ПРОФЕСІЯ І СТИЛЬ: СКЛАДАЄМО ЛУКИ РАЗОМ ІЗ FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1553

Левову частку життя ми проводимо в роботі: я-професіоналка – одна з ключових граней багатьох із нас. Тут нам важливо і почуватися впевнено, дотримуючись правил гри, і не втрачати власного стилю, розкриваючи свій характер.

FASHIONISTA підготувала вісім образів для восьми різних професій, провівши більш або менш очевидні паралелі між ними. Якщо ви не знайдете себе серед запропонованих іпостасей, пригледьтеся до них уважніше. Імовірно, котрийсь із образів буде близьким до вашого стилю і відповідатиме вимогам вашого дрес-коду.

БУХГАЛТЕРКА І КОНТЕНТ-МЕНЕДЖЕРКА

Здавалося б, що об’єднує ці професії? Щонайменше – любов до порядку і роботи з інформацією, вміння дивитися на завдання системно, швидке реагування на зміни – продовжувати можна довго.

Робота контент-менеджеркою, як і бухгалтеркою в недержавних установах здебільшого не обмежена строгим дрес-кодом. Тому основою луків для цих професій стане орієнтація на комфорт, лаконічність і невеликі, але цікаві акценти.

Темно-сині джинси МОМ, бежева сорочкамолочна джинсова куртка й бежеві челсі утворюють зручний, мобільний і стильний комплект. А його родзинка – темно-бежева компактна сумка – своїм переплетенням зробить об’ємним увесь образ.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

Коли ж хочеться проявити творчість, додаємо барв: білі прямі джинси і сорочку доповнюємо кедами з яскравими вставками та сумкою-багетом кольору фуксії.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

ВЧИТЕЛЬКА І ВИКЛАДАЧКА

Зацікавлювати і вести за собою, відкриваючи щось нове, бути прикладом і розкривати таланти – багато освітянок мріють стати такими наставницями для своїх учнів і студентів. Водночас, аби легко заволодівати увагою юних умів і налаштовувати їх на хвилю навчання, не варто нехтувати силою свого зовнішнього образу.

За основу комплекту для вчительки FASHIONISTA взяла білу подовжену сорочку з лампасами-мережкамичорні штани з виточками  і чорну сумку. До цих базових елементів. додаємо трохи жвавості й безпосередності через м’ятний піджак oversized і взуття на масивній підошві.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

Для більш елегантного й витонченого образу скомпонуємо сорочку в тонку кольорову смужку й світло-бежеву сатинову спідницю, доповнимо їх босоніжками на підборах і структурованою сумкою. Не нехтуйте аксесуарами, зокрема ременем. Він здатен зібрати увесь комплект, зробити його цілісним.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

ПСИХОЛОГИНЯ І ФОТОГРАФКА

Професійна психологиня, як і фотографка, не нав’язує, а дослухається, допомагає побачити себе збоку, відкрити й зрозуміти щось важливе і цінне, те, що, можливо, ховалося від очей, але завжди було в нас.

Аби налагодити контакт, важливо своїм убранням розповісти про себе, намалювати привітний образ, при цьому не перевантажити увагу деталями й акцентами. Адже куди простіше розкриватися перед живою людиною, яка при цьому не перетягує увагу на себе. Якщо вам близький мікст жіночності, елегантності й кежуалу, з’єднуйте світлу сукню-комбінацію, білу вкорочену сорочку прямого крою, світло-бежевий джемпервисокі чоботи і сумку-шопер.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

Робота з камерою інколи дивує піруетами і ракурсами. Джинси, на відміну від сукні чи спідниці, застрахують вас від будь-яких несподіванок. Зокрема, наша модель прямого крою з подертостями і непідшитим низом. У компаньйони візьмемо текстурований топбілу подовжену сорочку oversized і бежеві кеди з декоративними швами. Якщо ви працюєте в студії, то доповнюйте все коричневою сумкою з боковими зборами, а для виїзних зйомок – портфелем.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

ПРАЦІВНИЦЯ БАНКУ І ЮРИСТКА

Для юристки і працівниці банківської сфери важливо створити образ ділової та впевненої людини, що вміє дотримуватися визначених норм і правил. Він стане гідною оправою для ваших знань і навичок вирішувати всі робочі питання.

Пісочний піджак, блакитна сорочка, чорні класичні штани-кльоштуфлі на широких стійких підборах і чорна сумка з асиметрією – ви вмієте грати за правилами, вписувати в них тренди і зберігати свій почерк.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

Базова блакитна сорочкамолочні штани з декоративними швами та класичний жилетсвітло-бежева сумка з боковими зборами і базові кеди – комплект у сучасному діловому стилі. Білий і світлі відтінки бежевого неабияк популярні в прийдешньому теплому сезоні.

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

PROFESSION AND STYLE BY FASHIONISTA

Важливий момент: аби ранкові збирання не перетворювалися на муки вибору, нераціонально витрачений час і зіпсований настрій, подбайте про цільну капсулу для роботи. Детально про поняття капсульного гардеробу й покроковий план його створення ми писали раніше. Приклади готових капсул для осені й зими by FASHIONISTA також шукайте в нашому блозі та створюйте свої для весни 2022-го.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ