П’ЯТЬ ОБРАЗІВ З ВЕСНЯНИМ НАСТРОЄМ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 355

Нарешті за вікном відчувається прихід весни і від цього на серці мимоволі стає тепліше. Аби насолоджуватися погожими днями було ще приємніше, FASHIONISTA склала п’ять зручних і різних за стилем аутфітів. Нехай з ними ваш настрій якомога довше залишається весняним!

ВЕСНЯНА БАГАТОШАРОВІСТЬ

Базова сорочка і костюм – звичний набір для ділової капсули. Якщо ви працюєте в офісі зі строгим дрес-кодом чи в державній установі, такі речі незамінні. Та FASHIONISTA пропонує поглянути на цей набір під іншим кутом, трансформувавши його у розслаблений багатошаровий образ. Нашаруйте на вкорочений топ сорочку, поверх накиньте піджак, замість туфель взуйте зручні білі кеди й насолоджуйтеся відчуттями!

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

ВПЕВНЕНА ЖІНОЧНІСТЬ

Сукня Texture створена для дівчат, котрі почуваються впевнено й невимушено у силуетних міні. Акцентна зона декольте, розріз на нозі невблаганно привертатимуть увагу до їх власниці. Якщо відчуваєте, що це плаття про вас і для вас, відтініть його прямим смугастим кардиганомелегантною округлою сумкою і високим взуттям на підборах.

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

НІЖНІСТЬ І РОМАНТИКА

«Невагома тканина», «квітчастий візерунок», «гофре» – для FASHIONISTA ці слова співзвучні весняному настрою і погоді. У колекції SPRING ’23 вони втілилися в ніжній сукні INSPO з імітацією корсету. Вона створена для романтичних образів. Обираючи її, пам’ятайте про баланс мрійливості й зібраності: базовий молочний піджак і ковбойки подбають про нього.

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

КОНТРАСТНА УТИЛІТАРНІСТЬ

Аби врізноманітнити весняні луки, спробуйте додати до свого гардеробу утилітарний і зручний верхній одяг – стьобану верхню сорочку. Бежеву, блакитну чи лілову – на ваш смак. Її неоднорідна поверхня вже вносить левову частку завершеності в будь-який аутфіт. А щоб підняти градус стилю, поєднайте її зі шкіряними шортами-бермудами, трикотажним нижнім шаромвисокими чоботами і сумкою-багетом.

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

ЦІКАВА БАЗА

Останній образ нашої весняної добірки цілком складається з бази і вкотре доводить: базовий не означає нудний. Сині прямі джинси, біла футболка оверсайзчорний піджак і кеди формують стильний мінімалістичний лук. Цікавинкою в образі стануть текстурована тканина піджака, лаконічний чорний ремінь і яскравий манікюр.

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

SPRING MOOD BY FASHIONISTA

Романтична, кежуальна, класична, спокуслива чи утилітарна – хай яка естетика вам близька, у нас ви неодмінно знайдете речі, що підкреслять вашу індивідуальність і створять жаданий образ. Надихайте й надихайтеся разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ