БАЗОВІ ШТАНИ НА ОСІНЬ-ЗИМУ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 392

Восени і взимку з розмаїття низів ми найчастіше обираємо штани. Практичність, цікавий дизайн і тепло – те, що робить їх фаворитами холодного сезону. У нашому каталозі в розділі ШТАНИ знайдеться ідеальна пара під будь-який стиль, нагоду і настрій. Нині ж FASHIONISTA розповість про дві брючні новинки. Вони кардинально різні, але поєднані спільною ознакою: обидві пари стануть чудовою інвестицією у ваш базовий гардероб.

КЛАСИЧНІ ШТАНИ-ПАЛАЦО

Відколи класичні штани перестали обтягувати й сковувати, бажання позбутися їх, щойно покинеш роботу, відпало. Нині ми компонуємо такі моделі і для святкових, і для кежуальних аутфітівШтани-палацо від INSPO мають декоративний пояс, що ідеально пасує для останніх. Білі кеди, чорне бодібіла сорочка й джемпер поверх, сумка з асиметрією – партнери сірих штанів-палацо для повсякдення. При цьому пояс можна і приховати за дещо довшим верхнім шаром.

Сірі штани-палацо by FASHIONISTA

Сірі штани-палацо by FASHIONISTA

Наші штани-палацо створені так, що легко складаються у костюми-двійки з піджаками INSPO. Не знаєш, що одягти, – класична двійка завжди допоможе виглядати зібрано й на висоті. Лакові лофери складуть стильну компанію чорному тандему. Низ підбираємо будь-яким: від акцентного силуетного топу до светра грубої в’язки.

Чорні штани-палацо by FASHIONISTA

Чорні штани-палацо by FASHIONISTA

Вільний крій, защипи, довжина до підлоги роблять такі штани самодостатньою statement-одиницею. До такого низу пасуватимуть найпростіші варіанти верхів – однотонні силуетні лонґсліви, гольфи, джемпери. Нема потреби компенсувати вузькість у нижній частині луку. А базове пальто – ідеальний верхній одяг для такої комбінації.

Пісочні штани-палацо by FASHIONISTA

Пісочні штани-палацо by FASHIONISTA

ШТАНИ-ДЖОГЕРИ НА ФЛІСІ

На противагу класичній моделі радимо придивитися і до штанів-джогерів, що утеплені флісом. Вони мають високу посадку, еластичний пояс і манжети. Представлені в чотирьох кольорах: білому, сірому, світло-бежевому і синьому. Ця розслаблена спортивна модель потішить вас зручними й теплими образами.

Світло-бежеві штани-джогери by FASHIONISTA

Світло-бежеві штани-джогери by FASHIONISTA

Найпростіший спосіб стилізувати штани-джогери – носити з нашими світшотами і худі накинувши зверху улюблену безрукавку, взувши зручні кросівки чи кеди. Зісподу можна додати сорочку, виправивши її назовні. Не забуваємо про стильну багатошаровість!

Сині штани-джогери by FASHIONISTA

Сині штани-джогери by FASHIONISTA

Такі штани добре поєднуватимуться з різними трикотажними верхами: і більш силуетними лонгслівами, і вільними джемперами з об’ємними комірами. Контраст в’язаної фактури чи тканини в рубчик вдало контрастуватиме з гладкістю низу.

Сірі штани-джогери by FASHIONISTA

Сірі штани-джогери by FASHIONISTA

Аби завершити такий лук, обираємо верхній одяг. Стьобані куртки різних фасонів і кольорів – у підрозділі КУРТКИ є з чого обрати. Замість кедів, на більш прохолодну погоду, обуваємо чорні черевики-челсі або моделі зі стьобаними вставками.

Білі штани-джогери by FASHIONISTA

Білі штани-джогери by FASHIONISTA

З простих і зрозумілих речей створюються неординарні образи. Передусім варто подбати про базу – кістяк образу, а вже тоді додавати акценти. Новенькі штани-палацо і штани-джогери від INSPO легко стануть такою основою. Для робочих буднів, улюблених занять, активного і неспішного відпочинку, прогулянок з дитиною – їх універсальність не перебільшена. Переконайтеся на власному досвіді разом із FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ