НОВИНКИ ДЖИНСІВ ВІД INSPO

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 520

Від робочих штанів шукачів золота до базової одиниці гардеробу: у XXI сторіччі джинси – вже casual-потреба більшості з нас без огляду на вік, стать чи смак. Варіюються тільки фасони і стилізації. У колекції Autumn Breath by FASHIONISTA знайдете нові, як завжди, сучасні й універсальні денімові пари.

АКТУАЛЬНІ SKINNY

Актуальні skinny існують! Тепер вони не обтискають усю ногу, а залишаються трохи просторими внизу. Ледь помітне розширення не заважає заправляти штанини у високі чоботи (вдала комбінація), але й дарує нову опцію – добирати до таких джинсів ботильйони, що заходитимуть під джинси. Один відсоток еластану в новеньких skinny від Inspo полегшує їх одягання і не шкодить цупкості.

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_Skinny виварені з горизонтальними потертостями

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_Skinny виварені з горизонтальними потертостями

ВІЛЬНИЙ КРІЙ

Інший полюс на компасі силуетів – вільний крій. Тренд 2023-го року, що добре ладнає із силуетними верхами і довгим одягом. Високі дівчата легко поєднають таку модель навіть з низьким ходом. Коли ж маєте острах зробитися нижчою, надягайте підбори. Тут можна піти на хитрість: обрати пряму чи дещо розкльошену модель, але більшого розміру. Такі експерименти здатні приємно здивувати результатом, та краще проводити їх в офлайні.

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_Straight Original

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_FLARED Original

БАЗА НА РОКИ

Джинси Straight Basic від FASHIONISTA – базова модель, за кроєм наближена до фасону slim leg. Вони більш звужені, ніж класичні прямі пари, але не такі силуетні, як skinny. Дещо вкорочені, в парі з лоферамибалетками чи кедами – відкривають щиколотку, що добре розкладає акценти. У холодну пору наші ковбойкивисокі черевики-челсі чи ботильйони прекрасно доповнять такі джинси, ховаючись під штанини.

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_Straight Basic

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_Straight Basic

ЧОРНІ ДЖИНСИ

Якщо минулого сезону в тренді були сірі відтінки деніму, то тепер росте популярність чорних джинсів. Вони добре витягують зріст, особливо зі взуттям у тон. Якщо за пропорціями маєте довгі ноги, то можна пограти з декоративними розрізами, торочками, як у моделі Straight Destroyed. Коли ж є потреба видовжити ніжки, то висока посадка і відсутність будь-яких горизонтальних деталей тільки вітається (варіант MOM Basic).

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_Straight Destroyed

New jeans autumn 2023 by FASHIONISTA_MOM Basic

З трикотажем різної щільності, сорочками, невагомими блузами, спортивними кофтами, лонґслівамипіджаками і жилетами – допасовувати джинси можна до будь-якого верху. Робіть це стильно разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ