КВІТИ ВЗИМКУ: ФЛОРИСТИЧНІ МОТИВИ В ДОБІРЦІ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 513

Квітчастий візерунок – уже не тільки візитівка весняно-літньої пори, а й універсальний орнамент, що освіжає зимові образи, робить їх легкими й чарівливими. Особливо, коли флористичні мотиви проявляються на невагомих жіночних сукнях. У сьогоднішній добірці основою всіх образів є ніжні мінісукні від INSPO: силуетні й вільного крою, з мінімалістичними діловими й кокетливими романтичними елементами. FASHIONISTA створила вісім «квіткових» аутфітів, які додаватимуть зимі 2022-го м’якості й привітності.

ГРА НА КОНТРАСТІ

Довжина міні надовго ввійшла в тренди, однак носити її взимку наважується не кожна. А дарма! Ідеальною парою для коротких суконь і спідниць стануть класичні чорні ботфорти на масивній підошві. Дещо зухвалі, вони кидають виклик застарілим шаблонам і руйнують їх у тандемі із сукнею INSPO. Витончений прямокутний виріз, що відкриває ключиці, плавні лінії спідниці кльош і рукавів контрастують із таким взуттям й органічні разом. Додатково утеплитися можна, одягнувши зверху подовжений кардиган.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

Протиставлення рельєфів і фактур – класична формула стильних образів. Так, у другому аутфіті тепле вкорочене пальто прекрасно відтіняє невагомість коричневої сукні вільного крою, а текстурована шкіра сумки – гладеньку віскозу. Наостанок взуваємо високі утеплені чоботи – гідну альтернативу ботфортам.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

Загалом, струмениста тканина наших суконь чудово ладнає із цупкістю шкіри. І мова не тільки про взуття чи аксесуари. Чоботи зі шнурівкою, асиметрична сумка-багет, а також більш глянцева поверхня базового піджака зі штучної шкіри, – вдалі компаньйони для романтичних речей.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

КВІТЧАСТА СУКНЯ ТА БАГАТОШАРОВІСТЬ

Гру на контрасті дарує нам і прийом багатошаровості. На відміну від спекотного літа, взимку куди простіше створити цікавий об’ємний лук з трьох і більше шарів, що видніються один з-під одного. М’ятний гольф, одягнений поверх темно-бежевої сукні-сорочки, перетворює її на спідницю. Водночас його рукава помітно виглядають з-під світло-бежевого пальта на запах – зростає завершеність луку. Візьміть на озброєння такий прийом і для інших комбінацій, він простий, дієвий і до того ж у тренді.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

ПРИНТ І КОЛІР

VERI PERI, за версією Інституту Pantone, – колір 2022-го року, котрий мало кого залишає байдужим. FASHIONISTA також серед його фанів. Цей освіжний відтінок створений для флористичних візерунків, що і втілилися в темно-зеленій сукні INSPO з імітацією запа́ху. Аби підтримати барвінковий принт, одягаємо чи просто накидуємо на плечі ліловий джемпер. Уже від споглядання цього дуету відчувається подих весни.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

ЕЛЕГАНТНІСТЬ І ШАРМ

Для особливих нагод сукню з квітковим принтом доповнюємо підборами – світло-бежевими босоніжками з квадратним носиком. Довжина міні та високий каблук – сміливе поєднання, для балансу додаємо нейтральний класичний елемент – базовий подовжений піджак INSPO вільного крою. Шкіряна сумка з вертикальними мінізборками поєднала в собі риси усіх елементів цього аутфіту: структурованість, елегантність і шарм.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

Наостанок складемо ще два лаконічні образи із силуетною сукнею-сорочкою, класичний комір, манжети і ґудзики якої додають геометрії та певного шику лукам. Для теплої палітри обираємо бордову сукню й доповнюємо її бежевими черевиками-челсісвітло-коричневою сумкою і бежевим пальтом чи стьобаною курткою.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

Для холодної палітри – синя сукня. А її партнерами в образі стануть світлі чоботи зі шнурівкоюбіла сумка з круглою пряжкою та молочна подовжена куртка з поясом-зав’язкою. Довгий верхній одяг і високе взуття – запорука вашого комфорту в мінісукні зимою.

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

FLORAL PRINTS BY FASHIONISTA

Квітчасті сукні від INSPO – ненудна база з делікатними візерунками й романтичним кроєм. Фанатки довжини міні легко вплітатимуть їх до повсякденних комплектів. І коли книжкові хіти закликають купувати собі жадані букети, команда FASHIONISTA пропонує ще один подарунок – квіти у вбранні. Вони не зів’януть і тішитимуть у будь-який сезон.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ