САТИН У ЛІТНІЙ КОЛЕКЦІЇ ’2023 BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 343

Речі у білизняному стилі влітку ’2023 посіли трендові позиції. Ми вже розповідали, як у цьому сезоні стилізувати спідниці з сатину. Настав час розширити список омріяних покупок на найближчі місяці. Сатинові новинки by FASHIONISTA стильно розбавлять вашу літню капсулу.

СУКНЯ TENDERNESS

Мідісукня Tenderness із зав’язкою створює чуттєвий образ завдяки відкритій спині й струменистій тканині, що огортає тіло. Виготовлене з блакитної та оливкової віскози плаття має глибокий розріз на лівій нозі. Доберіть до нього прикраси й зручні підбори, аби створити витончений образ на вихід.

Satin dress by FASHIONISTA

Satin dress by FASHIONISTA

СУКНЯ FANCY

Якщо ви романтична натура й вам близька ця ніжна естетика, обирайте нашу сатинову міні в молочному або рожевому відтінках. Ви зможете відрегулювати довжину її тонких бретелей для гарної посадки, а відрізна спідниця-кльош додаватиме легкості й грайливості до настрою вбрання.

Satin dress by FASHIONISTA

Satin dress by FASHIONISTA

КОСТЮМ PRINTED

Костюм з сорочки і шортів від INSPO засвідчує: стиль і зручність можуть йти пліч-о-пліч. У його абстрактному принті вгадуються тропічні рослини, що підтримує розслаблено-літній настрій. Так, як і радісні свіжі тони – червоний і зелений. Якщо ви вже вподобали лляні комплекти, можливо, час переходити до сатинових?

Satin suit by FASHIONISTA

Satin suit by FASHIONISTA

КОСТЮМ STYLISH

Ще одна варіація сатинової двійки – комплект із топу і штанів. Вона є втіленням другої формули літніх аутфітів від FASHIONISTA: укорочений верх + штани з високою талією. Коли така пропорція добре зіставна з вашою поставою, впевнено обирайте її цього літа!

Satin suit by FASHIONISTA

Satin suit by FASHIONISTA

ТОП НА ТОНКИХ БРЕТЕЛЯХ

Є можливість придбати з попереднього набору тільки топ (тут – у чорному і молочному варіантах). Його мінімалістичність допасовуйте яскравими прикрасами в стилі 80-х, червоною помадою тощо. За низ до топу доберіть сатин або ж інший фініш (денім, льон, бавовну).

Satin top by FASHIONISTA

Satin top by FASHIONISTA

Сатин, направду, створений для літа. Його невагомість, гладкість і відблиск довершено вплітаються в комплекти для теплої пори. Часто більше нічого й не треба: тільки подбати про зручне взуття й аксесуари. Чи то на свято, чи то на пляж, чи для виходу в місто у справах. Придивляйтеся до позицій і створюйте неповторні луки разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ