АКТУАЛЬНІ СПІДНИЦІ BY FASHIONISTA

list Розділ: Lookbook by Fashionista Дата публікації: favorite Вподобання: 272

Ми обираємо спідниці з різних причин: комфорт у спеку, вдале відображення нашого стилю, підкреслення грації та ін. Кожна дівчина і жінка має свою мотивацію й побажання, а задовольнять їх спідниці by FASHIONISTA. Різних довжин, тканин і фасонів – обирайте для будь-яких потреб і обставин!

СПІДНИЦІ МАКСІ

Бренд INSPO не оминув увагою тренд на довжину максі. На сьогодні в нашому асортименті є дві моделі до підлогиджинсова і спідниця-футляр. Спідниця з деніму представлена двома світлими відтінками. Поєднуючи її із футболкою чи силуетним топом, ви відтворите одну з найбільш трендових формул літа ’2023.

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

Спідниця-футляр має більш діловий настрій, однак не поспішайте відмовлятися від неї і в кежуальних луках. Узувайте спортивне взуття до образу з максі після робочого дня і проводьте вільний час у комфорті.

СПІДНИЦІ МІДІ

Якщо ви не фанатка моделей до підлоги, але хотіли б довгу спідницю, то зважте на наші варіанти міді. Котрий із низів органічно впишеться у ваш гардероб:

    • - джинсова синя спідниця з розрізом спереду, який візуально видовжує ніжки;

  • - або ж сатинова – яскравого кольору й із рівним обробленим низом?

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

ПЛІСИРОВАНІ СПІДНИЦІ МІНІ

Плісировані міні – одні з наших найулюбленіших варіантів. Тож хай вас не дивує їх розмаїття у магазині FASHIONISTA. З усіх моделей найперше зверніть увагу на базову лаконічну модель, яку ви легко впишете в образи з футболкамибоді тощо. На противагу їй – акцентна спідниця Combined, що вабить своїм небанальним дизайном.

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

Вам також можуть припасти до душі спідниці-плісе з трендовими деталями, які органічно вплетені в базові спідниці, а саме:

  • - подвійна талія, що створена еластичною вставкою на поясі; 

  • - необроблений низ і кишені, що визирають з-під подолу спідниці.

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

STYLISH SKIRTS by FASHIONISTA

Бути стильною – це робити свій вибір з того, що пропонує мода. І хоч якими критеріями ви керуєтеся, найперше зважайте, чи почуваєтеся ви впевнено в обновці. Обирайте спідниці by FASHIONISTA, які вам до душі. І завжди залишайтеся собою.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ