ЧОТИРИ СТИЛЬНІ СЕРІАЛИ ДЛЯ НАТХНЕННЯ BY FASHIONISTA

list Розділ: Розділи Дата публікації: favorite Вподобання: 106

Спостерігати за циклічністю моди так цікаво! Але щоб помічати і розуміти звідки відродився тренд, було б добре відкрити для себе першоджерела. FASHIONISTA обрала чотири серіали, де, рухаючись за цікавим сюжетом, невимушено, легко і точно (!) ви відкриєте для себе красу різних модних епох. Бо ліпше раз побачити, аніж сто разів почути.

«DOWNTON ABBEY»

Історичний драматичний серіал «Абатство Даунтон» зображує життя заможних британців і британок між 1912 і 1926 роками. Сюжет розвивається на тлі загибелі «Тинтаніка», Першої світової війни і ревучих 20-х. Протягом шести сезонів спостерігаємо за тим, як творці серіалу з історичною достовірністю малюють мінливість моди, що стає менш обмежувальною, як з плином часу змінюються еталони краси. Цей серіал для вас, якщо хочете зануритися у світ британської аристократії початку ХХ століття.

Movietime with FASHIONISTA_DOWNTON ABBEY

Movietime with FASHIONISTA_DOWNTON ABBEY

«THE MARVELOUS MRS. MAISEL»

Естетика 50-х і 60-х нині проявляється з новою силою. FASHIONISTA запрошує надихнутися стилем цих епох через два улюблені серіали, події в яких розгортаються всередині минулого століття.

Перший із них – комедійно-драматичний серіал «Дивовижна місіс Мейзел», де головна героїня після зради чоловіка будує кар’єру комікеси в Нью-Йорку. Особливе місце в стрічці мають костюми: яскраві барви і принти, їх мікс, упізнавані силуети, зокрема елегантні коктейльні й вечірні сукні, велика увага до капелюшків, рукавичок, прикрас та інших аксесуарів. До того ж із розвитком кар’єри сценічні образи Мідж розвиваються до більш авангардних і сміливих. «Дивовижна місіс Мейзел» – суцільна естетична насолода, приправлена чудовим гумором!

Movietime with FASHIONISTA_THE MARVELOUS MRS. MAISEL

Movietime with FASHIONISTA_THE MARVELOUS MRS. MAISEL

«MAD MEN»

Серіал «Божевільні» в похмурішому стилі, але так само достовірно передає вайб 60-х – початку 70-х років. Шоу порушує багато важливих соціополітичних питань (зміна ролі жінок у суспільстві, рух за громадянські права, сексуальна революція). Водночас, спостерігаючи за роботою рекламного агентства, ми бачимо розвиток тодішніх моди й дизайну. Силуетні сукні й костюми в офіс, капрі й светри для повсякдення, ще більше модних фасонів 60-х, багатство барв, увага до спідньої білизни, трансформація макіяжу і зачісок – розглядати тут є що!

Movietime with FASHIONISTA_MAD MEN

Movietime with FASHIONISTA_MAD MEN

SEX AND THE CITY»

Про серіал «Секс і місто» чули всі! І хай скільки запитань до сюжету і стосунків у ньому виникає тепер, пропрацьованість образів головних героїнь незмінно захоплює. Експериментальний і еклектичний стиль Керрі; препі й жіночна класика на Шарлоті; провокація й розкутість від Саманти; мінімалізм і практичність у гардеробі Міранди – через одяг дуже точно і глибоко розкривається характер персонажок. Перегляньте серіал, якщо хочеться поспостерігати за тим, як мінімалізм кінця 90-х трансформується у максималізм початку нульових.

Movietime with FASHIONISTA_SEX AND THE CITY

Movietime with FASHIONISTA_SEX AND THE CITY

Машини часу ще ніхто не винайшов, але, на щастя, людство створило кінематограф! Яка епоха вам цікава нині: міжвоєнні 20-і, яскраві 60-і чи мінімалістичні 90-і, що перетікають у провокативні нульові? Під запит завжди знайдеться серіал: FASHIONISTA обов’язково розширить добірку, дочекайтеся! .

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ