ВІД НЕВИННОСТІ ДО СПОКУСИ: ВИВЧАЄМО РОЗМАЇТТЯ РОЖЕВОГО РАЗОМ ІЗ FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 489

Рожевий – це пристрасть і невинність в одному флаконі. Він народжується з яскравого, провокативного, зухвалого червоного. Але ці характеристики згладжені, вибілені в рожевому. Для багатьох із нас він асоціюється з ніжними пелюстками весняних квітів. Не дарма багато рожевих відтінків мають саме флористичну назву: рожева азалія, дика троянда, рожева герань.

Pink inspiration від FASHIONISTA

Рожева пудра чи небесно-рожевий – світло-рожеві тони, що асоціюються із солодким смаком, ніжністю і кольором, що обожнюють маленькі дівчатка.

Сріблясто-рожевий, попелясто-рожевий – тьмяні, вишукані й піднесені.

Жувальна ґумка, рожева суниця – більш яскраві й чисті, нагадують про веселощі, асоціюються з молодістю.

Представлений рожевий і в кольорових палітрах Pantone ’ 2022:

у Лондонській – пастельним свіжо-рожевим Potpourri (попурі) і яскравим тепло-рожевим Bubblegum (жувальна ґумка);

у Нью-Йоркській – прозорим рожевим Gossamer Pink (рожеве павутиння).

Спокусливі рожеві відтінки (фуксія, шокуючий рожевий, гарячий рожевий) є найяскравішими представниками кольору. Вони вібрують, є динамічними, як і сам червоний. Криють у собі трохи агресії, що проявляється через наполегливість, упевненість, силу духу.

Ельза Скіапареллі ввійшла у світ моди в 30-х роках минулого століття, коли використала у своїх моделях шокуючий рожевий. Ів Сен-Лоран, що певний час працював з дизайнеркою, вважав, що саме вона створила цей колір для модної індустрії – такий божевільний і натхненний червоним.

Сьогодні FASHIONISTA створила добірку образів, аби показати несамовиту фуксію в різних стилізаціях. Можливо, її драйв і впевненість – те, чого ви сьогодні потребуєте. Носити її можна з будь-чим і будь-куди. Пересвідчимося разом.

ФУКСІЯ + ДЕНІМ

Яскраві рожеві – рай для екстраверта і виклик для інтроверта. Але це умовний поділ, і насамперед слід зважати на відсоток фуксії в образі, а також на речі, з якими ви її носитимете. Простий спосіб дещо заспокоїти фуксію – додати деніму. Так ви позбавите вбрання надмірної гламурності, створите ненудні щоденні образи.

Якщо фуксія у портретній зоні діє на вас як фотошоп, стираючи з обличчя втому і вік, підберіть для себе зручний варіант верху. До прикладу, футболку вільного крою або текстурований силуетний топ.

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Сині подовжені шорти чи блакитні джинсові шорти-бермуди – зручний і зрозумілий низ, який спрощує претензійний колір верху. Зручне взуття (кросівки чи кеди), бейсболка, містка сумка чи рюкзак – все просто, лаконічно і зі смаком.

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

TOTAL FUCHSIA

Якщо дивувати і дивуватися для вас природно і органічно, сміливо вдягайте акцентну сукню чи комплект total fuchsia. Яскравий рожевий був особливо популярним у 30-х і 50-х роках минулого століття. Саме тоді він почав зазіхати на лаври традиційної пастельної палітри. Рекламні гасла закликали жінок «думати по-рожевому», а сам колір остаточно вкорінився в модному бізнесі.

FASHIONISTA підібрала два сатинові плаття для звабливих і чарівливих аутфітів: у білизняному і романтичному стилях. Сукня-комбінація довжини міді підкреслюватиме вигини вашого тіла, відкриватиме руки і зону декольте. А невагома сукня зі спідницею-кльош і зав’язкою на грудях акцентуватиме увагу на ногах. Сукні INSPO самодостатні й ефектні. Аби завершити з ними образ, достатньо взути босоніжки на стійких підборах і дібрати структуровану сумку.

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Total fuchsia доречна не тільки на вечірках і святкових заходах. Тенісний корт, спортивний зал, бігова доріжка в парку, відпочинок на природі – чудові нагоди, аби протестувати фуксію на функціональність і запал. У нашому магазині ви знайдете два варіанти трикотажного костюму у кольорі фуксії. Перший складається з худі і штанів-джогерів, другий – худі без рукавів і шортів. Для будь-якої пори і місця!

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

ФУКСІЯ + БІЛИЙ

Фуксію завжди можна поєднувати з ахроматами, на фоні яких вона виконуватиме партію соло. Для теплої пори радимо зважати на білий колір, він робитиме цей дует свіжим і невагомим, легким і магнетичним.

Білий верх, рожевий низ – варіант для дівчат, котрі не певні, чи фуксія виконає функцію фотошопу з їх обличчям. В елегантному і витонченому варіанті цей тандем втілюється через вкорочений топ з імітацією корсета, штани прямого крою, що барвами переходять у босоніжки на підборах.

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Ще одна проста ідея того, як використовувати фуксію у ролі яскравого акценту: додавайте її до білого фону з футболки, взуття і сумки, як спідницю зі складками або спортивні шорти. Якщо хочете збільшити масштаб кольору – вводьте і кольоровий аксесуар. Оскільки і шорти, і спідниця відкривають ноги, можна вдягти білі високі шкарпетки, що згладять перехід.

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Pink inspiration від FASHIONISTA

Завдання із зірочкою – колорблокінг з яскравим рожевим. Найпростіший варіант – монохром із червоним. Якщо бажаєте додати інших відтінків, то єднайте його зі спорідненими тонами помаранчевого і фіолетового (аналогова схема), або ж відтінками зеленого (компліментарна схема). Аби ансамблі виглядали ще цікавіше, спробуйте об’єднати відтінки різного рівня світлості. Наприклад, фуксія чудово розкривається на фоні болотного. Зауважте цю формулу, якщо ваша зовнішність середнього контрасту і в портретній зоні носити такий рожевий – не для вас.

Можливо, спокусливі відтінки рожевого лякають вас своєю експресивністю і завзятістю, ви не хочете експериментувати з ними. Не ігноруйте свої почуття. FASHIONISTA пропонує ще раз уважно придивитися до добірки. Є шанс, що вона зародить у вас інтерес і цікавість, ви відчуєте, що всередині щось резонує з цим сміливим кольором. І якщо так, то дозвольте собі розкрити його. Навіть такий простий досвід подарує нові відкриття, передусім у самій собі.

Прислухайтеся до себе! Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ