ЛІТНІ СЕТИ ’2023 BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 243

Бажаєте освіжити літній гардероб, але сумнівайтеся, чим саме? Костюми бренду INSPO створені в найрізноманітніших варіантах: з шортами і штанами, топами й сорочками, однотонні й принтовані, класичні, кежуальні та спортивні. Для роботи, відпочинку чи занять спортом – ви знайдете свою двійку разом із FASHIONISTA.

CASUAL КОСТЮМИ

Найбільше літніх наборів серед костюмів у стилі casual, адже нині пора прогулянок, відпусток і затишного проведення часу з рідними й друзями. Одна з останніх новинок – сет White Flowers. Відкриті плечі, об’ємні рукава, драпірування на талії й квітковий візерунок – цей тандем створений для романтичної натури.

Summer suits by FASHIONISTA

Summer suits by FASHIONISTA

Якщо ж вам близькі мінімалізм і лаконічність, обирайте один із сетів «сорочка + шорти». Урізноманітнюйте свої луки, додаючи зісподу топ чи майку, чергуючи їх. Так ваше око не замилиться й обраний костюм не набридне. До того ж створена вертикаль від розстібнутої сорочки витягуватиме вашу поставу. Чудовий бонус, чи не так?

Summer suits by FASHIONISTA

Summer suits by FASHIONISTA

КЛАСИЧНІ КОСТЮМИ

Не вистачає класики? Для вас молочний і рожевий костюми Stylish з шортів-бермудів і класичного піджака. Чудовий варіант для офісу чи урочистої події. Ось тільки аксесуари добираємо до нагоди. Сандалі на плоскому ходу, мінімалістичні прикраси й містка сумка або ж босоніжки на підборах, statement-намисто й мінісумочка – настрій сету змінюється кардинально.

Summer suits by FASHIONISTA

Summer suits by FASHIONISTA

СПОРТИВНІ КОСТЮМИ

Літо – час пікніків й активного проведення часу на природі. З думкою про це ми створили зручні сети: костюми Sport і Ribbed. Обидва складаються з силуетного топу й коротких шортів. Взуваєте до набору зручні кросівки – і ви готові: або до відпочинку, або до занять спортом. Влітку ще легше дотримуватися спортивної рутини!

Summer suits by FASHIONISTA

Summer suits by FASHIONISTA

І не гребуйте тим, аби роз’єднувати костюми. Носіть у повсякденному житті топи із джинсами, спідницями з деніму, брюками, а шорти – з вільними футболками, сорочками, мікротопами. Це правило доречне до будь-яких сетів, не тільки спортивних. Експериментуйте!

Summer suits by FASHIONISTA

Summer suits by FASHIONISTA

Літні костюми by FASHIONISTA – це розмаїте море відтінків, комбінацій і фактур. Багато які ми згадували, розповідаючи про нашу лляну і сатинову лінійки. Бодай один-два костюми – і ваша сезонна капсула стане ще більш варіативною. Обирайте свій сет INSPO – попереду два місяці літа!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ