ПІДЖАКИ В КОЛЕКЦІЇ «AUTUMN BREATH» BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 270

Минуло століття, як в епоху гарсонів жінки почали одягати короткі прямі піджаки. Це стало важливим кроком у розвитку моди й переосмисленням гендерних ролей. Під сумнів ставилися традиційні ролі, що відводяться жінкам. Сьогодні дизайнери експериментують із фасонами, матеріалами, кольорами піджаків, їх варіації стають все різноманітнішими. Загляньте в нашу колекцію PRE-FALL ’23 – FASHIONISTA підготувала багато цікавинок.

УКОРОЧЕНИЙ ПІДЖАК STYLISH

У ХХ столітті популяризувала піджаки для жінок ікона стилю – Коко Шанель. Її версії цього верхнього одягу були більш облегшеними, не такими маскулінними. У нашому асортименті такою моделлю є вкорочений піджак Stylish, що застібається но один ґудзик спереду. Темно і світло-сірий верх пазлом складеться з плісированою спідницею міні від INSPO. Гетри з лоферами чи високі чоботи довершать лук з французьким настроєм.

JACKETS BY FASHIONISTA

JACKETS BY FASHIONISTA

СИЛУЕТНИЙ ПІДЖАК З ПРИНТОМ ГУСЯЧА ЛАПКА

Силуетний крій верхнього одягу – один із помітних трендів осені ’2023. Утилітарні моделі з підкресленою лінією талії повертаються до нас із 90-х. Це десятиліття не втрачає свого впливу на сучасну моду і найближчим часом не втратить. Поєднувати наші силуетні піджаки пропонуємо з мініспідницями, що разом складаються в костюми, або ж з чимось більш закритим і вільним – прямими джинсамивільними спідницями тощо.

JACKETS BY FASHIONISTA

JACKETS BY FASHIONISTA

ЖАКЕТ CASUAL З ІМІТАЦІЄЮ КИШЕНЬ

Восени і взимку багато хто з нас несвідомо переходить у більш приглушені, темні кольори. Зміни погоди і практичне бажання обирати немазкі тканини підштовхують нас до цього. Однак для більш неочікуваних і освіжних комбінацій обирайте світлий жакет Casual, що підсвічуватиме ваше обличчя. Якщо ж схиляєтеся до інших способів урізноманітнити свій осінній гардероб, ця модель є і в чорному.

JACKETS BY FASHIONISTA

JACKETS BY FASHIONISTA

ПІДЖАК FANCY З ДЕКОРАТИВНИМИ КИШЕНЯМИ

На продовження теми експериментів з кольором: у палітрі новеньких піджаків і жакетів від FASHIONISTA привертає до себе увагу бордовий піджак Fancy. Акцентний колір і третя декоративна кишеня роблять його statement-річчю в образі, тож у компаньйони до цього піджака беріть щось базове, просте. Якщо ж хочете зупинитися лиш на грі з кишенями, придивіться до чорного варіанту.

JACKETS BY FASHIONISTA

JACKETS BY FASHIONISTA

ПІДЖАК ORIGINAL З ІМІТАЦІЄЮ КИШЕНЬ

Цікаві деталі – ще одна ставка, яку ви можете зробити, обираючи свій варіант піджака від бренду INSPO. Невеличка деталь у вигляді незвичної нагрудної кишені закарбовує образ у пам’яті, водночас не перевантажуючи його. Як варіант стилізації такий піджак прекрасно поладнає із класичними штанами-кльош. Якщо ви складаєте лук в офіс, залишається додати лофери і нейтральну майку чи лонґслів.

JACKETS BY FASHIONISTA

JACKETS BY FASHIONISTA

КАРТАТІ ОДНОБОРТНІ ПІДЖАКИ ВІД INSPO

Піджаки Brown Cell і White Cell стануть цікавою базою у вашому гардеробі. Бежевий і колір пудри легко вписати у повсякденний гардероб, і вони не виглядатимуть надто буденно, а, як і всі наші піджаки, робитимуть силует більш зібраним завдяки чіткій лінії плечей, геометричним деталям. Носіть їх із товаришами з ділового стилю (наприклад, штанами-палацо) або міксуйте з чимось менш очевидним (сатиновими сукнямиспортивними штанами тощо).

JACKETS BY FASHIONISTA

JACKETS BY FASHIONISTA

Нині піджаки – важлива частина гардеробу як чоловіків, так і жінок. Якщо маєте потребу в новенькому піджаку, FASHIONISTA має що запропонувати. У розділі «ПІДЖАКИ І ЖИЛЕТИ» знайдете всі новинки, а також моделі з минулих сезонів, що не втратили актуальності. Досліджуйте модний світ разом із нами.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ