ЯСКРАВІ АКЦЕНТИ В ДОБІРЦІ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 671

Яскраві барви – не тільки тренд весняно-літнього сезону, а й спосіб терапії кольором. Наприкінці березня FASHIONISTA вже писала про яскраві поєднання і їхню терапевтичну дію. Адже підтримувати себе, аби залишатися проактивною, – дуже важливо. Ми переконані, що перемкнутися, знайти трохи часу для творчості можна й через вбрання. Нинішня добірка створена для дівчат і жінок, котрим до душі інструмент «яскравих акцентів», які розбавляють пастельні комплекти.

НЕВЕЛИКА ДЕТАЛЬ

Простий і безпечний спосіб додати барв – увести до «спокійного» аутфіту яскраву пляму, що займатиме невелику площу в образі. Соковитий топ – один із можливих акцентів. Для бежево-коричневої гами чудово пасуватиме помаранчеве вкраплення, адже це споріднені тони. Класичний піджак і шорти з виточками, сумка з переплетенням і високі текстильні кеди складаються в органічний монохром. Підсилений оранжевою текстурованою майкою, він розкривається сповна. Виглядає глибоко і багатогранно.

Colorful outfit від FASHIONISTA

Colorful outfit від FASHIONISTA

Ще один варіант додати барв – дібрати до вбрання контрастну сумку. Тримаючи на згадці комплементарну схему єднання кольорів, наша команда доповнила зелену мінісукню INSPO червоним клатчем зі зборками. Її квітковий візерунок барвами перетікає у білі босоніжки на широких підборах і піджак. А драматичний яскравий аксесуар контрастує з романтичним весняним настроєм усього комплекту.

Colorful outfit від FASHIONISTA

Colorful outfit від FASHIONISTA

ТОП + СУМКА

Після введення однієї невеликої деталі переходимо до нового етапу експериментів: об’єднуємо в луці яскравий топ і сумку. Тлом для такого дуету може стати будь-який базовий відтінок.

Для третього образу ми обрали ніжний блакитний, а саме сатинову мініспідницю на запах і джинсову сорочку вільного крою. Колір небесної гладі прекрасно поєднається з іншими природними відтінками, зокрема й салатовим (текстурований топ з прямокутним вирізом), і жовтим (сумка з квадратним тисненням). Вони додають бадьорості ніжному блакитному, водночас гармонійно виглядають поряд. Щоб не порушувати формулу й не перевантажувати аутфіт, взуття залишаємо ахроматичним (сірі комбіновані кеди).

Colorful outfit від FASHIONISTA

Colorful outfit від FASHIONISTA

Зелений із жовтим – аналогові барви, а це додаткова запорука їх вдалого союзу. Білі джинси з декоративними швами і розрізамипісочна джинсова куртка і бежеві кеди стали фоном для ще одного зелено-жовтого поєднання. Насичений текстурований топ і сумка з попереднього образу яскраво завершують стильний образ.

Colorful outfit від FASHIONISTA

Colorful outfit від FASHIONISTA

ЯСКРАВИЙ ПІДЖАК

Додати верхній шар, що по-новому розподіляє акценти, – третій інструмент гри з кольором. Базова річ в яскравому відтінку дозволить доволі легко змінювати «вайб» комплекту, трансформувати увесь образ.

До прикладу, класичний піджак вільного крою у синьому відтінку стане чудовим компаньйоном для романтичних світлих суконь, структурованих акуратних сумочок. Особливо такий тандем припаде до душі дівчатам, що не проти експериментувати з пропорціями, доповнювати силуетні речі маскулінними мотивами.

Colorful outfit від FASHIONISTA

Colorful outfit від FASHIONISTA

Інший оригінальний спосіб носити яскравий піджак INSPOвтілити в життя стиль sport casual. Адже активний спосіб життя тільки підсилює бажання додати барв. Ніжний ліловий відтінок топу і велосипедок з текстурованої тканини ніби створений для комплектів із фуксією. Квіткові відтінки разом формують букет кольору і цвітіння. Спортивний образ стає доречним для прогулянок містом разом із базовим стриманим верхнім шаром.

Colorful outfit від FASHIONISTA

Colorful outfit від FASHIONISTA

Вводити незначним мазком і поступово розширювати площу кольорових поєднань – FASHIONISTA пропонує дослухатися до себе, відкриватися новому досвіду і втілювати свої творчі фантазії разом із нами. Весняно-літня пора – чудовий для цього час. І нехай обставини життя не завжди залишаються під нашим контролем, шукаймо простір, де можемо творити, а отже, й продовжувати жити. Бажаємо вам сонячних натхненних експериментів. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ