БАГАТОГРАННИЙ БЕЖЕВИЙ: ДОБІРКА ОБРАЗІВ by FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1514

Слово «бежевий» прийшло до нас із французької мови і спершу означало натуральну небілену шерсть. Закономірно сьогодні нейтральна палітра бежевих відтінків асоціюється із природою, натуральністю, домашнім затишком. Вона включає в себе висвітлені, неінтенсивні варіанти помаранчевого. А їх поєднання з насиченими відтінками оранжевого є нічим іншим, як монохромною схемою колорблокінгу, яку часто бачимо в стилі сафарі.

BEIGE COLOUR BY FASHIONISTA

Коли на початку ХХ століття популярності набув яскравий помаранчевий, Габріель Шанель на противагу запропонувала модницям інший його відтінок – бежевий, що разом із чорним став візитівкою однойменного дому моди. А французьку кутюр’є почали називати «бежевою королевою». І нині бежеві з чорним носиком туфлі – впізнаваний елемент бренду.

Зазначимо, що всередині бежевої гами відтінки різняться за температурою (сірий чи жовтий підтон) та насиченістю (додавання білого або чорного). Власницям теплих і темних відтінків шкіри якнайкраще пасуватимуть теплі тони бежевого: карамельні, кремові, світло-персикові. Вони не перетягуватимуть увагу на себе, а навпаки, вдало виділятимуть риси обличчя. Якщо ж вашій шкірі властива бліднота, звертайте увагу на холодні варіанти нюдових відтінків: пісочний бежевий, сіро-бежевий, колір слонової кістки, лілово-бежевий тощо. Якщо помічаєте, що у бежевому аутфіті ви наче губитеся, втрачається виразність рис обличчя, опускайте його у нижню частину образу, вводьте яскраві акценти, робіть більш активним макіяж.

OUTFIT 1

Бежевий total look – сміливе рішення для впевнених у собі дівчат. Здавалося б, що може бути безпечнішим за таку спокійну кольорову гаму? Однак, убравшись у тілесні відтінки з ніг до голови, ми наче оголяємосяь, відкриваємо перед світом щось особисте й сокровенне, свою індивідуальність.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 2

При підборі бежевих речей важливо, аби вони відрізнялися від шкіри бодай на тон. Їх цілковитий збіг і справді здатен створити несподіваний оптичний обман оголеного тіла. Особливо якщо одяг облягає. Тому для світлої шкіри обирайте дещо темніші, а для темної – світліші за неї відтінки. За допомогою такого прийому ви не тільки не зливатиметесь із вбранням, а й вигідно виділите своє обличчя.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 3

У монохромних комплектах безпрограшним рішенням буде використання відтінків однієї температури. Однак гра «з градусом» не є під забороною, а тільки потребує вищого рівня майстерності. До прикладу, в образі нижче гармонійно поєднуються кремові відтінки гольфа і джинсів з подертостями, бежевих шкіряних лоферів із золотистою фурнітурою. Тільки сумка-портфель кольору пудри дещо вибивається із теплої композиції, однак не псує її.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 4

Аби образ не виглядав плоско й безбарвно, поєднуєте в одному комплекті різні тканини. Розкішно виглядає в осінню пору комбінація протилежних фактур у бежевому: шерсті і шкіри, трикотажу й сатину. Підтвердженням цього слугує бежева спідниця міні від INSPO з гладкою фактурою, світло-бежеві високі чоботи і м’який, приємний на дотик верх, що на контрасті створюють мінімалістичний, але цікавий аутфіт.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

Окремо FASHIONISTA звертає увагу на те, що взуття у бежевих тонах візуально витягує ноги та силует загалом.

OUTFIT 5

Усі відтінки бежевого є нейтральними. Однак у тандемі з іншими нейтральними барвами, в т. ч. ахроматами, вони проявляються по-різному, розкриваючи нові грані. В образі нижче білий вкорочений пуловер підсилює гру тонкого трикотажу, з якого він виконаний, і бежевої сатинової спідниці міді від INSPO. Молочні відтінки лоферів на масивній підошві та сумки з вертикальними зборками надійно скріплюють і завершують лук.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 6

Разом з тим біля обличчя білий додатково застраховує від бляклого вигляду, утримає інтелігентний баланс. Так, світло-бежеве двобортне пальто INSPO римується із білим нижнім шаром, як і з молочними базовими штанами та черевиками-челсі. Аби створити акцент, не обов’язково додавати колір. Можна звернутися до цікавої геометрії – круглої бежевої сумки.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 7

Бежевий разом зі звіриним принтом – безпрограшний дует. Хижий візерунок в одязі нерідко асоціюється з вульгарністю. Тому FASHIONISTA радить втихомирювати його нейтральними барвами. Невагома принтована сукня на запах прекрасно ладнає із пісочним піджаком вільного крою, чорними черевиками-челсі і сумкою з широкою ручкою. Тут верхній шар, аксесуари і взуття підтримують переплетіння барв у акцентній красуні.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 8

У речах, що не надто провокують увагу, легко виглядати неперевершено, якщо мова про бежеву палітру в дуеті з контрастним чорним. Такий вишуканий спосіб розповісти про себе без гри й удавань, але стримано й зі смаком викликає захоплення. Класичні бежеві штани і вкорочений джемпер із текстурованої тканини доповнені чорними джинсовкою, черевиками-челсі й асиметричною сумкою-багетом – чудове рішення в стилі smart casual.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 9

Загалом бежевий має унікальну здатність простим комплектам надавати благородності, повсякденним образам – ненав’язливий ефект розкоші. Для цього буває достатньо до total луку додати один нюдовий елемент, наприклад, бежеву трикотажну сорочку, що стане кольоровим акцентом. Він добре римується із золотим покриттям прикрас.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 10

Бежевий разом зі спорідненим йому коричневим є класикою ділового гардеробу. Він має заспокійливий ефект, налаштовує на співпрацю, що дуже важливо при роботі з людьми. Свої найкращі робочі якості він проявляє у костюмах, блузах, сумках та взутті.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

OUTFIT 11

Прагнете в офіційно-діловому комплекті виглядати стильно і рішуче? Переплетіть в ефектному вбранні нюдову сукню від INSPOбілий піджак вільного крою, чорні туфлі на високих підборах та білу структуровану сумку-шопер у форматі махі. У такому луці пронизливий погляд у вічі стане вашим незмінним компаньйоном, що допоможе подолати будь-які перепони на шляху до мети.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE BY FASHIONISTA

OUTFIT 12

Наостанок зазначимо, що у поєднанні з яскравими кольорами бежевий перетворюється на фон. Особливо вишукано цей нейтральний колір виглядає разом із блакитним. Для елегантних, але водночас розслаблених міських образів – це ідеальна кольорова комбінація. Тим паче, якщо мова про незмінну класику – базовий тренч, який з’явився в асортименті FASHIONISTA під власним брендом. Він доречний для більшої частини гардеробу, зокрема й блакитного пуловера INSPO з принтом «гусяча лапка», базовими висвітленими джинсами та молочними лоферами.

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

BEIGE COLOR BY FASHIONISTA

Наша команда зачарована напівпрозорою гамою бежевих відтінків. Їх розмаїття здатне подарувати величезний спектр вражень: від стриманості і умиротворення до розкутості й витонченої спокусливості. Надихайтеся їхньою невловимою свіжістю та безтурботністю разом із FASHIONISTA!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ