окремі позиції шортів, топів, сорочок. Їх легко скомпонувати у двійки, що будуть до вподоби саме вам. Погляньте, як єднаються блакитні шорти-бермуди з виточками і топ з драпірованим корсетом. Ви можете зупинитися на іншому відтінку або ж надати перевагу сорочці. Це вже на ваш розсуд і смак.

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

Linen_suits_by_FASHIONISTA_SS_2024

Так, льон мнеться легше за інші тканини. Але це не псує його. Навпаки, такі складки додають невимушеності й розслабленості вбранню, що добре підходить для літа. Тож обирайте свій улюблений лляний лук і готуйтеся до спекотних днів разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ