ШКІРЯНА МІНІСПІДНИЦЯ INSPO BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 614

Ось уже кілька тижнів наша команда схвильована й горда запуском власного бренду – INSPO by FASHIONISTA. Натхненні вашими історіями й образами, ми мріємо й надалі допомагати вам підкреслювати свою красу й індивідуальність, переживати трепет від розпаковування посилок і завмирати у щасті від перших примірок. Кожна річ під брендом INSPO про вас та для вас, наші любі #fashionistagirls.

На сторінках цього блогу ми ділитимемося з вами ідеями створення комплектів і невеличкими секретами їх стилізації. Адже наша робота – надихати вас. І ми прагнемо виконувати її якнайкраще, розвиваючись разом із вами! Без зайвих зволікань пропонуємо вашій увазі одну із наших новинок – шкіряну мініспідницю INSPO.

Гойдання маятника моди то повертало на пік популярності, то на деякий час ховало від масової уваги довжину міні. І ось у 2021-му розпочався новий виток її слави. Тріумфально заполонивши серця молодих жінок у 60-х, а потім 90-х роках минулого сторіччя, сьогодні мініспідниця повернулася на модний п’єдестал. У рамках нашого бренду ми вирішили об’єднати цю тенденцію із трендовим матеріалом – шкірою.

Шкіряна мініспідниця від INSPO – це не тільки іt-річ сезону, а й універсальний предмет, що здатен слугувати базою для численних луків. Зокрема, завдяки кольорам, у яких вона виконана: світло-бежевому, чорному, коричневому та хакі. Аби не бути голослівними, на конкретних прикладах продемонструємо її багатогранність.

Важливою характеристикою сьогоднішньої героїні є цупкість матеріалу, завдяки якому вона тримає форму та робить поставу в зоні стегон добре сформованою. Відіграючи роль каркасу в комплектах, шкіряна мініспідниця легко римується із розслабленим трикотажем, а її висока посадка дає змогу обирати й укорочені моделі верху.

Перші два образи зі світло-бежевою спідницею виконані у монохромній спокійній гамі. Поєднання зі вкороченим білим гольфом, ніжними бежевими чоботами на шнурівці і сумкою з боковою зборкою виглядає грайливо, але не надміру, збалансоване м’яким і ніжним верхом. Невеличкий розріз на одній нозі, що продовжується декоративним швом, загалом витягує весь силует і підкреслює стрункість ніг.

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

Другий варіант стилізації світло-бежевої крихітки сміливіший, а від того ще краще закарбовується в пам’яті: укорочений джемпер із прямокутним вирізом у поєднанні з рудими челсі та асиметричною сумкою. Бути у центрі уваги – ваша стихія? Цей комплект не залишить вас байдужою!

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

Якщо ж треба компенсувати сексуальний заряд мініспідниці, у пригоді стануть елементи спортивного стилю: базова біла футболкакеди та худі. Перший образ із чорною міні – чудовий приклад для цього. Зауважимо, що всі образи в сьогоднішній публікації об’єднує лаконічне взуття на доволі масивній підошві без високих каблуків. Воно потрібне для балансу у повсякденних образах, їх гармонійності та актуальності. Підбори прибережемо для особливих вечірніх нагод.

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

Ще один цікавий прийом у стилізації короткої шкіряної спідниці – будь-який оверсайз з довгими рукавами у верхній частині луку. До прикладу, піджак вільного крою, одягнений поверх гольфу. Завершити total black образ допоможуть ахроматичні челсі та асиметрична сумка.

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

Допоки надворі тепло, можна легко обходитися без колготок. Однак з настанням холодів підбирайте до комплектів тонкі напівпрозорі варіанти в кольорі (не тілесні). У тому числі й чорні. Завдяки щільному обляганню такі колготки будуть темнішими по боках і світлішими по центру ноги, що, своєю чергою, зробить їх ще стрункішими.

Завжди неперевершено виглядає гра шкіряної та в’язаної фактури. Тому молочний жилет поверх сорочки у комбінації з коричневою спідницею виглядає вишукано і стильно. А молочні лофери на масивній підошві і світла сумка з широкою ручкою вдало доповнять композицію комплекту.

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

Верхній шар, якщо він дає таку можливість, носіть розстібнутим. Таким чином вам удасться створити цікаву багатошаровість і пограти з довжинами. Так, чорний кроп-топ можна доповнити піджаком, а для завершення образу підібрати чорні лофери й структуровану маленьку сумку.

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

Якщо прагнете додати ще з’єднувального елемента, одягніть високі шкарпетки. Вони забезпечать повільний перехід між взуттям і рештою образу. Добирайте їх у тон одягу, сумки чи взуття. В ахроматичних луках шкарпетки здатні бути акцентом. Однак майте на увазі, що вони привертають увагу до щиколоток і гомілок. Якщо ваша мета – корекція об’ємів цих ділянок тіла, краще аби відтінок шкарпеток збігався зі спідницею чи лоферами (іншим взуттям).

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

Наостанок пропонуємо скомпонувати шкіряну спідницю кольору хакі з принтованим затишним і теплим светром та кардиганом. У цих образах переплетені вже названі нами прийоми: гра стилів і фактур, низький масивний хід, об’ємна багатошаровість.

LEATHER SKIRT BY FASHIONISTA

LEATHER SKIRT BY FAHSIONISTA

Шкіряна мініспідниця INSPO акумулює в собі головні тренди сезону і водночас легко поєднується з найрізноманітнішими верхами і взуттям. Коли свої права перебере холодна осінь, команда FASHIONISTA радила б утеплювати комплекти довгим верхнім одягом: тренчем, пальтом, стьобаною паркою тощо. Якщо тема трендів у верхньому одязі для вас актуальна, майте на увазі, що попередня публікація присвячена саме їй.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ