ЗАКОХАНА І ЩАСЛИВА: ІДЕЇ ОБРАЗІВ ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 555

Напередодні Дня святого Валентина FASHIONISTA підготувала особливу добірку образів. Вони різні по духу, але єдині в меті – нагадати, що ми прекрасні, коли закохані. Любов це до іншої людини чи життя загалом – не так і важливо, хоч перше без другого навряд чи можливе.

Одягніть те, в чому почуваєтеся на всі сто, і влаштуйте побачення. Романтичне або дружнє, тет-а-тет чи в гучній компанії. Спитайте в себе: яка я сьогодні? Відповідь, що першою спаде на думку, і втілюйте у вбранні. Можливо, ви впізнаєте себе в одній із наших ідей.

АКТИВНА І ВИТОНЧЕНА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Сині прямі штани з декоративними швами, блакитний джемпер з короткими рукавамимолочний піджак – комплект для тої, яка понад усе цінує комфорт і вміє балансувати поміж розслабленістю й класикою. Вірна базі, вона завжди звертає увагу на якість крою, водночас не проти додати родзинки через цікаву геометрію (молочна сумка) чи оригінальну фурнітуру (бежеві лофери).

ЯСКРАВА І ВПЕВНЕНА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Душа прагне яскравих барв, і вона знає, що такі кольори прекрасно відтіняють її вроду! Час додати фуксії: сатинова сорочка й сумка-багет зі зборами випромінюють динаміку і чарівність, впевнено заявляють про себе. Ідеальне тло для них – прямі джинси з внутрішніми розрізами. Тоді як загострений носик і високі підбори бежевих туфель приправлять комплект дрібкою драматизму.

ТВОРЧА Й ЕНЕРГІЙНА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Вона обожнює створювати щось нове, кожен день для неї – чистий аркуш, і від її мазків залежить, якими кольорами він заграє. Вона обожнює контрасти і протилежності: саме тому легко міксує комплементарні барви. Ось і в третьому образі на фоні білих штанів і кедів з’єдналися зелений пуловер з принтом гусяча лапка і червоний клатч. Цей комплект пронизаний свободою та енергією.

МРІЙЛИВА Й ЕЛЕГАНТНА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Залишатися казковою німфою у міських джунглях – запросто! Струмениста зелена сукня INSPO зіткана з кокетства й сатину. Спідниця кльош, пояс-зав’язка, акуратні ґудзики співають оду жіночності. Аби світ мрій не заполонив з головою, додаємо чорні туфлі з гострим носикомсилуетний жакет і сумку з асиметрією. Їх елегантна стриманість відтіняє ніжність і невагомість сукні.

ВАБЛИВА МІНІМАЛІСТКА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Рішучість – одна з її сильних сторін, з нею вона легко приголомшує всіх навколо. Дивним чином їй близькі як цікавий архітектурний крій, так і лаконічність мінімалізму. Біла мінісукня з відрізною спідницею-тюльпаном, бежевий піджак вільного кроютуфлі на підборах і сумка з мінізборкми – готова формула звабливого луку.

НІЖНА І ТЕНДІТНА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Ліловий кардиган з тонкого трикотажу, білий бодіпрямі пісочні штани з розрізами спереду – як щодо такого тандему? Він про натуральність, простоту, м’якість і затишок. Природні пастельні барви утворюють спокійну гармонію, а за структуру відповідають балетки з гострим носиком кольору пудри і структурована сумка з мінізборами.

ЧАРІВНА БУНТАРКА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Чи, може, вас переповнює бунтарський дух і хочеться додати провокації? Тоді в пригоді стане коротка чорна спідниця-трапеція зі штучної шкіривисокі чоботи зі шнурівкою й сумка з геометричним тисненнямМолочний жилет вільного крою у смужку вдягаємо як топ, аби врівноважити увесь лук, водночас підігравши розкованому і бешкетному настрою.

СПОКУСЛИВА І РОМАНТИЧНА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Героїня восьмого комплекту – мінісукня, – має всі ознаки романтичного стилю: квітковий візерунок, драпірування, комбінований виріз каре. Водночас її коротка довжина робить акцент на ноги і додає комплекту спокусливої грайливості. Сумка-конверт зі зборамитуфлі з гострим носиком і срібною застібкою підсилюють контраст і завершують композицію на високій ноті.

ГРАЦІЙНА І ЖІНОЧНА

Outfits for VD by FASHIONISTA

Outfits for VD by FASHIONISTA

Завершуємо сьогоднішню добірку ідей образом у стилі lady like. Молочний тренчсвітло-бежева мідіспідниця і кремова сорочка з сатину втілюють сучасну жіночність, витонченість і грацію. А яскраві балетки з гострим носиком і молочна асиметрична сумка доповнюють чарівливий образ. Неодмінно зберігайте цю формулу для весни, яка вже не за горами.

Любов наповнює життя сенсом, та її не треба шукати чи добиватися: вона живе всередині. Аби відчути любов, даруйте її: коханим, рідним, друзям, собі. Тоді стане очевидним, що це сокровенне почуття – частина вас. Любіть і святкуйте це життя, а про стильні образи подбає FASHIONISTA!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ