БАЗОВИЙ ПІДЖАК INSPO BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 898

Ми живемо в епоху переосмислення досвіду минулих поколінь. Можливо, когось засмучує чи навіть лякає той факт, що в моді усе вже придумано і створено до нас. Однак FASHIONISTA бачить в цьому неабияку свободу творчості та самовираження. Минулі епохи пропонують найрізноманітніші інструменти для створення свого персонального стилю. А нам залишається тільки зробити вибір, пропустивши його через призму сучасності та відповідно трансформувавши.

Прикладом того, як сьогодні фешеоністи комбінують стилі та інтерпретують модні традиції є, зокрема, різноманітність образів із базовим піджаком. Для останнього характерні вільний крій, подовжений силует, нейтральні кольорові втілення. Таким є однобортний піджак від бренду INSPO, що завершить вбрання для будь-якої нагоди та створить особливий настрій. Аби не бути голослівними, наша команда створила з ним вісім актуальних образів. Без зволікань розгляньмо їх уважніше.

OUTFIT 1

Багатошарові луки не тільки виглядають стильно, а й з практичної точки зору є дуже доречними, коли надворі холодно. Адже з кожним новим елементом у нас все менше шансів змерзнути. Важливо при цьому, аби товщина та розмір кожного наступного шару в комплекті зростали поступово.

У першому образі найтонший шар – кремовий гольф. Одягаємо його зісподу бежевого піджака, а поверх накинемо коричневий светр з об’ємного трикотажу. При нашаровуванні одягу у монохромних луках добре, коли елементи різняться своєю насиченістю та фактурами. Коричневі штани зі штучної шкіри та світло-бежеві шкіряні взуття й сумка якнайкраще втілюють цю рекомендацію.

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

OUTFIT 2

Другий образ із бежевим піджаком – це єднання строгих, графічних ліній з витонченою, струмливою сукнею-комбінацією від INSPO. Бежева кольорова палітра продовжується і у високих шкіряних чоботах зі шнурівкою, і у структурованій сумці з геометричним тисненням. Масивна підошва перших та елегантна витонченість другої уміло підтримують баланс між зібраністю та розслабленістю в образі.

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

OUTFIT 3

Продовжуємо комбінувати із жіночними речами такий маскулінний елемент гардеробу, як базовий піджак, а саме його молочний варіант. За основу візьмемо дует вкороченого джемпера з текстурованої тканини та сатинової спідниця міді блакитного кольору. Їх кокетлива енергетика відтіняється стриманістю верхнього шару та масивністю підошви черевиків-челсі. Завершальний штрих – молочна сумка з текстурованої шкіри, що увібрала в себе з одного боку лаконічність та геометричність форм, а з іншого – романтично-грайливий настрій (вертикальні мінізборки, тонкий ланцюжок).

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

OUTFIT 4

Молочний добре ладнає в комплектах із теплою жовто-зеленою палітрою. Разом вони дарують оку м’яку та приємну композицію. З огляду на це наша команда об’єднала в одному луці молочний базовий піджак та коротку спідницю кольору хакі зі штучної шкіри від INSPO. До того ж довжину міні у повсякденні найкраще носити із прямим, вільним кроєм зверху та взуттям на масивній підошві. Піджак прикриває більшу частину спідницю, чим урівноважує сексапільність образу. З цим завданням також допомагає впоратися теплий, затишний светр зісподу. Аби мати змогу будувати теплу і зручну багатошаровість, зважайте на розмір шарів. Речі повинні сідати вільно, а ваші рухи не сковуватися.

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

OUTFIT 5

Ще один благородний відтінок нюдової гами – пісочний. З ним легко будувати вишукані та спокійні комплекти. Обравши такий варіант базового піджака від INSPO, пропонуємо поєднати його у монохромний тандем із трикотажною пісочною спідницею міні, рудими чоботами з масивною підошвою та асиметричною сумкою-багетом. Додаткової легкості, простору та свіжості до такого вбрання принесе ахроматичний білий гольф з мінізаклепками.

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

OUTFIT 6

Компліментарне, але не надто контрастне поєднання барв команда FASHIONISTA пропонує створити з пісочним піджаком, що є пастельною варіацією оранжевого, та синіми джинсами із цупкого деніму. Останні є вдалою парою завдяки своїй посадці на талії, прямому крою та довжині до середини щиколоток, що дозволяє рудим черевикам-челсі плавно заходити під штанини та вдало вимальовувати силует. Біла сорочка і світло-коричнева сумка з широкою шкіряною ручкою – необхідні елементи для нашого образу в стилі smart casual.

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

OUTFIT 7

Класичний піджак – ідеальний вибір як для робочих зустрічей, так і вечірніх виходів. Чорний разом із глибоким зеленим виглядають стримано та ефектно, що доречно в діловому гардеробі. Штани із запрасованими стрілками на високій посадці римуються із білим вкороченим жилетом, що має комір поло. Чорні дербі зі шнурівкою підтримують маскулінний посил верху. А якщо прагнете додати вкраплення фемінності, доповніть комплект смарагдовою сумкою-багетом. Вона на відмінно впорається із завданням.

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

OUTFIT 8

В останньому образі добірки чорний піджак підсилює яскравість та драматизм синьої класичної мідісукні INSPO. Водночас його акцентована лінія пліч добре переплітається із силуетом синьої крихітки, що облягає стан, та високим розрізом на одній нозі. Чорна сумка з вертикальними мінізборками та туфлі на підборах завершують цей сліпучий комплект. Наша команда зачарована красою пронизливого синього. Не випадково одна із останніх публікацій повністю натхненна ним.

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Outfits with jakets BY FASHIONISTA

Роль базового піджака у гардеробі сучасної дівчини та жінки неможливо переоцінити. Якою б не була нагода чи ваш персональний стиль, ви завжди можете інтегрувати його до своїх образів. А як робити це стильно і зі смаком, демонструє сьогоднішня добірка луків by FASHIONISTA.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ