WINTER FAIRYTALE BY FASHIONISTA. PART II

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 960

Сяйво і блиск, що мерехтливо огортають поставу, – основа новорічного дропу від FASHIONISTA. Проте випромінювати впевненість і красу можна й інакше. Ми подбали, аби ви мали не один інструмент. У розділі WINTER FAIRYTALE разом із люрексною лінійкою Shiny знайдете елегантні твідові, класичні й шкіряні речі, а також дві сукні, які варті окремої уваги!

СУКНЯ TEXTURE

Сукня Texture зачарує вас силуетним цупким трикотажем з особливим неоднорідним рельєфом. Довгі вертикальні смуги, що він малює, витягуватимуть вашу поставу. Як і подовжені рукава, що відкривають тільки кінчики пальців. Своєрідний натяк: в цій сукні не доведеться поратися в повсякденних робочих справах!

Winter Fairytale by Fashionista

Winter Fairytale by Fashionista

Довжина максі додає драматичності й «просить» до себе бодай невеличких, але підборів. Наприклад, зручних і жіночних kitten heel. Їх елегантність перегукуватиметься з делікатним і ніжним вирізом човником.

Winter Fairytale by Fashionista

Winter Fairytale by Fashionista

СУКНЯ ELEGANCE

Від одного полюсу до іншого: замість максі – міні. Певні, обидві довжини знайдуть своїх власниць. Сукня Elegance акцентує увагу на ногах і водночас створює витончений образ. Вона підкреслює плавні лінії тіла завдяки виточками і декоративним швам. Балансують силуетність і коротку довжину рукава – їх закритість і невеличкий об’єм в зоні плечей. Саме він робить сукню Elegance чудовим вибором для дівчат, які хочуть візуально розширити плечі.

Winter Fairytale by Fashionista

Winter Fairytale by Fashionista

V-подібний виріз спереду і ззаду заохочує дібрати до плаття кольє, чокер чи підвіску – в колекції аксесуарів FASHIONISTA є чимало стильних варіантів. Або ж навпаки – можна змістити фокус на обличчя, надягнувши statement-сережки. Обираючи між молочною і блакитною, пам’ятайте, що на сукні Elegance діє чимала знижка!

Хоч яке зі вбрання ви обрали, FASHIONISTA бажає завжди почуватися впевнено і привабливо. Бо краса і сила всередині вас, а ми тільки допомагаємо їм проявлятися. Нехай прийдешній рік тільки посилить ці відчуття!

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ