ЩО НОВЕНЬКОГО? ЩЕ БІЛЬШЕ ТРЕНДОВИХ НОВИНОК ВІД FASHIONISTA

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 519

З моменту, відколи ми писали про шість весняних трендів від FASHIONISTA, наш асортимент поповнився ще більшою кількістю новинок, що, з одного боку, відбивають останні модні віяння, а з іншого – легко вплітаються в гардероб сучасної дівчини. Придивіться, можливо, одна з них припаде до смаку і вам?

ДЕНІМ – МАТЕРІАЛ СЕЗОНУ

Double denim – модна тенденція, що виводить цю тканину у фаворити серед матеріалів весняного сезону. Є кілька варіантів відтворювати тренд: добирати джинсові верх і низ окремо або ж зупинитися на вже створеному денімовому тотал луці – комбінезоні. Наш світло-блакитний джинсовий комбінезон відтворює ще й актуальний нині варіант топу – без рукавів і лямок, з відкритою лінією плечей. Черговий кивок у бік нульових.

DENIM_TRENDS_by_FASHIONISTA

DENIM_TRENDS_by_FASHIONISTA

Цупкий денім, вільний крій, великі накладні кишені – джинси-карго зі своєю утилітарністю й свободою вихопилися у фаворити з-поміж інших моделей. Вони створенні для стильних тандемів з укороченими топами, боді, іншими силуетними верхами. З джинсами-карго від INSPO ви ще й закриєте питання білої пари брюк, які так доречні навесні і влітку.

DENIM_TRENDS_by_FASHIONISTA

DENIM_TRENDS_by_FASHIONISTA

НА СПОРТІ

Спорт-шик – один із улюблених стилів команди FASHIONISTA. Він філігранно поєднує витонченість і зручність, таке балансування поміж елегантністю й спортивним настроєм захоплює нас. Саме тому одна з останніх публікацій у блозі присвячена простим формулам луків у стилі спорт-шик, одна із них – «спортивний топ + штани вільного крою»Топ Halter Knit з манжетом чудово послугує за перший доданок цієї формули, а чимало варіантів другого ви знайдете ось тут.

SPORT_CHIC_by_FASHIONISTA

SPORT_CHIC_by_FASHIONISTA

Речі з нашої спортивної колекції можна «обігрувати» по-всякому, але, якщо ви шукаєте простої уніформи на щодень, зверніть увагу на новенькі світшоти від INSPO. Вони представлені і в нейтральних, і в яскравих тонах. Ідеальний верх до улюбленої пари джинсівлегінсів чи шортів. А як захочеться додати трендової нотки, надягайте пов’язку на голову.

SPORT_CHIC_by_FASHIONISTA

SPORT_CHIC_by_FASHIONISTA

НІЖНІСТЬ І РОМАНТИКА

Квітковий чокер – помітна модна прикраса цієї весни й літа. Це один із проявів великого тренду на квіткові аплікації, що виростають також на одязі, взутті, сумках, інших прикрасах. Втіленням такої флористичної краси є наша ніжно-рожева мінісукня з сатину, яку доповнює чокер з об’ємною квіткою (виконаний з тієї ж тканини). Обравши сатинову сукню Fancy, не треба довго міркувати над стилізацією: допасовуйте її босоніжками з тонкими ремінцями і акуратною сумочкою без зайвих деталей.

TENDERNESS AND_ROMANCE_by_FASHIONISTA

TENDERNESS AND_ROMANCE_by_FASHIONISTA

Довгі об’ємні рукава, драпірування – цього сезону це справжній гіт, що, як свідчать осінньо-зимові колекції, перекочує і в прохолодний сезон. У бренді INSPO втілює цей тренд укорочений топ у молочному, чорному і блакитному відтінках. Доповнювати його м’які форми найкраще чимось маскулінним, протилежним до романтичного настрою, з чіткими лініями і кроєм.

TENDERNESS AND_ROMANCE_by_FASHIONISTA

TENDERNESS AND_ROMANCE_by_FASHIONISTA

Денім, речі зі спортивним настроєм чи романтичні деталі – під брендом INSPO FASHIONISTA переосмислює найрізноманітніші тренди. А котрі з них забирати до себе в колекцію, вирішувати вам. Певні, наші новинки піднімуть вам настрій і градус стилю у ваших комплектах. Для цього ми їх і створюємо. Обирайте!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ