ТРЕНДИ СЕЗОНУ «ВЕСНА-ЛІТО» ’ 2022 У ДОБІРЦІ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1252

У попередньому дописі команда FASHIONISTA розповіла про спекотні тренди сезону «весна-літо» ’ 2022. І якщо ви тільки придивляєтеся до новинок і образів з подіуму, пропонуємо розпочинати з найбільш практичних і безпечних із них, поступово наближаючись до хвилюючих тенденцій. Від смужки і трикотажу через об’єм і колір до моди 2000-х.

СМУЖКА

Смужка завжди була з нами і не втрачала актуальності, а завдяки бренду Toteme цей мінімалістичний принт вийшов на новий виток. Аби смугасті речі виглядали сучасно, обирайте їх у простому крої, вільному і розслабленому силуеті.

У літніх аутфітах поєднуйте смугасті футболки зі штанами-кльош або шортами-бермудами. Не бійтеся додати до міського образу легкої недбалості, до прикладу, взувши шльопанці. Ідеально, коли таке взуття виконане зі шкіри чи якісного замінника, а широкий ремінець добре фіксує ногу. Контрастуватиме з рештою вбрання і нагадуватиме, що ви вирушили з дому у справах (а не на пляж), елегантна структурована сумка.

Тренди весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Принт смужка від FASHIONISTA

Чим більший контраст між смужкою і фоном, тим спокійнішою нехай буде колірна гама решти комплекту (ахроматична, у базових відтінках). Так, до бежевої смужки на молочній футболці ми підібрали білий низ, світло-бежеве взуття й аксесуари.

ТРИКОТАЖ

Чудово почувається смужка і поряд із солом’яними виробами. Не обов’язково шукати її в класичному варіанті, як вище. Адже ще один тренд сезону – трикотаж, текстура якого малює довгі вертикальні смуги. Поєднавши нашу кремову максісукню із солом’яною сумкою і капелюшком, ви виглядатимете невимушено і безтурботно. Саме з таким настроєм асоціюється літо.

Total-трикотажний комплект уже не перший сезон на гребні хвилі. І якщо взимку ми носили грубий трикотаж, то в теплу пору на арену виходять тонкі варіанти. Пам’ятайте, що така тканина підкреслює всі деталі постави, лінії і вигини. Тож ви маєте бути впевнені, що не проти ефекту «другої шкіри». Добирайте гладеньку, без мережева і декоративних елементів білизну.

Тренди весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Трикотаж від FASHIONISTA

ОБ’ЄМНІ ПІДЖАКИ

Поєднувати трикотаж дуже легко з об’ємними піджаками. Останні чудово балансуватимуть із силуетними трикотажними сукнями, спідницями, топами чи костюмами. Також гарно виглядає комбінування оверсайз-піджаків із сатином. Так, світло-бежева сатинова мініспідниця пом’якшує маскулінність класичного піджака Basic.

Стильовий напрямок casual chic продовжує й решта елементів образу – бежева трикотажна футболка в рубчик, бордова асиметрична сумка-багет і бежеві босоніжки з подвійним ремінцем.

Тренди весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Об_ємні піджаки від FASHIONISTA

Між іншим, звертайте увагу і на об’ємні піджаки в складі костюмів-трійок. Вгадавши з відтінком, отримаєте не один, а три трендових елементи.

РОЗМАЇТТЯ БАРВ

Щороку Інститут кольору Pantone визначає палітру актуальних відтінків. Серед їх розмаїття можна розгубитися, адже вибір тонів дуже широкий (від нейтральних класичних – до насичених яскравих).

Перш ніж купувати речі певного кольору, варто відповісти собі на кілька запитань:

  • - якими є мої уявлення про прекрасне? у чому для мене «справжня» краса?

  • - яка я? яким є мій темперамент і характер?

  • - як я почуваюся сьогодні? чи хочу транслювати свій настрій через колір? якщо так – то яким чином?

Чудово, коли відповіді на ці питання накладаються на знання про колорит власної зовнішності. На об’єктивну оцінку того, що вам пасує, а що ні. Тільки поєднавши внутрішні відчуття із зовнішніми даними, вдасться вдягатися трендово, водночас залишаючись собою.

Пастельна гама. Невагомість, напівпрозорість і ніжність пастельних відтінків втілилася в комплекті з блакитного еластичного боді (Spun Sugar) і світло-рожевих джинсових шортів-бермудів з непідшитим низом (Gossamer Pink). Свіжий романтичний дует ми доповнили білим (подовжена сорочка оверсайз, кеди і сумка-трапеція з текстурованої шкіри), що тільки підкреслив легкість аутфіту.

Тренди весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Розмаїття барв від FASHIONISTA

Яскраві кольори. Два способи додати яскравості:

  • - через один кольоровий акцент, коли ви почали додавати барв до спокійної палітри свого гардеробу. Для початківців радимо вводити його до аксесуарів або домашніх комплектів. Так ви зможете прислухатися до своїх відчуттів, підібрати відтінки, що пасують;

  • - яскравий total-look. Коли ви вже просунутий адепт колорблокінгу, то легко впізнаєте в яскравому образі by FASHIONISTA класичну тріаду. Вона об’єднує три рівновіддалені на колі Іттена барви: синю майку Basic, прямі штани кольору фуксії і жовту сумку з квадратним тисненням.

Тренди весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Розмаїття барв від FASHIONISTA

Лавандовий. Виокремлює наша команда лавандову барву, що є інтерпретацією кольору року ’ 2022 – барвінкового (Very Peri). У Лондонській палітрі також бачимо схожий відтінок – Orchid Bloom. Пропонуємо красу квіткового кольору підсилити контрастним чорним: вкорочену футболкукласичний кардиган і сумку-трапецію з’єднати з джинсами SKINNY STRAIGHT і стьобаними сандалями на масивній підошві.

Тренди весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Розмаїття барв від FASHIONISTA

МОДА 2000-Х

Одна з ключових ознак моди 2000-х – загострена сексуальність. Втілювалася вона і через низьку посадку, і ефектні платформи, і всілякі розрізи-вирізи. Однак це ще не все: серед модниць 20 років тому були популярними і прозорі елементи, і корсети.

Переосмислення і синтез останніх двох граней епохи втілилися в нашому вкороченому топі з прозорими рукавами, імітацією корсету і прямокутним спокусливим вирізом. Ще й тренд на яскравість не забули додати. Тому, окрім чорного і молочного, такий топ представлений у насиченому зеленому і соковитому жовтому кольорах.

А як носити такі топи? Один зі способів – додавати базових нейтральних партнерів. Світло-сірі джинси SKINNY STRAIGHT, чорні стьобані сандалі на низькому ходу і сумка-багет з асиметрією балансуватимуть акцентний топ, згладжуючи його відвертість.

Тренди весна-літо 2022 від FASHIONISTA

Мода 2000-х від FASHIONISTA

Ця публікація – не заклик до негайної дії, а радше пропозиція розслабитися і уважніше розглянути свій гардероб. Нині тренди змінюються повільно, а тому є шанс знайти торішні покупки, що актуальні й досі. Сподіваємося, ви відмітили для себе щось новеньке чи зацікавилися ідеєю для образів. Запрошуємо до розділів нашого сайту, де ви знайдете ще більше актуальних речей, а в блозі – ідей для їх стилізації.

Команда FASHIONISTA завжди рада стати вам у пригоді. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ