ТОПДОБІРКА ОБРАЗІВ НА ЩОДЕНЬ

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 726

Чи траплялося, що вибігаючи з дому у знайомому до болі вбранні, ви повні рішучості наступного разу приділити більше часу для зборів? Однак ситуація повторюється з разу в раз: поспішаючи, ви не маєте часу для експериментів і одягаєте те, до чого звикли.

Аби розімкнути це коло, FASHIONISTA пропонує створити й поповнювати галерею готових луків. Вранці, коли вирішите перекласти будильник ще на 5 хвилин, вона стане рятівною шпаргалкою для відтворення стильного образу за лічені хвилини.

Outfit-formula by FASHIONISTA

Аби складати завершені луки, які хочеться приміряти, показувати й розглядати, FASHIONISTA пропонує керуватися простою для розуміння OUTFIT-формулою. Аби її втілити, слід обрати базу й додаткові елементи, що слугуватимуть полотном для нанесення яскравих мазків. Останні – це цікаві деталі, що стають акцентами у вбранні. Далі підбираємо необхідні аксесуари у вигляді взуття, сумки, прикрас – і готово!

Звичайно, послідовність підбору кожного з компонентів формули не є сталою. Інколи ми знаємо, що́ слугуватиме акцентом в образі, і шукаємо для нього базу. Цікавою деталлю легко може стати аксесуар. Формула однаково працює.

Аби пересвідчитися в цьому, FASHIONISTA підготувала для вас ТОПДОБІРКУ з дев’яти стильних образів на щодень, які, маємо надію, слугуватимуть для вас взірцем і натхненням.

OUTFIT 1

Розберімо на складові перший лук, що, до прикладу, стане ідеальним варіантом для вечірньої прогулянки з друзями. Його базою є чорні штани-палацо, цікавою деталлю – футболка з написом оранжевого кольору. Світшот накинутий на плечі – додатковим елементом. Щодо аксесуарів, то зверніть увагу, як структурована біла сумка-шопер збалансовує розслабленість кросівок і образу загалом.

Outfit 1 by FASHIONISTA

Outfit 1 by FASHIONISTA

OUTFIT 2

Популярне й універсальне втілення OUTFIT-формули: поєднання легінсів з оверсайз-верхом, зокрема тут – з принтованою футболкою та класичним двобортним піджаком. Як і в першому випадку, воно потребує структурованої сумки, яка завдяки своєму кольору й трендовим елементам стає акцентом вбрання. Взувши класичні чорні босоніжки на стійкому каблуку, можна сміливо вирушати у своїх справах до міста.

Outfit 2  by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 3

Елегантність і casual поєднується в третьому образі від FASHIONISTA, що буде чудовим вибором для офісу без строгого дрес-коду. Біле боді з вирізами на талії – тут тільки додатковий елемент до кремово-лимонної сукні. Імітація бюстьє на останній привертає увагу та є родзинкою луку. Лофери з масивною підошвою добре балансують трикотажний комплект. А ніжний м’ятний відтінок сумки TOTE утворює гармонійне аналогове поєднання з кремово-жовтим кольором бази.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 4

Джинсовий комбінезон з шортами – самодостатній вид літнього одягу. Часто ми вдягаємо його тому, що достатньо тільки підібрати взуття, сумку – і лук готовий. Та, якщо у вас виникає бажання створити з ним оригінальніший ансамбль, – одягніть зісподу вкорочену сорочку з коміром і манжетами. Прогуляйтеся так вечірньою набережною річки чи морським узбережжям, не забувши про відповідні до нагоди аксесуари: зручні сандалі на низькому ходу й капелюх.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 5

Цей лук підійде як для ділової зустрічі без жорсткого дрес-коду, так і до відвідин близьких. Розкладаючи його на елементи, бачимо, що базою слугують джинси з подертостями, цікавою деталлю – жовтий вкорочений топ із драпіруванням, а додатковою – сорочка вільного крою в тонку кольорову смужку. Аксесуари – блакитні мюлі з підборами та сумка з діагональним тисненням – додають потрібної елегантності образу. Все просто, чи не так?

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 6

Підкреслити жіночність можна й за допомогою маскулінних елементів одягу. Розкльошені джинси та піджак вільного крою виглядають невимушено і створюють відповідний настрій. Кросівки й світло-бежева сумка-багет його підтримують. Та для врівноваження об’ємів одягаємо під піджак не вільну футболку, а кроп-топ. Він і вирізи на джинсах слугуватимуть цікавими деталями образу, трохи відкриваючи тіло. Водночас висока посадка джинсів прикриває пупок, що робить лук доречним для виходу в місто.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 7

Боді в цьогорічному сезоні «весна-літо» дуже актуальні, їх обирають модниці всього світу. Якщо ви смілива дівчина, що прагне бути в центрі уваги, використайте як основу комплект джинсових шортів і боді пісочного кольору в рубчик. Джинсова комбінована куртка вільного крою збалансує приталений силует.

Босоніжки на стійких підборах у поєднанні з довжиною шортів mini роблять акцент на ногах. І фінальний штрих – бежева поясна сумка з переплетенням, яку FASHIONISTA пропонує носити як клатч.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 8

Домашнє, розслаблене поєднання трикотажних шортів і топу за останній рік стало добре знайомим. Проте разом із класичною блакитною сорочкою та підборами трикотажний комплект для дому трансформується в незвичайний і яскравий лук для побачення, виходу на каву з подругою чи ще якоїсь нагоди.

Водночас, змінивши в OUTFIT 8 мюлі на сандалі чи кеди, ви матимете зручний комплект для пікніка. Через прохолоду цьогорічної весни можливостей виїжджати на природу випало небагато, та попереду літо й море теплих днів. FASHIONISTA  радить взяти образ на замітку.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

OUTFIT 9

В OUTFIT 3 нашої добірки ми вже поєднували трикотажну сукню з боді. В останньому на сьогодні луці схоже втілення OUTFIT-формули, але в більш розслабленому, спортивному варіанті. Цікавою деталлю стає топ з вирізом halter, одягнений під трикотажну сукню. Кросівки й кепка продовжують лінію спорту. Остання в тандемі з сумкою-портфелем робить OUTFIT 9 цілісним і завершеним.

Outfit by FASHIONISTA

Outfit by FASHIONISTA

Якщо після ознайомлення із добіркою образів на щодень у вас виникло бажання відтворити побачене, ласкаво просимо до відповідних розділів нашого сайту. Можливо, представленні луки мотивують вас створити щось своє. У такому разі не вагайтеся, а використовуйте OUTFIT-формулу. Вдалих вам пошуків та стильних результатів разом із FASHIONISTA!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ