ТРЕНДОВІ КОЛЬОРИ СЕЗОНУ «ВЕСНА-ЛІТО» ’ 2022 ЗА ВЕРСІЄЮ PANTONE: ЛОНДОНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ МОДИ

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 8894

Продовжуємо розповідати про модні кольори прийдешніх весни і літа за версією Pantone.

Минулого тижня ми вивчали барви, представлені Інститутом кольору для Нью-Йоркського тижня моди, а сьогодні настав час для кольорів Лондонського.

Його палітра складається з десяти трендових (від ніжних пастельних до вібруючих яскравих) і п’яти базових відтінків.

Останні максимально наближені до класичної гами Нью-Йоркської палітри:

Northern Droplet (північна крапля, чи блідий сірий) та Poppy Seed (макова зернина, чи глибокий сірий) дублюються повністю, а от за чистий білий у Лондонській палітрі відповідає White Alyssum (алісум білий), пісочний бежевий – Humus (гумус), заспокійливий зелений – Fair Green (світло-зелений).

Трендові відтінки обох палітр також перегукуються, однак відмінності в їх значенні й інтенсивності більш помітні. Розгляньмо їх докладніше.

PANTONE LONDON

CASCADE & SUPER SONIC

Cascade (каскад) – мрійливий бірюзовий, що освіжає прохолодою. Цей водний відтінок забирає втому, очищує й відновлює життєві сили. Синяво-зелений асоціюється з морською гладдю і прекрасний у єднанні з бежевими відтінками, як тропічні хвилі з піщаними пляжами. Один зі способів носити Cascade – обрати костюм у цьому кольорі. Яскраві «двійки» – тренд найближчого сезону. Додаєте ахроматів – і образ готовий.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

Super Sonic (Супер Сонік) – яскравий електричний синій. Цей інтенсивний і впевнений колір чудовий як із денімом, у трикотажі й аксесуарах, так і в ефектному вечірньому вбранні. Його електричний заряд навіть монохромні сині луки робить активними й пульсуючими. Водночас із чистим синім добре римуються зелені й теплі бежево-оранжеві відтінки.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

CORAL ROSE & POPCORN

Coral Rose (коралова троянда) – жвавий рожево-оранжевий відтінок, який дарує відчуття піднесення. Є ключовим квітковим тоном палітри, теплими літніми вечорами легко підмінить класичний червоний. Оскільки Лондонська палітра багата на яскраві барви, задається тренд і на колорблокінг: популярними партнерами для коралового стануть різні відтінки фіолетового. У таких образах кількість аксесуарів краще звести до мінімуму, аби не перенавантажувати образ.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

Popcorn (попкорн) – позитивний світло-жовтий, що випромінює тепло ранкового сонця. Перейнявши естафету від Illuminating, цьогоріч уже пастельний жовтий продовжує заряджати життєрадісністю. Відкритий і дружелюбний колір попкорну нагадує про зустрічі з друзями, в компанії яких весело проводити час за переглядом комедій, ток-шоу і задушевних розмов.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

POTPOURRI & ORCHID BLOOM

Potpourri (попурі) – пастельний свіжо-рожевий. Безтурботний і романтичний відтінок є втіленням молодості й ніжних почуттів. Легкий весняний Potpourri нагадує бутони півоній і їх ненав’язливу чарівливість. Однак не варто зупинятися тільки на ніжно-рожевих романтичних блузах і сукнях. Світло-рожевий у діловому вбранні приковує увагу, виглядає делікатно. Пастельно-рожевий костюм ідеальний для творчої сфери або ж вечірніх виходів.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

Orchid Bloom (цвіт орхідеї) – пастельний ліловий, який увібрав бездоганну красу квітів і ненав’язливо нагадує про любов до них. Він близький до барвінкового, що 2022-го обраний кольором року. Шпаргалка з ідеями кольорових поєднань, яку ми створили для Very Peri, актуальна і для Orchid Bloom. Скористайтеся нею, якщо захочеться вплести у свій гардероб ніжний відтінок фіолетового.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

FRAGILE SPROUT & BUBBLEGUM

Fragile Sprout (крихкий паросток) – колір молодої зелені, від якого віє свіжістю. Його кислотність провокує інтерес, захоплює і веде за собою. Втихомирюйте його нейтральними барвами або ж піднімайте градус провокації, додаючи інших яскравих барв. Одним із найпомітніших дуетів наступних весни і літа буде кольорове єднання салатового з оранжевим. Ще один варіант – компліментарний тандем із відтінками рожевого.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

Bubblegum (жувальна ґумка)– яскравий тепло-рожевий. Привертає увагу своєю грайливістю і веселою задерикуватістю, випромінює щастя і здається солодким на смак. У Bubblegum менше білого, аніж у Potpourri, тому він більш наполегливий, однак йому ще не властива агресивність червоного. Цей весняно-літній відтінок прекрасно комбінується з пастельними барвами, зокрема жовтою, а також зі світлими відтінками бежевої, кремовою і білою.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

COFFEE QUARTZ & SUDAN BROWN

Сьогодні додаємо до Coca Mocha (мока) з Нью-Йоркської палітри ще два варіанти коричневого. Перший із них – Coffee Quartz, або кавовий кварц. Це темно-коричневий відтінок, що інтригує своєю двоїстістю: з одного боку, простий і надійний, а з іншого – вишуканий і елегантний. Ароматний коричневий розкривається по-різному: як стабільний і приземлений у стриманому діловому стилі та як розкішний і небуденний – у шкіряних і сатинових фактурах.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

Sudan Brown (суданський коричневий) – світлий коричневий, наче земля африканської савани, запечена сонцем. Помаранчевий підтон ріднить його з Coral Rose. Теплий Sudan Brown асоціюється з відпочинком на природі. Одяг для дому в такому відтінку пронизаний затишком. Для створення глибоких монохромних образів «на вихід» комбінуйте його з іншими відтінками коричневого і бежевого.

PANTONE LONDON

PANTONE LONDON

Лондонська палітра наповнена теплом і сонячним промінням, лиш кілька її відтінків дарують живильну прохолоду. Pantone допомагає потрошки виходити з зимової сплячки. FASHIONISTA вже також у передчутті весни. Наша весняно-літня колекція виконана в неймовірних тонах і вже поступово з’являється на сайті. Ніжні сукні, експресивні костюми і багато деніму – дочекайтеся!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ