ГОТУЄМОСЯ ДО ОСЕНІ – СТИЛІЗУЄМО ТВІДОВИЙ ПІДЖАК INSPO

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1400

Жакет у стилі Шанель – трендова річ прийдешньої осені й зими. Як окремий елемент чи в костюмі – носимо його по-різному, але завжди стильно! Класична модель трансформувалася протягом ХХ і на початку ХХІ сторіччя. Зокрема у неї з’явився комір / комір і лацкани. Твідові костюми з класичними укороченими жакетами – прекрасний інструмент для низьких дівчат і жінок, яким важливо виглядати вищими. Висока лінія талії, мінімалізм, кольорова вертикаль і монохром – запорука того, що силует візуально витягується, стає вищим. Для такої мети ідеальним стане один із твідових костюмів INSPO зі вкороченим жакетом:

    •  наш первісток з мініспідницею в шести кольорах (від чорного до зеленого);

    •  кежуальний блакитний костюм з короткими шортами;

    •  розкішна молочна двійка зі спідницею міні й золотою фурнітурою.

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Та модні трансформації на цьому не закінчилися: нині твідовий жакет органічно переріс у твідовий піджак. Під брендом INSPO об’єдналися дві модні тенденції: популярність твідового верху і силуетного піджака. Chanel і Dior в одному флаконі. FASHIONISTA представляє свою новинку – класичний твідовий двобортний піджак силуетного крою. Він має лацкани, підплічники, кишені з клапанами, гладку підкладку і фактурні ґудзики.

ІДЕАЛЬНИЙ ОСІННІЙ МАТЕРІАЛ

Твід зітканий з різнокольорових волокон. Залежно від того, яких вони тонів, змінюється строкатість матеріалу. Твідові піджаки by FASHIONISTA виконані у чотирьох відтінках: молочному, кольорі фуксії, блакитному та глибокому зеленому. Вони створені не з контрастних ниток, тому виглядають монохромно і навіть однотонно (молочний варіант).

Бугриста фактура, цупкість і пластичність роблять твід комфортним для холодної пори. Цей ошатний і водночас немазкий матеріал універсальний для осені й зими. З часом піджак стане проміжним шаром. Коли доведеться утеплятися, подбайте, аби верхній одяг був із підкладкою. Так вам вдасться зменшити зношуваність тканин. Між шершавими фактурами пальта і піджака опиниться гладенька тканина і не утворюватимуться ковтуни.

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Твідовий піджак від FASHIONISTA

КОМПАНЬЙОН ДЛЯ ЕКСПЕРИМЕНТІВ

Твідовий піджак легко і гармонійно поєднується з іншими, часто полярними матеріалами і фактурами. Шкіра, шовк, денім, сатин, вовна, вельвет, блискітки виглядатимуть з твідом органічно й ненудно.

Найпростіше – додати до твідового піджака джинси й мінімалістичний топ. Це знизить градус офіційності, зробить комплект більш повсякденним. Цей же прийом застосовуйте до твідових спідниць, добираючи до них сорочку з деніму. Загалом з твідовим верхом брючні низи або довжина міні виглядатимуть більш вдало, аніж спідниця нижче коліна.

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Обравши джинси чи шкіряну мініспідницю до піджака, ви зможете впевненіше добирати нижній шар: від базової футболки чи топу для повсякдення до елегантної блузи для богемного луку.

ДОРЕЧНИЙ ФАСОН НИЗІВ

FASHIONISTA нагадує про ідеальний фасон джинсів і брюк, що пасуватимуть до твідового піджака INSPO. Оскільки він силуетний, оптимально додаватимуть об’єму в нижню частину тіла:

    • прямі й невузькі штани/джинси;

    • широкі штани або джинси вільного крою;

    • розкльошені моделі від коліна в стилі 70-х.

Луки з твідового верху і вільних низів нагадують стиль old money, якому вірні спадкові аристократи чи дуже заможні сім’ї, що розбагатіли ще в XX столітті чи й раніше. Тиха розкіш – лаконічний і вичерпний опис естетики цього стилю.

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Твідовий піджак від FASHIONISTA

КОРИГУЄМО ПОСТАВУ

Якщо вам важливо виглядати стрункішою і збалансувати пропорції тіла, майте на згадці такі правила:

    • комплект в одному відтінку витягуватиме поставу, а накинутий зверху розстібнутий верхній шар робитиме її стрункішою;

    • коли поясний виріб сходиться барвами зі взуттям – ноги виглядають довшими;

    • розстібнутий верхній шар у тон взуттю також матиме витягувальний ефект;

    • будь-яка горизонталь додаватиме об’єму тій зоні, на якій вона проходить.

Зважайте на цю особливість, якщо така лінія потрапляє на вашу «проблемну» зону: розстібайте піджак, складайте монохромні луки.

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Твідовий піджак від FASHIONISTA

Готуєтеся зустрічати осінь і шукаєте верхній шар для перехідного періоду, перших прохолодних днів? Обирайте твідовий піджак by FASHIONISTA. Він сучасний і базовий, у різних кольорах і для найрізноманітніших стилізацій. Черпайте натхнення у нашому блозі, створюйте свої образи і залишайтеся вірною собі.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ