КАПСУЛА ДЛЯ КУРОРТУ ’ 2022 BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 435

Набратися сил і відновити ресурси, аби з новими ідеями й запалом повертатися до своїх щоденних справ і викликів. Сьогодні FASHIONISTA підготувала капсулу для відпочинку на курорті чи просто в місцевості зі спекотним кліматом. Якщо ви в роздумах, як узяти з собою мінімум речей і мати максимум образів – придивіться до наших костюмів, вони склали основу більшості комплектів:

- білий мусліновий костюм-двійка;

- зелений костюм з рослинним принтом;

- чорний спортивний набір, сформований зі спортивної колекції. Тут ви вільно обираєте кольори верху і низу. Чорний низ на свій розсуд замінюйте блакитним чи синім.

Кольорова палітра капсули на половину ахроматична, на половину пастельна (має в собі ніжні відтінки жовтого, блакитного і зеленого), є рослинний тропічний принт. Взуття й аксесуари – зручні й мінімалістичні.

Аби скласти чітку структуру капсули, наша команда розділила за категоріями костюми:

- 5 низів, у т. ч. 1 сукня: білі штани-кльош, зелені принтовані шорти, чорні еластичні велосипедки, блакитні джинсові шорти, блакитна лляна мінісукня з розрізом;

- 4 верхи: білий вкорочений топ з відкритими плечами, чорна вкорочена майка Basic, жовта базова футболка, білий топ-бандо;

- 1 верхній шар: зелена принтована оверсайз-сорочка;

- 3 сумки: світло-бежева сумка-конверт зі зборками, блакитна сумка з квадратним тисненням, солом’яна сумка;

- 2 пари взуття: молочні сандалі-в’єтнамки на низькому ходу, білі босоніжки з паралельними ремінцями і масивною підошвою.

Капсула для курорту від FASHIONISTA

АХРОМАТИЧНІ ОБРАЗИ

Розпочнімо з ахроматичних комплектів зі вкрапленнями інших базових відтінків. На тлі яскравих фарб природи такі аутфіти точно виділятимуться. Ахроматично-бежевий образ виглядає витончено й збалансовано, наче ви на кілька днів позбулися турбот і хвилювань. Мусліновий костюм-двійка, світло-бежева сумка й молочні сандалі – нічого зайвого, тільки гармонія.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Ефектне поєднання – чорний верх + білий низ. А як гарантія цікавого образу – третій нейтральний відтінок. Наприклад, чорна майка, білі штани-кльош і молочні сандалі. Солом’яна сумка додає цікавої фактури і структури в аутфіт. Аби нейтральний комплект не виглядав прісно, тримайте на згадці ці три прості рекомендації:

- поєднуйте більше двох відтінків;

- грайте з фактурами, особливо в монохромних комплектах;

- додайте бодай одну структуровану річ.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

ОБРАЗИ З ДЖИНСОВИМИ ШОРТАМИ

Джинсові шорти вже стали базою літнього сезону. І якщо для міста ми здебільшого обираємо довжину до середини стегон і нижче, то в курортні реалії прекрасно вписуються і короткі моделі. Компенсувати міні закритим топом тут також не обов’язково. Акценти на талії і струнких ніжках цілком доречні. Балансом стануть довгі об’ємні рукава муслінового топу.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

На шортах є кілька деталей, що привертають увагу: діагональна застібка, необроблений низ. Разом із футболкою прямого крою вони утворюють просте базове поєднання. До того ж паралельні ремінці на взутті виглядають доволі акцентно, а на пастельному жовтому тлі топу по-особливому виділяється блакитна сумка.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ КАПСУЛИ

А тепер переконаймося в універсальності й поєднуваності речей у межах нашої капсули. Залишаємо в луці футболку і взуття, а решту елементів змінюємо. Для іншого аутфіту вдягнемо вільні штани, шкіряну сумку замінимо на солом’яну. Змінить ефект від комплекту й головний убір: кепка, капелюшок або хустинка. Не варто недооцінювати їхній вплив на враження від образу.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Інший варіант – футболка, велосипедки, сандалі і сумка-конверт. Завдяки протилежності стилів, такий лук не виглядає плоским. Спортивний дух одягу й класично-діловий аксесуар разом поєднуються куди цікавіше, ніж, до прикладу, зі спортивним портфелем.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Топ з одного костюму, шорти з іншого – принцип універсальності в дії. Зелена сорочка і білі штани-кльош поєднаються також безпрограшно. Із двох костюмів без додаткових елементів уже отримаємо чотири комплекти. Не візьмемося рахувати луки, якщо використовувати одну річ з різними елементами капсули.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

ВЕРХНІЙ ШАР УЛІТКУ

Сорочку від зеленого костюму можна вдягати як топ, але ще частіше – використовувати як верхній шар. До прикладу, вбиратися в костюм, але разом із топом-бандо. Тоді створюється багатошаровість, а з нею образи завжди виглядають більш завершено і стильно.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Або ж додати до майки і велосипедок сорочку. Остання своїм кроєм і довжиною збалансує силуетність спортивного тандему. Ще контрасту додасть сумка зі зборками. А біла кепка і сандалі витягнуть увесь силует, утворюючи вертикаль.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

КУРОТНА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

Літня капсула не обійдеться без лляного одягу. Докладно про нашу колекцію з льону ми розповідаємо тут, а для курорту ми обрали блакитну лляну сукню міні. Прогулянка містом, вихід у кафе чи екскурсія – така сукня вам точно знадобиться. Вона не сковує рухів, пропускає повітря й створює особливий елегантно-розслаблений настрій. Блакитна сумка і молочні сандалі-в’єтнамки довершать мінімалістичний вишуканий аутфіт.

Resort capsule від FASHIONISTA

Червнева капсула від FASHIONISTA

Якщо попереду відпочинок – сплануйте свою курортну капсулу. Тоді речі займуть мало місця в багажі, а ви створюватиме багато різних образів на щодень. Повторюйте за FASHIONISTA, турбуйтеся про себе і все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ