ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 693

Коли надворі + 35, здається, що найкраще вбрання – це купальник. Зерно правди в цьому є, але не тоді, коли мова про міські будні. FASHIONISTA переконана: ідеальна тканина для спеки – це льон. Історія його використання вимірюється тисячоліттями. А в тому вигляді, що ми звикли, цей матеріал перекочував до нас у ХХ сторіччі. Звісно ж, із чоловічого гардеробу, де лляні костюми приходили на зміну зимовим шерстяним.

У лляній колекції by FASHIONISTA ви знайдете сукні, сарафани, топи, шорти, спідниці, штани, сорочки і навіть комбінезони. Нижче – про основні категорії нашої колекції й секрети догляду за лляним одягом.

ЛЛЯНІ СУКНІ

Мода вповільнюється, що грає нам на руку. Якщо раніше придивлятися до новинок і вводити їх у гардероб потрібно було швидко, то останніми роками тренди кочують з сезону в сезон. Один із них – яскраві відтінки в лаконічних силуетах.

Бренд INSPO втілив його у жовтій і синій сукнях з прямокутним вирізом. Вони вирізняються своїми барвами, але не перевантажені декором. Мінімалістичні крихітки нагадують про моду 60-х, коли довжина міні була дуже популярною, нині ж набирає все більших обертів. Балансують її рукава, що закривають плечі, а ще, за вашим бажанням, – плоский хід.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

Якщо вам близька спокійна кольорова гама, але хочеться зробити акцент на ногах, то ці ж сукні є у блакитному й білому кольорах. Або ж придивіться до інших моделей:

бежевої сукні з поясом, що прекрасно впишеться в стиль сафарі завдяки поясу з акцентною пряжкою й накладними кишенями з клапанами спереду;

світло-бежевої сукні з еластичними вставками. Вона об’єднала в собі інші актуальні елементи: акцентні рукава-ліхтарики, вирізи на талії спереду і ззаду. Ці тренди не здають своїх позицій роками.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

Груба фактура льону асоціюється з натуральністю, близькістю до природи. Бо й направду, він екологічний, має рослинне походження, а також:

  • - гарантує циркуляцію повітря, не затримує тепло тіла, тому в ньому комфортно влітку;
  • - має антибактеріальні властивості;
  • - не електризується;
  • - не викликає алергії.

Тому ми переконані: придбати лляне плаття чи сарафан – чудове рішення для літньої капсули. Але важливо не прогадати з фасоном. Прямий крій добре виглядатиме на поставах без вираженої талії. А от власницям помітного перепаду пропорцій пасуватимуть сукні з пасками і спідницею, яка вільно спадає. До прикладу, такі, як наша біла сукня з поясом-зав’язкою або світло-бежева з солом’яним поясом.

При цьому уникайте надмірного облягання. Навіть при правильному догляді льон може трохи «сісти». Краще залишити йому 1–1,5 сантиметри запасу.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНІ НИЗИ

Льон – цупкий і зносостійкий матеріал, що здатен довго зберігати колір. Його благородна неоднорідність ниток, рихлість структури створюють особливий візуальний ефект. А це ще кілька аргументів до скарбнички доводів «Одяг з льону – правильна літня база». Зокрема, справедливо це й для низів: шортів, спідниць, штанів. Об’єднує їх фасон, що за замовчуванням – вільний. Між тілом і одягом повинно залишатися повітря.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

Короткі лляні шорти з високою талією + укорочений топ чи топ-бра – проста і вдала формула літнього аутфіту, якщо вам хочеться відкрити тіло. Як додатковий шар використовуйте сорочку вільного крою, бавовняну або також із льону.

Якщо у вашій колекції шортів уже багато, то придивіться до нашої спідниці з декоративними ґудзиками. Її пляшковий зелений колір доводить, що влітку можна носити не тільки речі у світлих, а й у більш глибоких відтінках. Вони чудово підкреслять красу смуглявої й засмаглої шкіри.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

Лляні несилуетні речі даруватимуть відчуття легкості, прохолоди. І якщо носити штани влітку, то краще саме лляні. У нашій колекції представлені їх дві моделі: палацо і джогери. Вдягаючи перші, радимо відкривати руки, плечі чи живіт – так балансуватиметься закритість низу. У нашому асортименті велика кількість топів і блуз, що допоможуть у цьому. Або ж підкреслюйте лінію талії, відкривайте ключиці, обирайте топи з декольте, силуетні варіанти. Штани-джогери відкривають вузьку частину ноги – щиколотку, від чого постава не виглядатиме грузною.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНІ ТОПИ

Топи з льону by FASHIONISTA – укорочені романтичні моделі, що випромінюють грайливість, розслабленість, безтурботність. Об’ємні рукава, зав’язки спереду і шнурівки ззаду, V-подібні вирізи й нескінченність жіночності й шарму. Вони доречні в міських образах, у відпустці і навіть у коктейльних луках.

Гармонійно такі топи виглядатимуть у total linen комплектах, тобто разом зі лляними шортами, спідницями або штанами. У нашій колекції зберігається комплектність: речі легко складаються в образи за тонами.

Льняний топ + денім – класний комплект для міста ввечері.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

Льон дружить з такими ж літніми за настроєм аксесуарами – солом’яними сумками, виробами з плетінням, шнурівкою. Він активно використовується в етнічному, рустикальному, бохо, сафарі стилях. Якщо вони вам близькі, то маєте ще більше підстав придбати лляні речі.

Бісер, скло, дерево, покриті емаллю, металеві (неправильної форми) «дитячі» і бохо-прикраси, а також перлини якнайкраще довершуватимуть лляні комплекти.

За головні убори добирайте панами, бейсболки, бандани або ж капелюхи.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНІ КОМБІНЕЗОНИ

Альтернативою до лляної сукні стане лляний комбінезон: молочний або світло-бежевий (з тонкими бретелями і штанами вільного крою). Вони дещо відрізняються деталями, але обидва закривають потребу ламати голову й вигадувати поєднання верху з низом.

До виробів з льону пасуватиме різне взуття. Вишукане елегантне й зручне повсякденне. Часом потрібною парою стануть босоніжки на підборах з тонкими ремінцями, а наступного разу – сандалі на плоскому ходу, шльопанці чи кеди.

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

ЛЛЯНА КОЛЕКЦІЯ BY FASHIONISTA

Аби лляні речі служили вам вірою і правдою тривалий час, дотримуйтеся рекомендацій щодо їх догляду:

    • - оптимальний спосіб прання – ручний. При цьому не викручуйте одяг, а акуратно відтискайте, огорніть в рушник;

    • - якщо все ж перете в машинці, то на спеціальному режимі – окремо від іншого одягу. Без віджимання й сушіння;

    • - використовуйте для прання засоби без надмірного піноутворення, без хлору. Наприклад, дитячий пральний порошок.

    • - максимальна температура води для кольорового і чорного лляного одягу – до +30 градусів; для світлого – до +60;

    • - аби вивести пляму, замочіть річ у воді, до якої додали трохи оцту або лимонної кислоти. Так удасться зберегти відтінок. Аби колір не вимивався – додайте до прального порошку солі;

    • - висушуйте льон подалі від сонячного проміння і тепла, аби одяг «не сів»;

    • - прасуйте лляні речі зі зволоженням, поки вони ще не до кінця висохли, або паром. Оптимальна температура прасування – 110 градусів;

  • - зберігайте лляні речі горизонтально, подалі від сонця і тепла.

А як бути з тим, що льон легко мнеться? Як то кажуть, прийміть його таким, яким він є. Недоліки – це продовження наших сильних сторін. Те саме і з льоном. Це чи не єдиний матеріал, де зім’ятість не означає недбалості чи недогляду. І тільки для строгих офісних аутфітів шукайте речі з сумішшю льону та інших тканин, як-от віскоза, бавовна, шовк. Тоді зіжмаканий ефект буде меншим. Невеликі вузлики на тканині – це також нормально.

У лляній вільній сукні, комбінезоні чи штанах-палацо й топі вам буде приємно і зручно, а комплект виглядатиме невимушено і стильно. Коли носити льон, як не влітку, і що ще носити спекотного літа, як не льон!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ