БАЗОВИЙ ГАРДЕРОБ: ФОРМУЄМО СТРУКТУРУ НА ЛІТО

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 3710

Описуючи поняття бази в матеріалі «Базовий гардероб: знайомство», ми для зручності запропонували її класичний поділ на 4 сегменти: TOPS («верхи»), BOTTOMS («низи»), COATS (верхній одяг) та ACCESSORIES (взуття, сумки, ремені, прикраси). Разом з FASHIONISTA спробуємо розглянути їх можливу структуру. Приміряючи до себе запропоновані варіанти, враховуйте ключові фактори, що визначають ваш стиль.


TOPS

У категорії TOPS звертаємо увагу на базові футболки. Важливо, щоб вони були без принтів чи декоративних вставок. А от крій, довжина рукава мають бути ідеальними саме для вас. Обирайте колір, що пасуватиме вам та поєднуватиметься з усіма «низами». Від білого, кремового й сірого – до гірчичного, темно-синього й чорного. 

Футболка від FASHIONISTA білий

Топ від FASHIONISTA бежевий

Футболка від FASHIONISTA

До речі, футболка в смужку або боді – незмінна база. З ними можна зібрати безліч літніх образів, як в casual стилі, так і в класичному.

Джинси від FASHIONISTA

Basics by FASHIONISTA

Боді в смужку від FASHIONISTA

Basics by FASHIONISTA

Сорочка вільного крою з льону чи бавовни – чудова альтернатива футболці, коли остання надто неформальна. Водночас вона стане чудовим доповненням до casual образу, верхнім шаром для луку на пляж чи доповненням до вишуканого образу. Важливо тільки обрати відтінок, що швидко не набридне. Білий та блакинтий - фаворити FASHIONISTA.

Ще один елемент, який умовно зараховуємо до «верхів», – маленька біла (або ж іншого базового відтінку) сукня простого крою, що вигідно підкреслюватиме поставу. Сміливо вдягайте її на літні ділові зустріч чи використовуйте у вечірньому образі, поєднавши з відповідними до нагоди аксесуарами.

Сукня з перфорацією від FASHIONISTA

Сукня силуетна від FASHIONISTA

Сукня силуетна з вирізом халтер від FASHIONISTA


BOTTOMS

Штани, шорти та спідниці – ключові елементи в категорії BOTTOMS. Обираючи перші, зверніть увагу на прямі чи завужені моделі з урахуванням своєї статури. Хоч блакитні джинси залишаються вічною класикою, в літню пору окремо відзначимо універсальність джинсів і штанів-палацо білого або молочного кольору.

Штани палацо від FASHIONISTA

Джинси МОМ SUPER HIGH WAIST від FASHIONISTA

Спідниця-кльош від FASHIONISTA

Поєднавши їх із цікавим топом на тонких бретелях, створимо святковий лук, з футболкою – повсякденний. Таке кольорове рішення «низу» варто обирати тим дівчатам і жінкам, котрі не бояться візуально додати трохи об’єму в зоні стегон.

Серед базових спідниць на літо фавориткою від FASHIONISTA є спідниця мідіплісе, що при ході дарує відчуття легкості і комфорту. В пошуках універсального «низу» на нашому сайті зупиняйте вибір на її виконанні в білому кольорі.

Спідниця плісе текстурована  від FASHIONISTA

Basics_bottoms2.jpg

Також чудовою базою можуть виступити джинсові спідниці та шорти. На щодень підійдуть як подовжені шорти класичного блакитного кольору, так і джинсова мініспідниця білого або чорного кольорів.

Джинсова спідниця  від FASHIONISTA

Джинсові шорти від FASHIONISTA

Джинсова спідниця  від FASHIONISTA


COATS

Закрити потребу у верхньому одязі на літо зможуть 3 елементи базового гардеробу: кардиган, жакет і джинсова куртка. Про кардиган як тренд сезону «весна-літо» ’2021 ми вже розповідали. Обираючи його як coats, надавайте перевагу базовим відтінкам і вільному крою, щоб легко накинути на плечі прохолодного літнього дня чи пізнього вечора. Ці ж рекомендації доречні й для двох інших предметів гардеробу в категорії верхній одяг.

Разом з тим жакет є універсальним елементом, котрий вдало доповнить як розслаблений образ з велосипедками, так і романтичний – із спідницею-кльош.

Піджак Oversized  від FASHIONISTA

Піджак Oversized  від FASHIONISTA

Піджак подовжений Oversized  від FASHIONISTA

Босоніжки з масивною підошвою від FASHIONISTA

Джинсова куртка – чудовий вибір для неформальних поєднань. Окрім тотального джинсового образу з кедами, вона прекрасно зіграє на контрасті, до прикладу, з романтичною сукнею.

Сукня силуетна від FASHIONISTA

Сукня силуетна від FASHIONISTA


ACCESSORIES

Сумки і взуття посідають в гардеробі кожної дами особливе місце. Обираючи базову модель, найперше спирайтеся на свій стиль, аби взуття чи сумка стали вашими помічниками й гармонійно доповнювали образ.

Неодмінною базовою моделлю взуття є кросівки чи кеди білого кольору, або ж лофери. Їх легко поєднати як із джинсами, так і з сукнями. Класичні туфлі на підборах – вибір тих, хто надає перевагу елегантним образам або ж хоче з їх допомогою зіграти на контрасті з маскулінністю.

Кеди однотонні від FASHIONISTA

Класичні туфлі з переплетенням від FASHIONISTA

Лофери з золотистою фурнітурою від FASHIONISTA

Добір сумок (зокрема й базових) – цікава, важлива й широка тема, якій FASHIONISTA надасть окремої уваги вже найближчим часом. Тож дочекайтеся! А зараз ловіть підбірку фаворитів базових сумочок від FASHIONISTA.

Наостанок наголошуємо на тому, що базовий гардероб здатен трансформуватися разом із вами, вашим способом життя й актуальними завданнями. Тому важливо відслідковувати, чи відповідає він реаліям життя. Тренди також мають вплив на те, як виглядають силуети базових речей, їхня довжина тощо. При цьому кожен такий елемент важливо й можливо узгоджувати зі своїми потребами й особливостями зовнішності. Створюйте власні списки неодмінних речей базового гардеробу разом із FASHIONISTA!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ