БАЗОВИЙ ГАРДЕРОБ: ЗНАЙОМСТВО

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 596

Чи виникає у вас час від часу настирлива думка: «Мені нема чого вдягти»? Якщо так, то ймовірна причина її появи – суттєві прогалини в фундаменті вашого гардеробу – його базі.

Однією з ключових характеристик базового гардеробу є нейтральність: його елементи водночас можуть як поєднуватися одне з одним, утворюючи капсулу, так і бути основою для яскравих, акцентних, трендових речей. Досягається вона універсальним кроєм без декоративних деталей.

Виникає закономірне питання: якщо базові речі так легко поєднувати й інтерпретувати, то чому б не використати сталий, складений кимось заздалегідь список? Здавалося б, має спрацювати. Однак такий підхід приречений на фіаско і не близький FASHIONISTA. Адже база в гардеробі – це його кістяк, основа ВАШОГО стилю, що докорінно залежить від:

  • -  індивідуальних смакових уподобань;

  • -  особливостей постави й кольорової палітри, що пасує вам;

  • -  сфер, що займають левову частку часу;

  • -  характеру й світовідчуття;

  • -  способу життя та віку.

Basics by FASHIONISTA

Basics by FASHIONISTA

Таким чином, список базових речей у кожної дівчини й жінки буде свій. І якщо для однієї славнозвісна pencil skirt – важливий, визначальний в гардеробі елемент, для іншої – неактуальний і зайвий предмет.

Цікаво, що для адептів мінімалізму в одязі база утворює майже весь гардероб. Закономірно для нього характерна функціональність, використання якісних матеріалів і незначних акцентів.

Підходячи до створення власної бази, доцільно гардероб, зокрема й базовий, розділити на 4 категорії/сегменти:

Топи, футболки, сорочки від FASHIONISTA

Штани, джинси, спідниці від FASHIONISTA

З плином пір року змінюється й структура кожного сегмента базового гардеробу. За вікном усе тепліше й тепліше – травень вступив у свої права.

Вже зовсім скоро FASHIONISTA запропонує вашій увазі невичерпну добірку речей для теплого сезону, що можуть стати актуальною базою або ж надихнути на пошуки чогось свого. Розширити й доповнити її ви зможете на свій смак! До зустрічі.

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ