ТРЕНЧ ЗІ ШТУЧНОЇ ШКІРИ BY FASHIONISTA: ШІСТЬ ОБРАЗІВ НА ОСІНЬ

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 900

Початок осені грає з нами в гру «підлаштовуйся як можеш». Вересневі ранки попереджають про прийдешні холодні дні, а денне тепло нагадує про літо, що на календарі вже добігло кінця. Для цієї пори бренд INSPO випустив ідеальний верхній одягтренч зі штучної шкіри. Його дизайн близький до канонічної моделі плаща Burberry, але враховує й сучасні модні тенденцій. Класичний верх поєднався з трендом на шкіряний одяг і задовольнить запит прискіпливих модниць. Переконатися в універсальності й шармі тренчу INSPO допоможуть шість образів, створених командою FASHIONISTA.

ОБРАЗИ З МОЛОЧНИМ ТРЕНЧЕМ

Шкіряний плащ INSPO виконаний у двох відтінках – молочному і пісочному. Ці два базові пастельні тони легко поєднуються як з ахроматами, так і з яскравими барвами, легко завершатимуть різні на настроєм образи.

Спершу переконаймося в цьому на прикладі молочного тренчу. Образ упевненої, рішучої й наполегливої дівчини, що не знає слова «ні» й досягає свого, створює комплект зі смугастого светру, чорних легінсів, високих чобіт і лаконічної чорної сумочки LACONIC. Шкіряна фактура верхнього шару закріплює потрібне враження.

Leather Trench by FASHIONISTA

Leather Trench by FASHIONISTA

Не контрастний, а більш спокійний, при цьому також ефектний і виважений – образ № 2. Правило обирати для луку єдиний відтінок білого нещадно застаріло. Навпаки, модні інфлюенсерки часто поєднують білосніжний з теплішими його варіантами (молочним, кремовим). Так зробили і ми: до total white аутфіту з сорочки, прямих джинсів і лоферів додали молочний тренч. На їх світлому тлі виділяється тільки ніжна блакитна сумка. У дусі аутфіту: вона не різко заявляє про себе, а делікатно нагадує.

Leather Trench by FASHIONISTA

Leather Trench by FASHIONISTA

Для останнього образу з молочним плащем ми обрали яскравішого партнеразелену сукню-кльош. Її трикотажна фактура (дрібний рубчик) чудово єднається з гладкістю тренчу. Аби стилістично ускладнити аутфіт і зробити його ще цікавішим, накидуємо на плечі білий джемпер, до черевиків одягаємо високі шкарпетки, а в руки беремо світло-бежевий шопер. Так текстурована шкіра сумки контрастує з гладенькою фактурою верхнього одягу.

Leather Trench by FASHIONISTA

Leather Trench by FASHIONISTA

ОБРАЗИ З ПІСОЧНИМ ТРЕНЧЕМ

Продовжуємо тему з яскравими акцентними барвами. Спершу світлий силуетний джемпер, чорні джинси SKINNY і текстильні чорно-білі кеди органічно утворюють образ із пісочним тренчем by FASHIONISTA. А далі, як завершальний штрих, накидуємо на плечі яскравий синій светр або ж джемпер. Такий-от стильний аналог шарфа.

Leather Trench by FASHIONISTA

Leather Trench by FASHIONISTA

Якщо ж хочете залишити палітру спокійною, замініть синій «аксесуар» смугастим. Смужка перекликатиметься з чорно-білою гамою взуття й одягу, чим вималюється цілісний органічний комплект.

Ще один варіант повсякденного луку: молочний вкорочений светр + сині джинси MOM STRAIGHT + бежеві челсі + чорна сумка-шопер. Таке різноманіття відтінків об’єднується пісочним верхом. Завдяки довжині міді він «збирає» аутфіт, перегукується тоном зі взуттям. До того ж незав’язаний поясом плащ утворює вертикаль, що витягує силует.

Leather Trench by FASHIONISTA

Leather Trench by FASHIONISTA

Одна з переваг довгого верхнього одягу – з ним продовжується сезон служби коротких спідниць і вкорочених топів. Аби прогулянки з дому до пункту призначення були зручними й безпечними для здоров’я, не забутьте подбати про потрібний верхній шар. В осінні дні для бордового квітчастого костюму (з топу й мініспідниці) необхідним партнером і стає наш тренч. Разом зі світло-бежевою сумкою-багетом і світлими чоботами отримаємо доречний для осені стильний аутфіт.

Leather Trench by FASHIONISTA

Leather Trench by FASHIONISTA

Тренч зі штучної шкіри by FASHIONISTA захищатиме вас від поривів вітру і стане надійним компаньйоном для дощових днів. У ньому почуватиметеся захищеною від примх погоди і негод. Нехай на ваших серцях також буде тепло й спокійно, а в думках і діях багато завзяття і впевненості. Разом прямуємо вперед. Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ