ЗАТИШНІ ОСІННІ ОБРАЗИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 280

Тепла осінь 2023-го ось уже два місяці пестить нас погожими днями. Насолоджуватися таким дарунком дуже приємно, особливо у луках від FASHIONISTA. Три розслаблені образи для перехідної пори перегукуються з настроєм природи і дбатимуть про ваш комфорт, самовідчуття. Чорний total look, бежева пастель чи милий «ведмежий» настрій – так ми бачимо затишок цієї пори.

БЕЖЕВА ПАЛІТРА

Колір сухої трави, щойно приготованого домашнього печива, ароматного капучино –бежева палітра промовляє до нас словами турботи, безпеки і спокою. У цих тонах почуваєшся органічно, єднаєшся зі світом довкола. Молочний лонґслів, світло-бежеві леґінси, бежеве пальто доповнюйте взуттям і аксесуарами в тон. Відчуйте цю осінь кожною клітинкою тіла.

Autumn cozy by FASHIONISTA

Autumn cozy by FASHIONISTA

Коричнево-бежеві кольори добре ладнають з іншими теплими барвами: бургундським, гарбузовим, жовтим. Розбавляйте монохром такими акцентами, якщо хочеться приміряти ще більше осінніх відтінків.

ТРИКОТАЖНА СУКНЯ

У кожного сезону – своя ідеальна сукня. Для прохолодної пори – це трикотажні плаття об’ємної в’язки. Приємна до тіла фактура, простота в стилізації, ось тільки обрати б свою довжину і колір. У чорному варіанті мінісукня з високою горловиною має більш строгий і зібраний вайб, а тому добре поєднується з високими чорними чоботами, напівпрозорими колготками і сумкою.

Autumn cozy by FASHIONISTA

Autumn cozy by FASHIONISTA

Цю ж модель знайдете у світло-бежевому і синьому варіантах. Можна піти вже знаними шляхами: нюдовий монохром чи яскраве плаття з ахроматичними партнерами. Трикотажна сукня дуже гнучка, тому впишеться і в спортивні, і в елегантні образи. А серед новинок зверніть увагу на модель Texture з блискавкою і коміром. Наче подовжений светр, вона така доречна до нинішньої пори!

TEDDY BEAR

Лонґслів + базові джинсибомбер – напрочуд проста і дуже зручна комбінація. Одягнувшись так, можна бігати весь день у справах осіннім містом, насолоджуючись комфортом і м’якістю вбрання. Адже у відтворенні цієї формули FASHIONISTA додала трохи дитячої невинності й грайливості: текстуру teddy bear у верхньому одязі, таку ж – у взутті. Якщо задощило, останнє замінюйте взуттєвими новинками від INSPO. У нас їх чимало!

Autumn cozy by FASHIONISTA

Autumn cozy by FASHIONISTA

Нехай листопад буде таким же привітним, як і його попередники. Потрохи готуючись до зими, ловіть мить теперішню. Розкривайте красу довкола і в собі разом із повсякденними образами by FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ