ТЕРАПІЯ КОЛЬОРОМ: ТРЕНДОВІ ВКРАПЛЕННЯ В ДОБІРЦІ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 497

Відтінки цієї осені й зими, обрані Інститутом Pantone, не характерні для холодної пори, але несподіванкою для нас вони не стали. Вже не перший сезон яскраві соковиті барви виводяться модними дизайнерами у статус трендових, що Pantone уважно й підмічає. Котрі відтінки справді приживаються в гардеробах модниць, а які ні, – показує практика. FASHIONISTA підготувала добірку аутфітів з яскравими вкрапленнями, що сьогодні на піку популярності.

ЖИВИЛЬНИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Виразний, оптимістичний і життєдайний зелений викликає в нас приємні асоціації з природою: молодими пагонами, травою, листям дерев у травні. THE ROW, бренд, що диктує тренди, багато уваги приділив саме зеленій барві. У своєму лук-буку він часто компонував зелений з нейтральними відтінками, зокрема шоколадними.

Живильний зелений by FASHIONISTA

Живильний зелений by FASHIONISTA

Також зелений чудово працює з іншими нейтральними тонами – наприклад, ахроматичними чорним і сірим. Обираючи яскравий джемпер чи пуловер, додавайте до них прості за кроєм речі, аби зберегти баланс між простотою й акцентом.

МАГНЕТИЧНИЙ СИНІЙ

Популярністю синього вже нікого не здивуєш. Багато сезонів він з нами, і не дарма. Ним дуже легко розбавляти образи з чорним – одним із наших улюблених і універсальних кольорівМинула публікація була саме про нього.

Магнетичний синій by FASHIONISTA

Магнетичний синій by FASHIONISTA

Синій трикотажний костюм вільного крою огортає затишком і турботою. Прекрасний вибір для повсякдення і відпочинку. Синій пуловер – органічне довершення ділового аутфіту без строгого дрес-коду. Магнетичний синій – доречний будь-де!

НАСИЧЕНИЙ РОЖЕВИЙ

Показ VALENTINO, де подіум і моделі були залиті насиченим рожевим, довго був у всіх на устах. Перегляньте його, якщо хочете зарядитися вібраціями й естетикою цього дивовижного відтінку. Однак не поспішайте відтворювати рожевий total look. Для реального життя вводимо яскравий тон дозовано.

Насичений рожевий by FASHIONISTA

Насичений рожевий by FASHIONISTA

Створити Barbie-настрій FASHIONISTA пропонує з трикотажним рожевим верхом, доповнивши його світлою спідницею, сукнею, вдягненою зісподу, чи джинсами. Взуття добираємо в тон низу, витягуючи свій силует. З насиченим рожевим також добре єднається багряний, коричнево-бежеві відтінки тощо.

ПАСТЕЛЬНИЙ БЛАКИТНИЙ

Якщо все ж провокативні для уваги кольори – не для вас, придивіться до пастельної гами. Між іншими в ній виокремлюється умиротворений і спокійний блакитний, що нагадує тиху водну гладь. Розкішно виглядатиме в цьому відтінку структурована сумка з гладкою поверхнею. Замість ахроматичної сумки додайте її до базового комплекту з блакитних джинсів, текстурованого лонґслівусвітло-бежевих черевиків і куртки.

Пастельний блакитний by FASHIONISTA

Пастельний блакитний by FASHIONISTA

Гарно ладнає блакитний з м’яким приглушеним жовтим. Якщо на тлі бежевого такий жовтий може «загубитися», а з чорним створювати контраст, до якого готові не всі, то разом два пастельні тони виглядатимуть довершено. Смугастий светр INSPO – красномовне цьому підтвердження.

Колір – ідеальний інструмент, аби зробити свої щоденні образи не тільки зручними, а й яскравими. Прикладіть до обличчя вподобані барви, аби обрати свій відтінок, чи опускайте його в нижню частину луку, аксесуари чи навіть манікюр. Проведіть для себе терапію барвами разом із FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ