ПІДЖАКИ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 742

На сторінках блогу ми багато пишемо про поєднання речей, складаємо капсули і набори луків. З досвіду знаємо, що одна річ здатна закрити багато питань, на кшталт «з чим це носити?» або «чого не вистачає?». Сьогодні звертаємо вашу увагу на піджак – незмінний атрибут гардеробу сучасної дівчини і жінки.

У крамниці FASHIONISTA ви знайдете не один десяток піджаків. Аби не перелічувати всі, звернемо увагу на новинки. А ви переходьте в розділ «ПІДЖАКИ ТА ЖИЛЕТИ» і розглядайте весь асортимент. Кожен із них дібраний і створений з любов’ю до вас, fashionista-girls.

ПРИНТОВАНИЙ ПІДЖАК

Для базового гардеробу не обов’язково обирати чорний чи молочний піджак. Альтернативою ахроматичним і нейтральним тонам стане геометричний принт – клітинка або смужка. Чіткий і зрозумілий візерунок у бежево-коричневих тонах легко поєднається як з такими ж спокійними кольорами, так і з більш акцентними.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

Гармонійно складеться образ, у якому колір іншої речі перегукується з відтінками, що вплетені у гусячу лапку чи дрібненьку клітинку віші. До картатих піджаків INSPO пасуватиме вся палітра бежевих кольорів, а також світліші молочні і темні шоколадні тони.

Для прикладу, «смачний» аутфіт із картатим бежевим піджаком, білим лонґслівом і коричневою спідницею зі штучної шкіри.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

Зрозумілий образ із лонґсліваджинсів і кросівок стане в рази цікавішим завдяки пісочному піджаку в смужку. Завдяки своєму крою він перенесе акцент на плечі, ще більше підкресливши субтильність силуету, зробить комплект зібраним і завершеним.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

ЦІКАВЕ КОЛІРНЕ РІШЕННЯ

Якщо ви вже маєте піджак нейтрального кольору / принту, саме час експериментувати з кольорами. Серед новинок бренду INSPO є чудові варіанти класичних піджаків – у темно-блакитному, синьому і зеленому відтінках. Також вам варто звернути на них увагу, якщо більшість вашого осінньо-зимового гардеробу виконана в темних тонах. Тоді складнощів зі стилізацією не виникатиме. Чорні легінси, топ, лоферисумка і головний убір + яскравий піджак – просте стильове рішення для щоденного образу.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

Якщо ви шукаєте піджак для ділової капсули, зверніть увагу і на штани-палацо синього, сірого чи пісочного відтінків. Разом із піджаком відповідного кольору вони складуть стильну двійку. Залишиться подбати про нижній шар: сорочку, сатиновий топ без мережива, блузу, футболку тощо. Ну і, звісно, взуття – балетки, туфлі, лофери, черевики. При цьому такий костюм легко перепрофілюється з ділового на повсякденний, коли ви взуєте кеди і заміните сумку на рюкзак.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

Носіть такі піджаки зі шкірою. Їх вільний крій і довжина добре поладнають з цим трендовим матеріалом. Чорні штани з розрізами спереду + зелений піджак оверсайз – ефектне рішення цієї осені by FASHIONISTA. Решту комплекту також залишайте у чорному.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

НЕ ОВЕРСАЙЗОМ ЄДИНИМ

Якщо вам хочеться зробити акцент на талії, для вас є силуетні моделі піджаків у чорному і сірому кольорах. Такий крій – хіт холодного сезону ’ 2022/2023. Він повторює естетику new look від Dior, але у ХХI сторіччі доповнюється більш маскулінними чи брутальними компаньйонами.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

Для ділового образу – прямими штанами і ботильйонами на стійких підборах, для casual-аутфіту – штанами зі штучної шкіри і вкороченого топу.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

РІЗНОМАНІТНА ФАКТУРА

Різноманітна фактура – ще одна примітна ознака асортименту піджаків by FASHIONISTA. Стилізація твідових моделей INSPO – окрема тема, яку ми висвітлювали наприкінці літа.

Інший варіант текстурного верху – чорний однобортний піджак з імітацією кишень. Цю пряму подовжену модель вам удасться поєднати з будь-чим: сатиновою сукнею, джинсами, мініспідницею чи класичними штанами.

Піджаки by FASHIONISTA

Піджаки by FASHIONISTA

Якщо піджак актуального крою, з якісної тканини, потрібного вам кольору/принту та пасує до багатьох речей, – впевнено включайте його до гардеробу. Магія однієї речі не змусить на себе чекати: ви доповнюватиме ним безліч своїх аутфітів і щоразу тішитиметеся його універсальності. Спробуйте разом із FASHIONISTA!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ