КЛАСИЧНІ ШТАНИ В ЛІТНІХ ОБРАЗАХ

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 911

Дівчата та жінки, робота котрих передбачає певний дрес-код, добре знайомі з таким елементом гардеробу, як класичні штани. Навіть коли надворі спека, клімат-контроль і кондиціонери в сучасних офісах та установах робить цей «низ» оптимальним. Водночас у сучасному прочитанні класичні штани слугують не тільки складовою уніформи, а й базою в луках для дозвілля чи навіть вечірки. Різноманітність фасонів і кольорових варіацій дарує неабияке поле вибору. Щоб наочно це продемонструвати, команда FASHIONISTA створила добірку із 8 образів, у кожному з яких незмінним залишається один елемент – класичні штани.

У перших трьох луках такий «низ» представлений ледь розкльошеними донизу штанами з високою посадкою. Різняться вони тільки кольором, а їх родзинкою є розрізи ззаду. Детальніше роздивитися цю та інші моделі класичних штанів ви зможете, завітавши до розділу «ШТАНИ ТА ШОРТИ» нашого сайту.

Пригадуючи Outfit-формулу, в Образі 1 молочний варіант штанів з розрізами ззаду слугує базою. Весь акцент зроблений на верхню частину тіла – завдяки укороченому текстурованому топу на бретелях з імітацією бюстьє. Висока концентрація трендів робить останній гостроактуальним. Тому босоніжки й сумку команда FASHIONISTA підібрала мінімалістичні. Якщо рівень відкритості в цьому образі для вас завеликий, доповніть його верхнім шаром. До прикладу, сорочкою oversized.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

Outfit 2 – ідеальний вибір для офісу з нестрогим дрес-кодом. Ті, хто вже читав наші публікації про схеми кольорових поєднань, міг розгледіти в другому комплекті аналогову комбінацію. Приглушений фісташковий «низ» гармонійно сполучився з сорочкоюмюлями та сумкою в різних відтінках блакитного. Гра з кольорами доречна і в комплектах для роботи.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

У темнопісочному відтінку виконана та ж модель класичних штанів. Цього разу Outfit 3 демонструє комплементарну, але згладжену схему колорблокінгу. Протилежні на колі Іттена жовтий і фіолетовий утворили спокійний тандем. А все завдяки тому, що жовтий представлено насиченим, темнішим відтінком. Фіолетовий, навпаки, – доволі світлим ліловим. Ахроматичні кеди й укорочений топ слугують нейтральним доповненням у третьому комплекті.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

Якщо настрою комбінувати кольори немає, чорно-біла гама актуальна завжди. Чорний низ, білий верх – доволі передбачуваний вибір. В Outfit 4 універсальний комплект утворюють білі штани-палацо з комбінованим поясом і базова біла футболка з опущеною лінією плечей. Про те, чи пасуватиме вам саме така модель «верху», розповідається в публікації ОБИРАЄМО БАЗОВУ ФУТБОЛКУ РАЗОМ ІЗ FASHIONISTAСумка і взуття в четвертому образі – чорні, вони доповнюють білий тандем і врівноважують одне одного.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

В Outfit 5 базові світло-бежеві штани з діагональною застібкою та помаранчевий топ з відкритою спиною і зав’язкою поєднуються разом у яскравому літньому комплекті для денних прогулянок і виходів. У ньому світло-бежеві кеди утворюють одну лінію з «низом» і візуально витягують силует. В особливо спекотну погоду замініть їх босоніжками такого ж відтінку. Доповнюють образ сумка з переплетенням і косинка, що барвами перегукуються із топом.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

М’ятні однотонні штани-банани, що їх бачите в Outfit 6, завдяки високій посадці й декоративним швам, підкреслюють плавні лінії постави. У розслабленому casual луці вони чудово поєднуються з кроп-топомджинсовою сорочкою і спортивним взуттям. Вдалий вибір для вечірньої прогулянки. Такий «низ» буде доречним і в класичному стилі, однак вже з іншими компаньйонами.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

Outfit 7 створений для впевнених у собі модниць, котрі прагнуть виглядати ефектно й стримано водночас. Саме total-black допоможе досягти такого ефекту: чорні класичні штани-кльош з високою посадкою, базова майка, взуття на масивній підошві та сумка-багет. При цьому важливо додати в монохромний образ аксесуарів. FASHIONISTA зупинила свій вибір на масивному намисті-ланцюзі та окулярах. Доповнюйте лук власними акцентними прикрасами: це потрібно для того, аби ваше обличчя «не губилося» на чорному фоні.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

Штани-кльош сірого кольору з боковими розрізами, зелена базова футболкачорні лофери на масивній підошві та прямокутна сумка формують єдиний комплект. При цьому акуратно заправивши топ у штани та накинувши поверх піджак, – маємо стильний образ для офісу. У приміщеннях, де працюють кондиціонери, часто верхній шар буває не зайвим. Після робочого дня, поспішаючи назустріч теплому літньому вечору, піджак залишаємо в офісі. Тільки акуратно збираємо на талії футболку – і розслаблений Outfit 8 готовий.

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

CLASSIC TROUSERS BY FASHIONISTA

Нехай представленні в сьогоднішній добірці луки слугують орієнтирами та нагадуванням, що елементи класичного стилю, в тому числі й штани, легко вбудовуються в будь-який гардероб. FASHIONISTA прагне надихати вас на творчість, бажає гармонії в образах та задоволення від їх створення!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ