АКТУАЛЬНІ РЕЧІ СПЕКОТНОЇ ПОРИ ЗА ВЕРСІЄЮ FASHIONISTA

list Розділ: Основи стилю Дата публікації: favorite Вподобання: 1535

Літо таке довге і таке коротке. Адже все хороше швидко минає. У цю пору хочеться по-особливому виглядати, підкреслювати свою вроду, але й не витрачати багато грошей. Об’єктивно, демісезонні і теплі речі нам протягом року служать довше. Тому команда FASHIONISTA склала для вас список актуальних речей для спекотної пори: аби мінімізувати витрати, але виглядати при цьому неперевершено.

БАЗОВА ФУТБОЛКА

Розпочнемо з основ: базової футболки, що не втрачає своїх позицій у рейтингу найнеобхідніших речей сезону. Коротко нагадаємо, що вона:

  • - однотонна, нейтрального кольору (молочна, біла, сіра, бежева тощо);
  • - бавовняна і цупка;
  • - вільного крою;
  • - без зайвого декору;
  • - з класичною круглою горловиною або такою, що пасує до вашого лиця (наприклад, для виражено круглого чи овального – V-подібна або прямокутна; для видовженого чи трикутного – висока кругла);
  • - з рукавами до середини передплічь або й довшими.

Summer must haves by FASHIONISTA: базова футболка

Summer must haves by FASHIONISTA: базова футболка

Носимо футболку до будь-якого низу з будь-яким взуттям. Мінімалістичний варіант: базова футболка + базові джинси. До них додаємо зручні кеди і сумку цікавої форми – лук на щодень готовий.

ЯСКРАВИЙ ТОП

Базова футболка – чисте полотно, на тлі якого можна виконувати найрізноманітніші стилістичні трюки. Протилежний варіант верху – акцентний, часто без рукавів (цікавого крою, яскравого кольору). Саме завдяки таким топам найлегше урізноманітнити свій гардероб: придбати кілька і чергувати. Затрат мінімум – образів максимум.

Summer must haves by FASHIONISTA: яскравий топ

Summer must haves by FASHIONISTA: скравий топ

Не дарма серед наших новинок з’явився текстурований топ з прямокутним вирізом, широкими бретелями й асиметричним низом. Він представлений аж у п’яти відтінках: двох базових (чорному і молочному) і трьох яскравих (оранжевому, зеленому і кольору фуксії). Міксуйте їх зі спортивними штанами, джинсовими шортами чи лляними брюками.

Якщо ж шукаєте інструмент для візуального розширення плечей, звертайте увагу на верхи з вирізом halter.

БАЗОВА СОРОЧКА

Ідеальний верхній шар для літа – вільна базова сорочка. З бавовни чи льону, вона згодиться і вранці, коли надворі повітря ще свіже, і на пляжі, як захист від пекучого сонця. Та й з чим ще влітку грати в багатошаровість, як не з сорочкою оверсайз. Носимо її поверх звичних топу зі штанами, поверх силуетних або романтичних суконь, з шортами-бермудами.

Summer must haves by FASHIONISTA: базова сорочка

Summer must haves by FASHIONISTA: базова сорочка

Ще одна цікава формула: штани + кроп-топ + розстібнута сорочка, що водночас заправлена в брюки. Якщо більша частина вашого гардеробу спокійної гами, базою стане і яскрава сорочка. Головне, аби колір пасував до лиця. Класична біла або ж смугаста – ніколи не виходять із моди.

ЛЕГКА ЖІНОЧНА СУКНЯ

Легка, мов подих вітру, сукня – необхідна покупка, аби пережити спеку. Коли на термометрі 30+, добре, якщо тканина не повторює всі вигини тіла, залишається простір між шкірою і сукнею. З важливих прикмет такого плаття – приємна на дотик тканина, довжина міді. Зважайте, аби сукня не закінчувалася на найтовстішій частині ноги, а дещо нижче. Так ви підкреслите стрункість своїх ніжок.

Summer must haves by FASHIONISTA: легка жіноча сукня

Summer must haves by FASHIONISTA: легка жіноча сукня

Сукні вільного крою «люблять» невисокий каблук або низький хід, зокрема й масивну підошву.

ТРИКОТАЖНА СУКНЯ

Коли вже спала спека або ви проводите більшу частину дня в приміщенні з кондиціонером, одягайте одну з найбільш універсальних базових суконь – трикотажну, що як панчоха огортає тіло. Трансформувати образи з нею можна по-різному, змінюючи взуття й аксесуари, додаючи нові шари.

Вечірній аутфіт: додаємо взуття на підборах і маленьку сумку.

Міський образ для прогулянок: взуваємо сандалі, беремо з собою містку структуровану сумку, пов’язуємо на голові хустинку. Увечері ще можна вдягти піджак або джинсову куртку. Можливо, ви захочете повторити за італійками і взути високі шкіряні чоботи?

Summer must haves by FASHIONISTA: трикотажна сукня

Summer must haves by FASHIONISTA: трикотажна сукня

На відпочинку: зі шльопанцями, солом’яною сумкою і капелюхом. Плюс сорочка як верхній шар.

На роботу: обираємо закрите взуття і сумку-тоут, накидуємо на плечі піджак.

ДЖИНСОВІ ШОРТИ

Універсальний літній низ – джинсові шорти. Добре, якщо для міста ви обиратимете моделі до середини стегон чи нижче. Залиште мікроваріанти для басейну і відпочинку на морі. Віддавайте перевагу шортам, що не надто облягають стегна. В них не тільки зручніше: вільні штанини додаватимуть ніжкам стрункості. Посадка на талії в тандемі із заправленим верхом зробить ноги довшими.

Summer must haves by FASHIONISTA: трикотажна сукня

Summer must haves by FASHIONISTA: трикотажна сукня

Ще більше про те, як обирати й стилізувати джинсові шорти в міських образах, ми розповідали в одній із попередніх публікацій.

ЛЛЯНІ БРЮКИ

Для нас льон – один із синонімів літа. Натуральний матеріал, що дихає і ні до чого не зобов’язує. Він легко мнеться – і це його природний стан. У сьогоднішній добірці ми зупинилися на лляних брюках. Але ви не мусите обмежуватися одним елементом. Топи, сорочки, сукні і шорти із льону – чудова інвестиція в літній гардероб.

Summer must haves by FASHIONISTA: лляні брюки

Summer must haves by FASHIONISTA: лляні брюки

Щодо штанів: обирайте вільні моделі, наприклад, штани-палацо. Найоптимальніші варіанти їх барв: білі, молочні, пісочні, блакитні чи сині.

БІЛІ ДЖИНСИ АБО БРЮКИ

Коли як не літом можна досхочу насититися світлими барвами, тим паче світлими низами? Білі лаконічні джинси – полотно для складних верхів. Наприклад, таких, як наш новенький топ INSPO з драпіруванням, рукавами-воланами і зав’язкою-шнурівкою. Він органічно єднається з білими прямими джинсами, босоніжками-в’єтнамками і місткою сумкою.

Summer must haves by FASHIONISTA: білі джинси або брюки

Summer must haves by FASHIONISTA: білі джинси або брюки

Про total wight, чорний верх – білий низ, білий з яскравими барвами та ще багато способів стилізації білого низу читайте тут.

Якщо ж шукаєте білі штани, зважайте, аби їх тканина була достатньо цупкою і не просвічувалася. Якщо робите покупки онлайн, особливо зважайте на зону карманів. Саме по ній буде зрозуміло, просвічує тканина чи ні. Або шукайте моделі з підкладкою.

КОСТЮМ З НАТУРАЛЬНОЇ ТКАНИНИ

Костюми незмінно з нами, і літо тут не виняток. Виконані такі двійки з легких, обов’язково натуральних тканин, насамперед – бавовни і льону. Можливих комбінацій верху й низу безліч. Та серед розмаїття варіантів FASHIONISTA звертаємо увагу на дует сорочки оверсайз і шортів. Рослинний принт ненав’язливо створює розслаблений настрій, змушує бодай ненадовго розвіяти буденні думки.

Summer must haves by FASHIONISTA: костюм з натуральної тканини

Summer must haves by FASHIONISTA: костюм з натуральної тканини

Якщо ви прихильниця мінімалізму, обирайте однотонні пастельні варіанти костюмів. Носіть їх разом або діліть для різних образів: окремо низ, окремо верх. Костюми – одна з найбільш функціональних позицій літнього гардеробу.

ЯСКРАВА СУМКА

Вже всі добре вивчили: яскраві барви – тренд сезону, а найлегший і найбезпечніший спосіб додати їх до гардеробу – купити яскраву сумку. FASHIONISTA відкриває галерею барвистих сумок: оранжева, бірюзова, зелена, синя, жовта, кольору фуксії… Різного розміру й дизайну – обирайте ту, яку вам буде найзручніше носити і в якій вміщуватиметься все необхідне.

Summer must haves by FASHIONISTA: яскрава сумка

Summer must haves by FASHIONISTA: яскрава сумка

З таким аксесуаром легко втілити в життя правило «третього» предмета: коли на фоні базових, спокійних речей виділяється один елемент. До прикладу, на тлі темних шортів і смугастої футболки – помаранчева сумка.

ЗРУЧНІ КЕДИ

Завершуємо добірку необхідних речей для літа – двома парами взуття. Звісно, їх може бути більше, але без цих двох позицій ми не уявляємо завершеного списку. Передусім зручні кеди. Такі, в яких зможете пройти не один кілометр і не відчути втоми.

Summer must haves by FASHIONISTA: зручні кеди

Summer must haves by FASHIONISTA: зручні кеди

Це можуть бути як класичні білі кеди, так і більш трендові високі моделі у ретро стилі. Носіть їх із сукнями, джинсами, шортами і будь-чим іще.

ШЛЬОПАНЦІ

Класичні слайдери (або шльопанці) легко взувати, вони ледь відчутні на ногах. Ідеальна пара для вагітних: без нахилів і зайвих зусиль – стала і пішла. Усі наші моделі виконані з натуральної шкіри, мають широку перемичку, а тому в них зручно. Щодо стилізації, то тут обмеження зняті. Низький хід у 2022-му можна носити з чим завгодно.

Summer must haves by FASHIONISTA: шльопанці

Summer must haves by FASHIONISTA: шльопанці

Якщо у вашому гардеробі є більшість із представлених позицій, ви не знатимете проблем із тим, що вдягти влітку. Базові речі прослужать не один спекотний сезон. Їх завжди можна буде доповнити більш трендовими елементами. При цьому не доведеться щороку витрачати великий бюджет.

Все буде Україна!

Неділя Понеділок Вівторок Середа Четвер П'ятниця Субота Січень Лютий Березень Квітень Травень Червень Липень Серпень Вересень Жовтень Листопад Грудень

РЕЄСТРАЦІЯ

РЕЄСТРАЦІЯ НОВОГО ОБЛІКОВОГО ЗАПИСУ