КЛАСИЧНИЙ КОСТЮМ-ТРІЙКА ВІД INSPO: НА ВИХІД І ЩОДЕНЬ

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 2746

Костюм актуального крою з якісних матеріалів закриває безліч гардеробних потреб. І коли в голові вигулькне чергове «нема що одягти» або «з чим це носити», класична трійка стане рішенням для більшості дилем. Ділова зустріч, святковий захід чи буденні справи –  ліловий костюм INSPO стане точкою відліку для стильних і доречних аутфітів.

Наш костюм-трійка представлений:

  • - однобортним силуетним піджаком з прямокутними лацканами;

  • - штанами прямого крою з високою посадкою і запрасованими стрілками;

  • - жилетом класичного крою з V-вирізом.

Нижче покажемо кілька формул луку з нашою футболкою, водночас змінюючи її колір.

Доповнюємо костюмбосоніжками на підборах чи туфлями-човниками, структурованою лаконічною сумкою й отримуємо офісний комплект; залишаємо підбори, знімаємо піджак і вдягаємо жилет на голе тіло – ось вам вечірній аутфіт; перевзуваємося в кеди, змінюємо елегантну сумку на більш м’яку і розслаблену модель або рюкзак – маємо зручний повсякденний ансамбль.

Актуальний силует і простий крій – запорука того, що костюм можна вплести у будь-який стиль і гардероб.

Зважте, що до нашої трійки варто додати трохи контрасту через фактури. Увесь комплект матовий, вбрання виконано в одному матеріалі і відтінку, а тому хочеться побачити трохи приглушеного блиску: поряд із костюмною тканиною з’являється шкіра (босоніжки). Ще більше глянцю вводьте через аксесуари.

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Для травневих офісних луків можна відкласти піджак і залишити жилет верхнім шаром. У пару до нього ми обрали молочну сорочку BASIC з опущеними плечовими швами. Більш об’ємний верх доповнює силуетний низ – безпрограшне поєднання для типу постави «груша». Цупкий котон сорочки тримає форму, не опадає і балансує об’єм стегон.

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Для повсякденних виходів не обов’язково вдягати всі елементи костюма, а можна зупинитися на якомусь одному: піджаку, жилеті чи штанах. Як варіанти можливих стилізацій – три наступні casual-образи.

Якщо на вашому обличчі є пігментація чи темні круги під очима, а використовувати активно макіяж не хочеться, у портретній зоні краще вдягати щось світлих відтінків, які підсвічують обличчя. Ліловий піджак поверх молочного текстурованого топу з широкими бретелями відбиватимуть світло й освітлюватимуть лице. У нижній частині образу – світло-сірі джинси SKINNY STRAIGHT з непідшитим низом, сірі комбіновані кеди з металевою фурнітурою і біла сумка. Елегантність і спорт в одному флаконі. Не бійтеся таких поєднань. Вони вже давно стали нормою.

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Комбінація об’ємів працює і в протилежному напрямку: силуетний верх + масивний низ. Так, молочна вкорочена футболка з боковим драпіруванням, прямі білі джинси MOM STRAIGHT зі внутрішніми розрізами вдало балансують з білими кедами на масивній підошві. Ліловий клатч зі зборами додає до луку рельєфу, цікавої форми і барвами перегукується з жилетом.

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Якщо ж вам захочеться поекспериментувати з кольорами, згадайте про комплементарну схему колорблокінгу. У ніжних відтінках вона не виглядатиме надто агресивно, а більш м’яко і спокійно. Ліловий, як світлий відтінок фіолетового, гармонійно виглядає поряд із пастельним жовтим. Штани від нашого костюму і клатч зі зборамимайка BASIC з вирізом halter – втілення цієї схеми. Біла сорочка й кеди на масивній підошві об’єднають комплементарні відтінки і розбавлять палітру цих протилежних барв.

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Трендовий ліловий від FASHIONISTA

Лаконічний крій і цікаві акценти; натуральні пастельні відтінки і відсутність принту; класика, повсякденність і спорт – так коротко можна описати добірку з ліловим костюмом-трійкою від INSPO. Якщо вам близька ця естетика, відгукується таке поєднання стилів – відтворюйте наші комплекти або використовуйте запропоновані формули луків. Будь-який із елементів ви можете замінити на свій смак, зважаючи на особливості своєї постави, контрастність зовнішності тощо. Надихаючись образами FASHIONISTA, залишайтеся вірними собі і своєму стилю.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ