ДОБІРКА ОБРАЗІВ ДЛЯ НАРЕЧЕНОЇ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 951

Бути неперевершеною у день свого весілля – котра з нас не мріяла чи не мріє про це нині? У кожної це бажання має свою форму і особливості. Однак упевнено стверджуємо: аби воно здійснилося, не обов’язково купувати класичну весільну сукню. Почуватися по-особливому можна й у, здавалося б, звичних, повсякденних речах. Сьогодні команда FASHIONISTA склала п’ять образів нареченої – для церемонію розпису й затишного сімейного святкування. Звісно, ви можете використовувати їх і як першу частину святкового аутфіту, яку згодом змінить весільна сукня.

Передусім комплект зі звичних речей перетворюється у весільний завдяки деталям. Білий костюм INSPO з двобортного піджака і штанів прямого крою виглядає вже не так офіційно, а радше урочисто завдяки босоніжкам з осяйними ремінцями. Ще більше сяйва можна додати і через прикраси: надягнувши, наприклад, вишукані акцентні сережки. Сумка-багет і білий топ делікатно доповнять образ.

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Складаючи весільний лук, звертайте особливу увагу на колір. Білий, молочний, кремовий, різні варіанти бежевого і т. д. – для кожної це свій відтінок і тон, холодний або більш теплий. Вдало дібраний колір освіжає обличчя, додає погляду жвавості й оптимізму, згладжує вікові зміни.

Сліпучо-білий чудово виглядатиме на смуглявих наречених або ж, навпаки, на власницях холодного підтону шкіри – Білосніжках. Тоді як до теплого колориту краще пасуватимуть барви, ближчі до слонової кістки, ванільного морозива, молочного. До прикладу, такого, як колір нашої сорочки Basic з об’ємними рукавами.

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Нині не обов’язково добирати всі елементи в одному відтінку: гармонійним партнером до молочного верху стане білий низ ( штани-кльош). Засвідчить те, що ви виходите заміж у 2022-му, колір цього року – Very Perі, а саме його варіація від FASHIONISTA – лілова сумка мінітрапеція зі шкіряною ручкою. Підтримають кольоровий акцент яскраво-рожеві замшеві туфлі.

Які ще є способи зробити образ складнішим і глибшим? Знову згадуємо про гру фактур: осяйний сатин спідниці – матова шкіра босоніжок і сумки, трикотажна текстура топу-бра і гладкість віскозного піджака. Єднання легкості й архітектурності речей створюють вишуканий і цілісний образ.

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Якщо бажаєте додати трохи перчинки святковому вбранню, придивіться до білого топу з імітацією корсета: вкороченого, з прямокутним вирізом, довгими прозорими рукавами. Сіточка – один зі впізнаваних атрибутів весільного стилю. На фоні з сатиновою спідницею міді зберігається гра фактур. Тільки босоніжки змінюємо на модель із гострим носиком, що візуально ще більше витягує образ. Якщо надворі прохолодно, додаємо білий класичний піджак INSPO з попереднього луку.

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Ну і як же весільна добірка без сукні? На нашу думку, для теплої пори вона повинна відповідати низці критеріїв:

  • - не надто сковувати поставу, але вигідно її підкреслювати;

  • - бути приємною до тіла;

  • - бути комфортної довжини.

Біла квітчаста мідісукня Elegance із зав’язками на рукавах – задовольняє кожен із них. Вона лаконічна, універсальна і романтична. Ніжний дрібний квітковий візерунок це тільки підкреслює. Білі босоніжки й сумка мінітрапеція довершують лук.

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Ідеї для розпису від FASHIONISTA

Тенденція на універсальність – один із трендів весільної моди останніх років. Та пам’ятайте, що це ваш день! І хай якому з образів ви надасте перевагу, найважливіше – почуватися впевненою. Так ви випромінюватимете любов і щастя. А відображення в дзеркалі тільки нагадуватиме, що сьогодні один із найщасливіших днів. Сяйте у свій особливий день разом із FASHIONISTA! І зберігайте це сяйво протягом усього подружнього життя.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ