ДОВГІ СУКНІ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 1552

У тренді полярні довжини: від мікро до максі. Перший варіант залишімо на тепліші днини, а от придбати довгу сукню від FASHIONISTA – саме час. У нас вони на різний смак: від вільних теплих – до силуетних тонких, від мінімалістичних – до акцентних і самодостатніх. Котрась із сукенок неодмінно припаде вам до душі!

СУКНЯ МАКСІ BASIC

Базова максісукня без декору – прекрасна партія для ваших щоденних луків. Носіть її з улюбленими кросівками й картатою сорочкою в тон, пов’язавши на плечах чи стегнах. Аби почуватися впевнено, не треба винаходити велосипед. Зберігайте прийом у свою скарбничку стильних рішень.

Long dresses by FASHIONISTA

Long dresses by FASHIONISTA

СУКНЯ KNIT

Направду, через експресивність і яскравість мікротренду barbiecore багато хто ним уже наситився. Але це не стосується усього рожевого. Знімаємо градус гламуру й пластиковості, заходячи через комфорт трикотажу і зручність взуття без підборів. Сукня Knit – втілення ніжності й звабливості. Зав’язка на спині робить своє.

Long dresses by FASHIONISTA

Long dresses by FASHIONISTA

СУКНЯ З ВИШИВКОЮ

Глибокий виріз каре, що відкриває ключиці, декоративна зав’язка і драпірування на ліфі, об’ємні рукава, високій розріз на нозі – ця сукня не потребує інших акцентів, а тільки нейтральних партнерів, що відтінятимуть її самодостатність і вашу впевненість у ній. Все, що знадобиться, – невелика сумка, високі чоботи, лаконічні аксесуари. Як варіант, додайте чорні напівпрозорі колготки – вони не зіпсують total black образу.

Long dresses by FASHIONISTA

Long dresses by FASHIONISTA

CУКНЯ TEXTURE З КОМІРОМ ПОЛО

FASHIONISTA має рецепт ідеального шоколаду, що не прилипатиме сантиметрами до талії, – коричнева cукня Texture з коміром поло. Довга тепла сукня – потреба зимового (та й весняно-осіннього) сезону, її одягнете й на роботу, і в театр, і на прогулянку. Обіграти легко з ахроматами або в суцільно шоколадних убраннях.

Long dresses by FASHIONISTA

Long dresses by FASHIONISTA

СИЛУЕТНА CУКНЯ TEXTURE

Зірка новорічної добірки Winter Fairytale – силуетна сукня Texture. Вона доречна і в повсякденних образах – з високими чоботами й елегантною структурованою сумкою. Що важливо – знайти правильні тілесні колготки. Такі, що не виглядатимуть на ногах жовтими чи сіро-голубими. Знайшли тон, близький кольору вашої шкіри? Робіть запаси цих колгот, вони вам ще знадобляться!

Long dresses by FASHIONISTA

Long dresses by FASHIONISTA

Ще один важливий бонус, коли обираєш довгу сукню, – до неї легко дібрати взуття. Не треба морочитися з тим, чи не «ріже» ногу висота чобіт. Хай останній місяць зими не буде надто лютим, а в очікуванні весни насолоджуйтеся зимовими аутфітами разом з FASHIONISTA.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ