ФАВОРИТ РОКУ – ЗЕЛЕНИЙ – У ДОБІРЦІ ОБРАЗІВ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 658

Соковитий салатовий і свіжий м’ятний, безтурботні відтінки травневої зелені та чарівного аквамарину, благородний смарагдовий і виважений фісташковий, безкомпромісний хакі й глибокий оливковий – зелений щедро тішить нас своїми переливами.

У 2021-му році він став фаворитом серед інших барв.

У своїх різноманітних проявах зелений символізує переродження природи, її оновлення та відкритість світу, дарує відчуття безпеки і спокою.

Хоч титул «Колір року» розділили жовтий з сірим, приз глядацьких симпатій дістався зеленому.

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

УНІВЕРСАЛЬНИЙ ЗЕЛЕНИЙ

Любов до цього кольору легко зрозуміти. Окрім приємних асоціацій, природний зелений легко вписується в різні стилі й доречний у найрізноманітніших випадках. Зокрема, він дуже органічний у повсякденних луках для відпочинку чи smart casual образах. Якщо хочеться додати кольору, але не знаєте якого, – обирайте зелений. Серед багатства його відтінків гарантовано є «ваш». Можливо, дивовижно гарний трав’яний відтінок нашого гольфу в широку смужку – саме він?

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

ЗЕЛЕНИЙ МОНОХРОМ

Віддані фанатки зелених відтінків гідно оцінять total look із ними. Так, трикотажний костюм на флісі від INSPO не тільки зігріватиме, а ще й тішитиме своїм неймовірним кольором, що стане родзинкою аутфіту. Також можна пограти з різними тонами зеленого та об’єднати в одному образі костюмпуловер і сумку-багет. Завдяки спорідненості відтінків і відмінності фактур, такий комплект є золотою серединою між надмірною простотою та урочистістю.

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ – СМАРАГДОВИЙ

Смарагдовий – відтінок, що зачаровує своїм благородством і вишуканістю. Звичний дует «джинси + худі» перетворюється на цікавий тандем, якщо ввести в нього цей відтінок. Особливо в парі з пісочним пальтом на запах, що підкреслює багатство зеленого.

Для вечірніх виходів обирайте класичну смарагдову сукню від INSPO довжини міді. До того ж з нею легко трансформувати образ із «зірка вечора» на «повсякденний шик». Достатньо змінити туфлі з підборами на черевики-челсі, а зверху вдягти двобортний піджак з графічним візерунком («гусяча лапка»).

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

ЗЕЛЕНИЙ КОСТЮМ

Кажуть, що вбрання зелених відтінків допомагає заволодіти прихильністю свого співрозмовника. Чудова додаткова опція: чи вдягаєш зелений на робочі переговори, чи неформальну зустріч. Адже знайти спільну мову завжди важливо. Костюми від INSPO гарантовано підтримуватимуть спокійний гармонійний образ своєї власниці. Насичений «пляшковий» відтінок брючного костюму або темно-зелений твідового підкреслюватимуть вашу впевненість, дружелюбність і шарм.

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

ПОДВІЙНЕ КОМБО

Нащо зупинятися на одному, якщо можна взяти два? Два тренди в одному образі! Особливо коли вони не швидкоминучі й перетікають один в одного. Як варіант такого симбіозу, орнамент арґайл із зеленими ромбами на трикотажному костюмі. Об’єднайте його з рудими чоботами на масивній підошві й асиметричною сумкою-багетом. Така комбінація кольорів приємна для ока, бо часто трапляється в самій природі.

Для підняття рівня «трендовості» зеленого, придивіться до його чистих яскравих відтінків. Чудовий приклад – зелений гольф у рубчик від FASHIONISTA. Він миттєво оживить стриманий комплект, до прикладу, з чорних класичних штанів прямого крою та укороченого жилету від INSPO.

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

ВІДТІНКИ ЗЕЛЕНОГО

Аби зелений вигідно відтіняв вашу шкіру, важливо знайти свій варіант цього кольору. Смуглявим брюнеткам пасує більшість відтінків зеленого, тоді як «Білосніжкам» (світла шкіра, темне волосся) радимо обирати його глибокі холодні варіації.

Зелений із жовтим підтоном – чудовий варіант для теплого колориту зовнішності. Якщо ви його власниця, зверніть увагу на салатовий колір нашого вкороченого гольфу з коміром-стійкою. Насичений, але холодний зелений краще опускайте в нижню частину образу. Сміливо експериментувати із зеленим можуть білявки, особливо якщо в макіяжі є рожеві тони.

Це все ж, звісно, тільки теорія. Аби впізнати свій зелений, його слід приміряти.

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

ЗЕЛЕНИЙ ТА ТВІД

Попередня публікація в нашому блозі цілком присвячена актуальному й розкішному твіду. Сьогодні ж тільки зазначимо: якщо ви прагнете виглядати елегантно і стильно, зверніть увагу на вироби з цього матеріалу. Ви легко можете повторити кольорові мотиви твідової речі, обравши їм у пару зеленого компаньйона.

Варто також знати, що зелений підсилює будь-які почервоніння на обличчі. Якщо боїтеся такого ефекту, опускайте цей колір далі від портретної зони.

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

ЗЕЛЕНИЙ І ТРИКОТАЖ

Якщо бажаєте створити затишний образ, зверніть увагу на м’який і зігрівальний трикотаж. Без нього взимку нікуди. Оливкові теплі (кардиган з орнаментом) чи ментолові прохолодні (кардиган із об’ємними кульками) відтінки підсилюватимуть заспокійливий ефект, а ви почуватиметеся ще більш розслаблено.

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

GREEN INSPIRATION BY FASHIONISTA

Зелений – фаворит сезону, що не втрачатиме популярності й надалі. Актуальними є всі його відтінки, а отже, і носити зелений може кожна. Головне зрозуміти, котрий пасує вам. Команда FASHIONISTA закликає не зволікати з пошуками, адже сама закохана в цей колір.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ