САТИНОВА СПІДНИЦЯ INSPO by FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 771

Сьогодні дівчата й жінки успішно поєднують обрані ролі, реалізуючись у багатьох сферах. Кар’єра, навчання, творчість, стосунки з рідними і друзями, турбота про себе, хобі, дім і побутові справи – список можна продовжувати ще довго, і кожна з нас формує його на свій розсуд.

Водночас наш гардероб також трансформується, стаючи мультифункціональним. Зірка сьогоднішньої статті не обмежена однією роллю. Невагома, шовковиста і сяюча, вона розкривається і проявляє свої грані залежно від нагоди і партнерів для виходу. Сатинова спідниця INSPO by FASHIONISTA здатна стати надійною соратницею у побудові сучасних, стильних і доречних луків, що, своєю чергою, тільки сприяє просуванню обраними маршрутами.

Для початку пропонуємо стилізувати сатинову спідницю з верхом, що збігається з нею за тоном. Якщо остерігаєтеся помилок із хроматичними барвами, зверніть увагу на ахроматичні комплекти. До прикладу, білий джемпер з відкритою зоною пліч, що злегка облягає стан, близький по духу з низом вбрання. Разом із білою сатиновою спідницею вони виглядають як комплект. При цьому руді капелюх і черевики-челсі є відповідно верхньою і нижньою точкою в образі, що візуально зробить власницю такого комплекту вищою.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Інший спосіб зібрати лук з речей із подібними характеристиками – зупинитися на одному матеріалі. Біла спідниця – ідеальна база для будь-якого відтінку: іншого нейтрального, пастельного чи яскравого. Команда FASHIONISTA пропонує їй у товариство бежеву сатинову сорочку. Підтримуємо елегантний дует бежевими туфлями на підборах, сяюча застібка на яких перегукується із глянцевою поверхнею одягу. Сумка ж, навпаки, сюди пасуватиме біла й більш матова.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Оскільки сатинова спідниця INSPO однотонна, її доволі легко комбінувати з принтованими верхами. Чудово, якщо обраний колір буде представлений і у візерунку строкатого виробу – так, як світло-бежевий відтінок спідниці переплетений із синьо-фіолетовими геометричними лініями джемпера вільного крою. Синя сумка з вертикальними мініатюрними зборками та молочні лофери на масивній підошві підтримують задану кольорову палітру нашого стильного витвору.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Очевидно, що трикотаж і сатин чудово комбінуються в одному образі. І FASHIONISTA не радить зупинятися винятково на тонкому плетінні. Виразною прикметою наших днів є потяг до еклектики – поєднання протилежностей: жіночного і грубого, тонкого струмливого і масивного важкого. Тому так ладнає легкий світло-бежевий низ, вкорочений блакитний кардиган із об’ємними кульками та світлі високі чоботи на масивній підошві. Маленьку шкіряну сумку також підбираємо в тон низу, вона додає ще більшої різноманітності фактурам комплекту.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Необхідність грати за правилами встановленого дрес-коду – це виклик фантазії й можливість проявити себе як творчу особистість. Класичний офіційно-діловий комплект стане стильним і незабутнім з допомогою чорної сатинової спідниці INSPO by FASHIONISTA. Скомпонуйте її з білою сорочкою, залишивши останню вільно спадати чи підперезавши поясом. Після робочого дня, аби додати комплекту розслабленості, можна розстібнути сорочку і відкрити одягнений зісподу вкорочений топ. Елегантна структурована сумка і лофери остаточно сформують цей цікавий чорно-білий образ.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Однак ми не хочемо, щоб ахромати асоціювалися у вас суто із трудовими офісними буднями. Рішучий, упевнений і дещо зухвалий вигляд матимете у чорній сатиновій спідниці, поєднаній із джинсовою курткою оверсайз із цупкого деніму поверх укороченого джемперу за фігурою. Черевики-челсі з масивною підошвою та сумка з боковими зборами закріплять жаданий настрій.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Сатинову спідницю легко уявити в гардеробі будь-якого сезону. І ховати її до настання «хорошої» погоди не варто. Продовжуйте вправлятися в колорблокінгу цілий рік, як і заповідають нам трендсетери. Наша ніжна бежева спідниця утворить гармонійний аналоговий комплект із кардиганом, що прикрашений коричнево-помаранчевим абстрактним візерунком. Бежеві черевики-челсі та руда сумка-конверт підтримають обрану кольорову палітру.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Прикладом приємного для ока компліментарного поєднання є блакитно-бежевий дует. По суті, бежевий тут – пастельна варіація помаранчевого. Сумка, спідницядербі відповідають за цей теплий з кремовим відтінком колір, що підсилює і надає особливого ніжного контрасту неймовірному глибокому блакитному.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Обираючи сатинову спідницю, пам’ятайте, що вона повинна підкреслювати плавні лінії вашої постави, але не облягати її надто сильно. В іншому разі сатин з вірного товариша перетвориться у ненадійного, що легко видаватиме секрети, які ви прагнули залишити між вами.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Команда FASHIONISTA зачарована красою тандему жіночних спідниць INSPO з укороченими трикотажними джемперами, що застібаються спереду на перламутрові ґудзики. Його біла модель якнайкраще доповнює акцентну яскраво-синю красуню, тоді як блакитна утворює казково гарний total look із блакитним низом. Завдяки асортименту нашого магазину довершити ці дві композиції взуттям і сумками – просте завдання. Молочні лофери чи бежеві дербі, сумочки формату МІNI упоралися з ним на відмінно.

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

SATIN SKIRT BY FASHIONISTA

Сяюча сатинова спідниця виглядає святково і по-особливому. Однак у нашому еклектичному світі це не є перепоною для створення з нею і повсякденних аутфітів. Взуття і верхи різноманітних стилів і фактур дуже легко ладнають з нашою героїнею. Якщо ви шукали універсальний низ, який зможете легко стилізувати, – не зволікайте!Сатинові спідниці INSPO by FASHIONISTA розлітаються просто на очах.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ