ГРА З КОЛЬОРАМИ В ДОБІРЦІ ЛІТНІХ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 378

Нерідко трапляється, що з подругою ви не тільки розумієте одна одну на півслові, а й поділяєте стилістичні вподобання. Не домовляючись, обираєте такі самі речі, їх комбінації. FASHIONISTA підготувала для вас добірку образів, у якій наочно демонструє, як зі зміною кольорів у комплекті або їх різному міксуванні трансформується образ.

OUTFIT INSPIRATION: PAIR №1

Перша ж пара аутфітів повертає нас до теми спорідненості чи протилежності барв на колі Іттена. Основою в обох луках слугують лілові шорти-спідниця з квітковим принтом. Їхній компаньйон – боді з комбінованим вирізом, що представлений двома тонами: рожевим і персиковим. У першому образі перед нами аналогова схема поєднання кольорів, у другому – класична комплементарнаБілі кеди та сумка-багет у тон «низу» доповнюють композицію, не ускладнюючи її.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

Особливо акуратною слід бути з грою барв у портретній зоні. Важливо пам’ятати, що аналогова схема більш спокійна, врівноважена. Вона пасуватиме дівчатам з невисокою контрастністю лиця. Тоді як комплементарна привертатиме увагу своєю активністю. Тільки обличчя з контрастним тоном шкіри, волосся, брів і очей виглядатиме виразно, не губитиметься під натиском динамічного комплекту.

OUTFIT INSPIRATION: PAIR №2

До прикладу, друга пара образів утворена з базових елементів: блакитних джинсів МОМ, мінімалістичних кедів і поєднання футболки з сорочкою. От тільки останні мають соковиті яскраві відтінки: теплі (персиковий з рожевим) та холодні (зелений з блакитним). Такі пари є аналоговими, вишуканими й більш безпечними в портретній зоні.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

Зрозуміти, яка палітра ваша, вдасться на практиці. Піднесіть до обличчя спершу одну комбінацію кольорів, а потім іншу. Обирайте ту, що не загострює нюансів, котрі хотілося б згладити (темні кола під очима, вікові зміни на обличчі тощо), від якої буквально змінюється, стає енергійнішим погляд.

OUTFIT INSPIRATION: PAIR №3

У холодній колірній гамі виконані образи третьої пари. Силуетна трикотажна сукня з драпіруванням та вкорочена сорочка поверх виглядають гостроактуальними завдяки лілово-м’ятним відтінкам. Чорні лофери на масивній підошві й чорна шкіряна сумка завершують композицію вбрання.

При цьому через більшу насиченість лілового відтінку в цих образах по-різному розставлені акценти. Лілова сукня більше привертає увагу до ніг, тоді як сорочка цього тону – до верхньої частини тіла, обличчя.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFIT INSPIRATION: PAIR №4

Образи четвертого дуету дуже близькі за настроєм і палітрою. Футболка вільного крою з коміром-поло, джинси-кльош з цупкого деніму та сумка-багет виконані у м’ятно-блакитній гамі. Білі кеди не перевантажують комплекти. Якщо ви знаєте, що вам пасують приглушені відтінки, сміливо комбінуйте такі елементи.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFIT INSPIRATION: PAIR №5

Подобається розбавляти ахроматичний лук одним яскравим відтінком? Тоді п’ята пара образів саме для вас. Важливо тільки, наскільки великою ви готові зробити кольорову пляму. Білі джинси SKINNY з розрізами, чорне взуття та сумка слугують за базу в цих образах. Гра відбувається у верхній частині комплекту. Якщо ви бажаєте голосно заявити про себе, то вдягніть поверх білого топу класичний піджак oversized кольору фуксії. Коли ж прагнете додати менш домінантного акценту, нехай верхній шар також залишається білим, а фуксія переміститься на спідній топ.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFIT INSPIRATION: PAIR №6

Остання, шоста, пара образів виглядає по-різному через свою багатошаровість і зміну відтінків цих шарів. Топ-корсет з мереживом, сорочка вільного крою, джинсові бермуди, сумка-багет. Ця лілово-блакитна гама врівноважена нейтральним спортивним взуттям, що перегукується стилем із шортами. А в одному з луків введено рожевий відтінок, який дуже органічно вписується в таку комбінацію.

OUTFITS BY FASHIONISTA

OUTFITS BY FASHIONISTA

Аби мати інший аутфіт, не обов’язково кардинально змінювати структуру вбрання. Різна колірна гама, розміщення барв у образі створюють своє особливе відчуття від комплекту. А представлена до вашої уваги добірка образів від команди FASHIONISTA дає змогу в цьому переконатися. Головне пам’ятати, що кольорова палітра, котра підсилює виразність обличчя, в кожної своя. І її варто враховувати. Тоді, вдягнувши подібні комплекти, але в різних відтінках чи їх комбінаціях, ви підкреслите свою близькість із подругою, залишаючись собою.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ