РОЗМАЇТТЯ КОЛЬОРІВ: БАЗОВА ФУТБОЛКА BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 624

Футболка – річ, яку доводиться міняти частіше, аніж інший одяг. А регулярне прання скорочує термін її служби. Можна купити кілька однакових екземплярів своєї улюбленої моделі, але цікавіше – експериментувати з її кольорами.  Подовжена футболка by FASHIONISTA представлена на нашому сайті у двадцяти відтінках, де, окрім білого, ви гарантовано доберете ще більше барв своєї гами. Адже база – не обов’язково про нейтральність, а передусім про універсальність у будь-якій потребі і відповідність стилю.

Наша футболка Basic відповідає ключовим характеристикам базової:

  • - вона однотонна і без декоративних деталей;

  • - на 100 % бавовняна, при цьому не просвічується і цупка;

  • - має вільний крій, не куці рукава;

  • - з акуратним округлим вирізом, рівними швами.

Нижче покажемо кілька формул луку з нашою футболкою, водночас змінюючи її колір.

БІЛА ФУТБОЛКА + СПІДНИЦЯ МІНІ + ПІДЖАК

Коли «нема що вдягти», гарантовано виручить проста біла футболка. Відштовхуючись від неї, поступово нашаровуємо елементи. Наприклад, додаємо молочну коротку спідницю-плісе. А поверх них одягаємо класичний піджак, що був героєм нашого попереднього посту. Його вільний крій та маскулінний силует врівноважують акцент на ноги. Білі лофери і  містка структурована сумка підтримують баланс класики й розслабленості.

Outfit with T-Shirt від FASHIONISTA

Стилізація базової футболки від FASHIONISTA

ФУТБОЛКА КОЛЬОРУ ФУКСІЇ + СПІДНИЦЯ МІНІ+ СОРОЧКА

Змінюємо білий на яскраву фуксію, що з периферії виходить на передній план. З цим яскравим кольором перегукується і взуття: на білих  кедах є шкіряні вставки кольору фуксії.

Outfit with T-Shirt від FASHIONISTA

Стилізація базової футболки від FASHIONISTA

Для об’ємного і цікавого образу пограємо на контрастах: гладеньке – шершаве, блискуче – матове, грубе – м’яке і т. д. Так, блакитна  сатинова спідниця протилежна за фактурою до бавовняної футболки і сорочки, що слугує в образі другим шаром. Структурована біла  сумка з трикутною застібкою також контрастує з плавними лініями вбрання. І навіть на кедах шкіряні вставки поєднуються із замшевими.

СИНЯ ФУТБОЛКА + ШТАНИ-КЛЬОШ + КАРДИГАН

Додаємо трохи морського настрою з біло-синьою гамою. Білі штани-кльош, лофери і клатч зі зборками поєднуємо з синьою футболкою. Лаконічні мінімалістичні лінії брюк, їх вільний крій додають образу особливого шику.

Outfit with T-Shirt від FASHIONISTA

Стилізація базової футболки від FASHIONISTA

Водночас важливо не тільки те, що ми носимо, а й те, як ми це робимо. Кардиган, пов’язаний на плечі, – прийом, який піднімає градус стилю. Футболку ледь заправляємо в штани – так виділяється лінія талії, а силует краще вимальовується, виглядає акуратнішим і стрункішим.

ЗЕЛЕНА ФУТБОЛКА + ДЖИНСИ + ЖИЛЕТ

Міксування стилів – важливий пункт на шляху створення цікавого луку. Можна поєднувати як протилежні стилі (до прикладу, романтичний і гранж), так і більш близькі (діловий і casual). Приклад останньої пари – у нашому четвертому образі: до зеленої футболкичорних джинсів прямого крою і кросівок із замшевими вставками додаємо  класичний вкорочений жилет і чорну лаконічну сумку з асиметрією.

Outfit with T-Shirt від FASHIONISTA

Стилізація базової футболки від FASHIONISTA

ЖОВТА ФУТБОЛКА + ДЖИНСИ + ПІДЖАК

Натхненна паризькою уніформою з футболки, джинсів і піджака, наша команда створила її варіацію від FASHIONISTA. Насамперед ми додали яскравого сонячного кольору через футболку, дібрали базові й водночас трендові сірі джинси-кльош з високою посадкою. Не забули й про легку французьку недбалість – додали бежеві комбіновані кеди. Їх барви повторюють колір  класичного піджака й сумки з текстурованої шкіри.

Outfit with T-Shirt від FASHIONISTA

Стилізація базової футболки від FASHIONISTA

Формул образів із базовою футболкою можна придумати безліч: і зі спідницею міді, і з шортами, і як верхній шар поверх силуетного лонгсліва чи сукні… Тільки б футболка відповідала головним характеристикам бази і пасувала вам. Докладно про те, як не помилитися з вибором, FASHIONISTA розповідала тут.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ