ВБРАННЯ ДО ВЕЛИКОДНЯ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 637

Велика цінність – бути поруч з тими, кого любиш. Освятити кошики, зібратися у сімейному колі, зустрітися з друзями – радісна традиція Великодня. Сьогодні як ніколи хочеться святкувати перемогу життя над смертю, добра над злом. У час, коли боротьба ще триває, своєю вірою і справами наближати перемогу.

Напередодні Свята Пасхи FASHIONISTA створила невелику добірку практичних святкових образів. Світлі і витончені, легкі і весняні, стримані і зручні – для вас, наші любі читачки.

СУКНІ INSPO

Весняна пора – пора суконь. Не випадково в цій добірці вони займають левову частку. І якщо для повсякденних справ ми радше обираємо легінси, джинси чи брюки, то святкування Великодня – чудовий день, аби вдягти невагоме плаття.

Квітковий принт – ще один амбасадор теплого сезону. На молочній мідісукні невеличкі гілочки з ліловими, жовтими і рожевими квіточками створюють романтичний дівочий образ. Пояс-зав’язка на талії, розріз на нозі, напівпрозорі рукава з манжетами – ненав’язливі елементи, що разом довершують сукню. Акцент у луці – зручні балетки з гострим носиком, а практичне доповнення – світло-бежева сумка з переплетенням.

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Інша варіація флористичних мотивів – зелена сукня кльош з білими квітами. Також романтичний стиль, що втілюється вже через інші деталі: відрізну спідницю-кльош, об’ємні рукава, прямокутний виріз, еластичні вставки. Кольорову гаму сукні підтримуємо фісташковою сумкою-багетом і білими лоферами. Все разом – ода пробудженню весни, легкості й молодості.

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Змінюємо принт: від квітів до мінімалістичної геометрії. Мідісукня INSPO в дрібний горошок заворожує чистотою своїх ліній, прохолодною блакиттю тканини. Імітація бюстьє, рукава-волани і ґудзики спереду – знову засвідчують грайливий характер їх власниці. На відміну від двох попередніх образів, у третьому взуваємо підбори – білі босоніжки з гострим носиком. Або замінюємо на туфлі на зручних каблуках. Ще більше елегантності додає білий клатч зі зборами. Впевнений і ніжний характер передається через вбрання.

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Усі відтінки бузкового і фіолетового не перший сезон посідають провідні позиції в списках актуальних кольорів. А в 2022-му особливий very peri став кольором року. В асортименті бренду INSPO також з’явилася ця барва. Сатинова сукня на запа́х з рюшами має ліловий відтінок, структурована маленька сумочка повторює його. Світло-бежевий піджак оверсайз накидаємо зверху, взуваємо широкі стійкі підбори. Добираючи до образу колготки, пам’ятайте ключове правило – вони повинні залишатися непомітними. Без блиску, максимально тонкі і наближені до кольору вашої шкіри.

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

ТВІДОВИЙ ПІДЖАК

Твідовий піджак – культова річ, яку важливо сучасно стилізувати, аби не виглядати старшою за свої роки. Так, строгий і стриманий посил класичного верху «гасять» дві фактури – денім і шкіра. Варіант збалансованого образу із твідовим піджаком від FASHIONISTA: доповнити ним комплект блакитних джинсів МОМ і світло-бежевого текстурованого топу. Асиметрія шкіряної сумки й лаконізм взуття на підборах завершують актуальний і цікавий аутфіт. Тримаючи на згадці ідеальних компаньйонів твіду, альтернативою джинсовому низу могли б стати і шкіряні штани.

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

TOTAL WHITE

Святковий білосніжний комплект: піджак оверсайз, штани-кльош із запрасованими стрілками, сумка з клапаном і лофери з декоративними швами. Розбавляє білосніжну композицію блакитна футболка. Її трикотажний комір-поло і перфорація балансують урочистість білого. 

Про класичні штами від FASHIONISTA ми детально розповідали минулого разу. Тут тільки означимо ознаки правильного вибору: витягнутий стрункий силует при вільному фасоні, універсальність комплекту в різних нагодах, єднання зручності і особистого стилю.

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Вбрання до Великодня від FASHIONISTA

Триматися разом, пам’ятати історію свого роду, передавати й шанувати традиції, що єднають нас, – важливо повсякчас. Команда FASHIONISTA вітає кожну родину з прийдешнім Світлим святом Воскресіння! Бажаємо нам усім перемоги, миру і процвітання нашій землі. Воскрес Христос – воскресне Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ