ШІСТЬ ВЕСНЯНИХ ТРЕНДІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Тренди 2024 Дата публікації: favorite Вподобання: 436

Подосліджувати тренди, приміряти обрані – прекрасне дозвілля, коли ми відкриваємо не тільки світ моди, а й себе. Цієї весни і літа на нас чекає багато атрибутів кінця 90-х – початку 2000-х, до яких не завжди знаєш, як підступитися. Тому FASHIONISTA зробила все можливе, аби трендові новинки під брендом INSPO легко уплелися у ваші образи.

НЕСИМЕТРИЧНИЙ ПОДІЛ

Асиметрія не здає позицій і винаходить для себе нові форми: несиметричний поділ – одна із нихМініспідниця з нерівним низом виглядає неабияк стильно в монохромних лаконічних образах. Невеличка деталь, що змінює звичний набір зі спідниці, джемперапіджака і чобіт, показує нові грані.

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

БІЛИЗНА НАПОКАЗ

Одним із аспектів трендової нині розкутості є білизна, що визирає з-під одягу. Примітно, що тут ідеться не про мереживне спіднє. Подвійний пояс, еластичні вставки, спідниці й штани на корсажній стрічці – невинне втілення тренду, яке просто уявити в нашому повсякденні. Наприклад, поєднавши спідницю-плісе чи штани-палацо Double Waist з укороченим топомсорочкою оверсайз і кросівками.

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

СІТКА-ТОП

Ще один сміливий тренд – топи, що нагадують риболовні сіті. Ця морська естетика розвиватиметься все більше з наближенням спекотних днів, але вже зараз можна почати її освоювати. Зокрема, з чорним чи молочним перфорованим топом від бренду INSPO, вдягаючи під низ білизну в тон або ж контрастну – для привернення уваги.

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

ІМІТАЦІЯ КОРСЕТУ

Якщо вдягти корсет замість звичної футболки ви не наважуєтесь, то чом би не пограти з естетикою? У пригоді стануть наші верхи з тонкого трикотажу, що мають декоративні шви й лямки. З джинсамикласичними і кежуальними штанамиспідницями – носимо їх будь із чим.

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

ДРАПІРУВАННЯ

На противагу маскулінним і кутастим силуетам виходять сукні з драпіруванням. Романтичні оборки мали різні прояви на подіумах: від спокусливих міні до драматичних максі. FASHIONISTA зупинила вибір на першому варіанті. У нашій весняно-літній колекції ви знайдете темно-сіру силуетну мінісукню з суцільним драпіруванням і зав’язкою або ж менш претензійну і просту літню модель в рубчик з комбінованими бретелями і драпірованим вирізом на талії.

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

БАЛЕТКИ

Balletcor – тренд ’2023-го, якому в нашому блозі відведено окремий пост. У рамках естетики, навіяної балетом, знову набувають популярності балетки – зручні, гнучкі й без високих підборів. До костюмів чи романтичних суконь – вони будуть доречні всюди.

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

SPRING TRENDS BY FASHIONISTA

Дивувати себе чимось новим, тим, що раніше не носили, але, як виявляється, вам дуже личить, – спробуйте разом із нами. Шість трендів by FASHIONISTA – безпечний спосіб пограти з новинками. Наша команда завжди пропонує різні варіанти їх стилізації, аби вам було легко від розглядань перейти до практики. Будьте різними разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ