FASHIONISTA В РОЖЕВОМУ: ДОДАЄМО ТРЕНДОВУ БАРВУ ДО ГАРДЕРОБУ

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 250

Наївний, грайливий, з солодкавим присмаком – таким для FASHIONISTA є рожевий. Він посідає чільне місце в наших весняно-літніх колекціях, і ми закохані в цю барву всім серцем. Та й як інакше з цим молодшим братом червоного? Романтичний, пристрасний, мрійливий – будь-який, тільки не байдужий. Тож час знайомитися ближче!

ДЖЕМПЕР З АЖУРНИМ В’ЯЗАННЯМ

Рожевий з напівпрозорістю – такий смачний (а ще й трендовий) тандем для теплої пори. Ажурна в’язка вкороченого джемпера INSPO гарно ладнатиме з денімом, класичними штанами, структурованими сумками. Навряд чи він згодиться для виходу на роботу, а от для розслабленої погулянки містом – те, що треба!

PINK COLOR BY FASHIONISTA

PINK COLOR BY FASHIONISTA

ТРИКОТАЖНИЙ КОСТЮМ BASIC

Одягнувши рожевий, ви глянете на себе іншими очима, люблячими очима. Чи це силуетна мінісукня, чи спортивний трикотажний костюм. І поготів – коли одяг від бренду INSPO. Вільний крій, необроблені шви і цей неймовірний колір костюма Basic заволодіють вашою увагою, та й не тільки вашою.

PINK COLOR BY FASHIONISTA

PINK COLOR BY FASHIONISTA

САРАФАН NATUREL З РЮШЕМ

На нашому сайті інтенсивно з’являється літня колекція. Аби постати перед вами у всій красі, левову її частку було знято на острові Крит. Якщо ви шукатимете не просто літні обновки, а й обновки для морського відпочинку, – вам до нас. До прикладу, невагомий мідісарафан Naturel з рюшем по низу – універсальна річ і для міських джунглів, і для піщаних пляжів.

PINK COLOR BY FASHIONISTA

PINK COLOR BY FASHIONISTA

СОРОЧКА LACONIC

До слова, літня лляна лінійка INSPO цьогоріч вас вельми потішить. Ми доклали до цього зусиль: ідеальний матеріал для спеки ми використали у найрізноманітніших варіаціях. Зокрема, створивши сорочку Laconic. Рожевий, льон, класичний крій – гримуче тріо для вашого літа.

PINK COLOR BY FASHIONISTA

PINK COLOR BY FASHIONISTA

ДЖЕМПЕР І ВЕЛОСИПЕДКИ RIBBED

Активний відпочинок, комфорт, привабливість – якщо ці слова точно описують ваші орієнтири під час добору речей для дозвілля, то останній дует вам повинен сподобатися. Джемпер і велосипедки Ribbed на нашому сайті представленні окремо, але створені одне для одного. Можливо, вони створені і для вас?

PINK COLOR BY FASHIONISTA

PINK COLOR BY FASHIONISTA

Секрет рожевого в тому, що він гарно відтіняє тон шкіри при мінімальному макіяжі чи й зовсім без нього. Він тонко підкреслює ніжний рум’янець, а смаглявість робить яскравішою. Певні, це вагома причина, аби придивитися до цієї барви уважніше. Та й ми розповіли лише про частину наших рожевих новинок, ще більше обновок шукайте тут.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ