ЯСКРАВА ДОБІРКА BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 523

Минулого вівторка ми розповідали, як важливо турбуватися про себе в умовах війни. Зокрема відзначили, що спостерігати за красою природи – один із найбільш простих і доступних способів підтримати себе, повернутися в момент і знайти зв’язок з навколишнім світом. Нині трансформуємо метод: команда FASHIONISTA запрошує на терапію барвами. Насичені й пастельні, яскраві й приглушені – багатство хроматичних відтінків розкривається у нашій добірці сповна.

ЗЕЛЕНА ГАМА

Мати-природа має в арсеналі незліченну кількість зелених барв: від ніжних молодих пагонів до глибоких таємничих кольорів хвойного лісу. Утворившись із жовтого і синього, зелений легко змінює температуру, стаючи то теплішим, то холоднішим. Для весняного настрою додамо до чорного шкіряного комплекту зі спідниці-трапеції, піджакачобіт і сумки салатовий джемпер. Символічне єднання і перетікання холодної пори в теплу.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскравий зелений наповнений оптимізмом, енергією молодості, спонтанністю – як молода трава чи соковите зелене яблуко. Якщо в портретній зоні такі відтінки пасуватимуть не кожній, то для низів чи аксесуарів нема жодних обмежень. Так, прямі зелені штани зі швами спереду трансформують нейтральний бежевий аутфіт у динамічний образ. Щіпку стриманості додаємо зі структурованою чорною сумкою.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Прекрасний варіант для святкування перемогизелена сатинова сукня INSPO. Від штучного освітлення вона переливатиметься й підсилюватимете святковий настрій. Та й її глибокий смарагдовий відтінок ідеальний для вечірок. А до того часу сукня зі спідницею кльош слугуватиме на щодень. Молочний базовий піджак, цього ж відтінку босоніжки на широких підборах і структурована сумка з переплетенням урівноважать грайливий запал плаття.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

КВІТКОВІ БАРВИ

Рожеві барви викликають квіткові асоціації: троянда, азалія, герань – список продовжать ваші улюблені квіти. Погляньте, як рожевий костюм INSPO з мініспідницею і піджаком малює з дівочого силуету чарівну квітку. І не тільки завдяки кольору, а й крою: заокруглений низ, запа́х спідниці; укорочений верх, що підкреслює талію. Світло-жовтий топ і молочні босоніжки відтіняють і підсилюють квіткову яскравість усього комплекту.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Рослин з фіолетовими квітами також дуже багато в природі: бузок, маргаритки, орхідеї... Їх ніжні тони прекрасні на невагомих сукнях. Разом із драпіруванням, імітацією корсету і вільним рукавам наше плаття співає гімн романтичній жіночності. Свіже й літнє єднання лілової сукні з бежевими барвами тренчу пасуватиме дівчатам із плавними переходами шкіри, волосся, брів. Якщо ж ваша зовнішність має високу контрастність, то краще обрати чорний верхній одяг.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

СПЕКОТНИЙ ПОМАРАНЧ

Сповнений ентузіазму і авантюризму, оранжевий – обіцяний тренд 2022-го. Найпростіший спосіб його ввести: додати як акцент, об’єм якого залежатиме від вашої готовності до колірних експериментів. Команда FASHIONISTA обрала оранжевий перфорований светр з блискавкою, що грає в образі партію соло. Джинси МОМ, білі кеди і прямокутна біла сумка тут на бек-вокалі.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Якщо шукаєте компаньйона для рожевого чи лілового, що «згладить» їх дівочу наївність, зверніть увагу на оранжевий. Тільки зважте, що у портретній зоні він пасуватиме дівчатам теплого колориту. Помаранчевий перфорований кардиган і лілові брюки ми об’єднали ахроматичною білою майкою і молочною сумкою-багетом. З їх допомогою дві яскраві площини органічно переплелися.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

БЛАКИТНО-ЖОВТИЙ ТАНДЕМ

Синій і жовтий завжди активно поєднувалися: як на модних показах відомих брендів, так і зірками вуличної моди. Нині цей контрастний тандем набув особливого значення для кожної українки, а модні експерти пророкують йому ще більшу хвилю популярності у світі.

В останньому комплекті добірки ми обрали світлий відтінок синього – блакитний. На сатиновій поверхні сорочки він ще більше нагадує небесну гладь. Їй до пари – прямі жовті штани з декоративними швамиДжинсова сорочка підтримує кольорову гаму верху, а білі аксесуари і кеди стали нейтральним доповненням.

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Яскрава добірка BY FASHIONISTA

Черпайте натхнення, сили й оптимізм усюди, де це вдається. Якщо яскрава обновка піднесе вам настрій, ласкаво просимо до інших розділів сайту FASHIONISTA. Продовжуємо свою роботу на благо Вітчизни. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ