БАЗА У ВЕСНЯНІЙ КОЛЕКЦІЇ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 340

Базові речі – кістяк будь-якого гардеробу. Вони не привертають увагу так, як гостротрендові обновки. Завдання бази – стати бездоганним тлом. Це не означає, що вона нудна. Ні! Але мінімалістична, чіткого крою, без зайвих деталей, у спокійних кольорах. Такі речі не створюють зайвого шуму, не перевантажують комплект, а, навпаки, врівноважують більш зухвалі луки.Тому так важливо знайти свої!

ФУТБОЛКА RIBBED

Всі ми вподобали футболки оверсайз з цупкої тканини і з високою горловиною. Але це не єдиний варіант базових верхів. Наша футболка Ribbed має силуетний крій, а отже, допасовуватиме вільним і навіть мішкуватим низам. Або ж слугуватиме нижнім шаром під піджаком чи сорочкою.

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

СМУГАСТА СОРОЧКА MINIMALISM

Щодо сорочок – маємо новеньку універсальну модель у смужку (білу в блакитну і блакитну в білу). Класичний комір, подовжений заокруглений низ, опущені плечові шви – все, як ми любимо. Жодних виточок і прилягання, вона чудово згодиться для офісної капсули чи як верхній шар до топа і джинсів.

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

ПІДЖАК BASIC ОВЕРСАЙЗ

Базові речі для весни і літа часто відрізняються від осінньо-зимової бази. І передусім кольорами. Світлі, пастельні тони ідеальні для теплої пори. Тому звертаємо вашу увагу на білий піджак оверсайз. Він буде вірним варіантом верхнього одягу для цього сезону. Якщо ж чорний для вас фаворит поза сезонами, доповнюйте свої комплекти ним.

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

ШТАНИ-ПАЛАЦО MINIMALISM

Від верхів перейдемо до базових низів. Один із них – штани-палацо, що мають вільний крій, високу посадку і пасують різним поставам. Добре ладнають як з простими майками чи футболками, так і з акцентними трендовими топами. Якщо оберете перший варіант стилізації, акцент зміщайте на взуття чи прикраси, пов’яжіть на шию шовкову хустку тощо.

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

БАЗОВІ ДЖИНСИ

Більш кежуальний варіант низу – з деніму. Пам’ятаємо, що в треді нині гіпероверсайз. А от для бази згодиться вільний крій чи легкий кльош. Як варіант – блакитні класичні джинси FLARED. Якщо ж знаєте, що вашій поставі найкраще пасуватимуть MOM-варіанти, то маємо і такі в новинках. Вони мають невеликі подертості, на надто акцентні, тож ця модель не полишає категорії «база».

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

ТРИКОТАЖНА СУКНЯ

Силуетна сукня з трикотажу – ще одна складова базового гардеробу багатьох дівчат, тим паче навесні і влітку. Мідісукня з V-вирізом і розрізом спереду в чорному, білому чи світло-бежевому виконанні – проста і водночас ефектна модель, що доречна як для повсякденного вбрання, так і більш особливого виходу.

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

СПОРТИВНИЙ КОСТЮМ INSPO CLUB

Формуючи свою базу, не варто забувати про зручний одяг для відпочинку, прогулянок з друзями чи дітьми – ми натякаємо на трикотажний костюм від INSPO. Світшот і штани-джогери будуть незамінними у ваших розслаблених луках, як разом, так і кожен окремо. А може, вам близький стиль спорт-шик? Тоді й поготів наша спортивна двійка – для вас!

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

BASIC CLOTHING_by_FASHIONISTA

Нема єдиного переліку базових речей, що потрібні всім. Передусім зважайте на свій смак і спосіб життя та пам’ятайте: база не повинна бути застарілою. Модні коливання не тільки підкидують нам цікаві тренди, а й змінюють ключові фасони, довжини, крій базових позицій. Разом з FASHIONISTA ви не схибите з актуальністю, складаючи основу свого гардеробу. Але завжди зважайте на свої реальні потреби.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ