СТИЛЬНА ЗИМА РАЗОМ З FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 560

З початком зими ми переходимо в режим утилітарності: намагаємося зробити своє вбрання максимально теплим і зручним. І це зрозуміло, адже тільки-но за вікном стає морозно, не хочеться жодних компромісів. Нині FASHIONISTA поділиться ідеями стильних і теплих образів, у яких ви почуватиметеся на всі сто. І що найголовніше – в них не доведеться жертвувати своїм комфортом.

БАГАТОШАРОВІСТЬ

Багатошаровість – це не тільки універсальний стилістичний прийом, а й можливість утеплитися. Кілька шарів одягу краще затримають тепло тіла, аніж один, нехай і товстий. Спідній шар повинен бути найтоншим, зручно – якщо ще й силуетним. Базові лонґсліви чи боді стануть оптимальним вибором для такого завдання. Додаємо костюм-двійку зі штанів і піджака, довге пальтобазові черевики з сумкою – і образ готовий.

Багатошаровість by FASHIONISTA

Багатошаровість by FASHIONISTA

ТРИКОТАЖНИЙ КОМПЛЕКТ

Робота на фрілансі, неспішні прогулянки й зустрічі з друзями – для кожної з цих активностей обирайте трикотажний костюм INSPO. Він представлений аж у шести кольорах: від ахроматів до яскравих барв. Добирайте взуття в тон костюму, якщо йдете з дому, одягайте пальто чи куртку-пальто й насолоджуйтеся!

Для ще більшого утеплення зісподу додайте термобілизну з м’якої бавовни або мериноса, в нейтральному тоні, з плоскими швами чи взагалі без них.

Трикотажний комплект by FASHIONISTA

Трикотажний комплект by FASHIONISTA

БАЛАНС ФОРМ

Зимові образи часто м’які й неструктуровані. Дуті куртки, светриспортивні штани на флісі – це повсякденна уніформа багатьох із нас. Аби такі луки виглядали довершено і збалансовано, додайте до них трохи чіткості. Наприклад, через сумку з лаконічною зрозумілою геометрією. Балансуємо форми!

Баланс форм by FASHIONISTA

Баланс форм by FASHIONISTA

ШКІРЯНІ ШТАНИ

Шкіряні штани – чудовий вибір для зимової погоди. Вони захистять від поривів вітру, а ще за ними легко доглядати. Обирайте трендову пару й поєднуйте її з будь-чим: светрамиджемперами й іншими трикотажними верхамикласичними піджаками чи худі. До них пасуватиме верхній одяг різної довжини. Шкіряні штани – must have практичних і теплих луків для різних нагод.

Шкіряні штани by FASHIONISTA

Шкіряні штани by FASHIONISTA

ДОБІР АКСЕСУАРІВ

Чим лаконічніші й зрозуміліші речі складають ваш образ, тим більшою стає роль аксесуарів у ньому. Завдяки ним такий комплект сягне вищого рівня завершеності й гармонії. Не обов’язково шукати statement-деталі. Виручить навіть заміна тону на менш очікуваний. Наприклад, замість того, аби у формулу з синього светра, темних джинсівкуртки і взуття додавати сумку з чорно-синьої палітри, обирайте руду модель.

Добір аксесуарів by FASHIONISTA

Добір аксесуарів by FASHIONISTA

ДОВЖИНА МІНІ

Довжину міні взимку обирають рідше, аніж в інші пори року. Але якщо ви вирішите експериментувати з найтрендовішою довжиною останніх сезонів – вам до нас! Балансуйте чорну коротку спідницю з високим взуттям і довгим верхнім одягом. Підтримати грайливий настрій міні можна з допомогою боді з вирізами на талії, які ледь виглядатимуть з-під укороченого зеленого светра.

Довжина міні by FASHIONISTA

Довжина міні by FASHIONISTA

Молочну мінісукню з плетеним візерунком компонуємо з подовженою курткою в тон. На контрасті додаємо решту елементів: чорні чоботи з ременем і накладною кишенею, мінісумку, головний убір. І пам’ятаємо про колготки. Один із трендів, який сюди пасуватиме, – цупкі моделі в рубчик.

Довжина міні by FASHIONISTA

Довжина міні by FASHIONISTA

Холод, вітер, дощ і сніг не завадять вам почуватися впевнено й стильно цієї зими. Відтворюйте вподобані луки теплої добірки by FASHIONISTA, тримаючи на згадці маленькі поради для їх створення. Пам’ятайте про важливість балансу в образах, який робитиме їх завершеними. Дбайте про себе і свій комфорт. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ