КЛАСИЧНИЙ ПІДЖАК INSPO: ЗНАЙДИ СВОЮ БАРВУ

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 848

Все тепліше й тепліше за вікном, поступово легшає й тоншає верхній одяг. Куртки і пальта повертаються до шаф, а на зміну виходять тренчі, шкіряні і джинсові сорочки, вітрівки і піджаки. Хоч останні нікуди й не зникали з гардеробу, радше змінили роль – з проміжної на головну.

Колекція верхнього одягу by FASHIONISTA навесні поповнилася новинкою – піджаком BASIC оверсайз від INSPO. Класична однобортна модель має прямокутні лацкани, шліц ззаду, мінімалістичні неакцентні ґудзики, вільний крій – ключові атрибути піджака. Структурована форма, довжина до середини стегон і відсутність «зайвих» елементів перетворюють його в функціональну базову річ, що легко вплітається в аутфіти.

Модель представлено п’ятьма відтінками: чорним, білим, світло-бежевим, кольором фуксії і блакитним. Обираючи свій, зважайте на решту весняного гардеробу й ефект, якого прагнете досягти. Розберемо детальніше п’ять луків із класичним піджаком INSPO, аби вам було легше зробити свій вибір.

ЧОРНИЙ ПІДЖАК

Практичний, універсальний чорний – поза сезонами і модою. Пасуватиме і для вечірнього виходу, і робочої зустрічі, і прогулянки. З чорним піджаком можна створити ефектний total black або ж навпаки – контрастний повсякденний лук. До прикладу, з білими штанами і лоферами. Хроматичного кольору додаємо через світло-зелену футболку, родзинки – через сумку-клатч зі зборами. Подовжена модель піджака не спотворює пропорцій, світла вертикальна лінія з футболки і низу витягує силует.

Піджак BASIC оверсайз від FASHIONISTA чорний

Стилізація піджака від FASHIONISTA

БІЛИЙ ПІДЖАК

Білий – урочистий і святковий колір. З ним речі в стилі casual виглядають по-іншому, більш ефектно й елегантно. У другому образі блакитні джинси-кльош у єднанні з босоніжками на підборах видовжують ноги, а висока посадка посилює цей ефект. Текстурований майка з вирізом halter окреслює стан, а піджак об’єднує увесь комплект, робить його гармонійним, створює потрібну форму і структуру.

Піджак BASIC оверсайз від FASHIONISTA білий

Стилізація піджака від FASHIONISTA

СВІТЛО-БЕЖЕВИЙ ПІДЖАК

Базова комбінація «піджак + джинси» може мати безліч варіацій і стильових відтінків. Ще один виразний дует – світло-бежевий піджак INSPO і чорні джинси прямого крою SKINNY STRAIGHT. Альтернативою топу чи футболці стало чорне еластичне боді. Одягнувши його, зауважите, що рухи стануть більш плавними, настрій кокетливим. Можливо, так впливають на самовідчуття глибокі вирізи на талії? Чорні дербі зі шнурівкою, асиметрична сумка-багет більш стримані, підтримують заспокійливий ефект верхнього шару.

Піджак BASIC оверсайз від FASHIONISTA світло-бежевий

Стилізація піджака від FASHIONISTA

ПІДЖАК КОЛЬОРУ ФУКСІЇ

Рожевий і його відтінки – фаворити цієї весни. Насичений колір фуксії – акцентний і безкомпромісний, буде до вподоби дівчатам, що шукають насиченої барви, аби розбавляти стриману нейтральну гаму своїх речей. Пасуватиме такий колір власницям зовнішності з високою контрастністю, з виразними рисами обличчя. Молочні класичні штани-кльош, силуетний топ з відкритими плечима, білі лофери й світла сумка – як чисте полотно, де на перший план виступає яскравий піджак. Його вібрація й динамізм приковують увагу, не залишають байдужим.

Піджак BASIC оверсайз від FASHIONISTA фуксія

Стилізація піджака від FASHIONISTA

БЛАКИТНИЙ ПІДЖАК

Ніжний весняно-романтичний настрій дарує світло-бежева сатинова мініспідниця на запах. Додаємо до неї зручних і базових партнерів: світло-бежеву силуетну майку з вирізом halter, бежеві комбіновані кеди з металевою фурнітурою, структуровану лілову сумку з декоративною застібкою і, звісно ж, блакитний піджак INSPO. Колір небесної гладі ідеально втілює весняну пору – ще дещо прохолодну, але сповнену сподівань теплого погожого дня.

Піджак BASIC оверсайз від FASHIONISTA синій

Стилізація піджака від FASHIONISTA

Базовий класичний піджак – основа гардеробу міської жительки. Хоч яка буде нагода, такий верхній одяг завжди виручить у момент зборів. Головне – знайти оптимальну барву для свого верху. Щоб максимально спростити процес, продумайте кілька можливих комплектів чи ще ліпше – сформуйте капсулу. Тоді зможете експериментувати у визначених межах, а отже, – без можливості помилитися.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ